- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
evet cnm kanda hemen çıktığını biliyorum ve erken önlem almakta fayda var. mesela ben şu an folikasit falan kullanmıyorum. doktor takibi başlamalı eğer öyle bir durum varsa
ama bana erken gibi geliyor.kendimi heveslendirmek istemiyorum.birkaç gün beklemek istiyorum.
bu ay ben yoğun olduğum için pek düşünemedim ama eşim çok üstüne düştü bu ayda.hayırlısıyla olur inşallah.
bekle tabiki hayatım.... :):) inşallah beklemenin neticesini güzel alırız :):)
İnşallah cnm
son bir şey daha soracağım
cnm şu göğüs ağrını hatırlıyor musun nasıldı? ben sapık gibi oldum
Sadece dokununca mı vardı yoksa normalde de hissediliyormuydu:44:
slm arkadaşlar:)))
çok ilginçmiş ya böyle adte olupta hamile kalma olayını hiç duymamıştım..
benmde kutum bitti ve adteimi oldum bugğn itibarıyla artık ilaç içmiyorum :)))
zamn ne gösterecek bakalım
özellikle sabahları yataktan kalkmadan çok sızlıyordu :):) hala da sızlıyor.. :)
slm hatunlar
valla ben adet görerek hamileliğini sürdüren çok güzel bir kanıt biliyorum.
bizim komşunun kızı hyamileliği boyunca adet görmüşşşşşş
ve hamile olduğunu 7. aya kadar anlamamış yuhhhhhh yaniiii
ama gerçek
sağ kasığım feci ağrıyo bidaha mı yumurtluyorum be yahu
olada bilir cnmdeğerlendir bakalım ama sen erteliyorsun sanırım:44:
vay ilk defa o kadın tarafından düşünnen seni gördüm annem.Sağol cnm
Eeee cnm adet olunca hastaneye işin de düşmezse nasıl anlaşılır ki .kilo alıyorum der rejim yapmaya koyulursun valla
ayyyyy ne yumurtlak bi karısın sen yavvvvsağ kasığım feci ağrıyo bidaha mı yumurtluyorum be yahu
ayyyyy ne yumurtlak bi karısın sen yavvvv
biz bi kere yumurtluyamıyozz
Günaydınnn kızçelerimmmm gunumuz hayırlı olur inşş
Bende dün bana bir şevk geldiii kocamm öylee uzanmışş tv nin karşısında uyuya kalmışş ağzıda yarım açılmışşş gideyim de bi öpeyim dedim ama nasıl güzel geldi bana anlatamam bayıldımmm sonra azdırdım adamı da başladık çlışmaya ama hiççç aklımızdan da bebek yapallımm diye geçmedii öylesine zevklice yaptıkk
anam sabah sabah ne manyağım yaaaaaaa
vanillia, cirkinordekyavrusu+,
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar bu aralar bıraz topiği boşladım ama başka bir topikte dua ediyoruz ona takıldım nasılsınız
Günaydınnn kızçelerimmmm gunumuz hayırlı olur inşş
Bende dün bana bir şevk geldiii kocamm öylee uzanmışş tv nin karşısında uyuya kalmışş ağzıda yarım açılmışşş gideyim de bi öpeyim dedim ama nasıl güzel geldi bana anlatamam bayıldımmm sonra azdırdım adamı da başladık çlışmaya ama hiççç aklımızdan da bebek yapallımm diye geçmedii öylesine zevklice yaptıkk
anam sabah sabah ne manyağım yaaaaaaa
umutluay ve hmfsst sizden haber bekliyorum kızlaaarrr ay çok heyecanlıyım nedense güzel haberler alıcaz gibi hissediyorum sizden
içimde kelebekler uçuşuyooo hadi bakalım hayırlısı
vanillia, cirkinordekyavrusu+,
günaydın kızlarrrr
günaydın canım bir şartla bizi boşlayabilirsin bize de dua etmek kaydıyla
günaydın kızlar bu aralar bıraz topiği boşladım ama başka bir topikte dua ediyoruz ona takıldım nasılsınız
aynenn kuzumm bende ya geçmişe döndüm sırff onlar için güzel haberler alırmıyım diye ama henüz sonuçç yok sanırımm
hepimizee günaydınnnnn hayırlıı sabahlarrr bol güneşlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?