arkadaşlar bu yumurtlama testlerinin bi adı var mı
bi kutu da kaç tane var ve yaklaşık fiyatı ne kadar acaba
canım internetten alırsan hem cok hem uygun fıyata alırsın ben 20 ovulasyon testi 4 de gebelik testini 18e almıştım
merhaba kızlarrrr
Benim kırmızılar gelmedi.aklımdan idrar testi geçmiyor değil aslında ama cesaret edemiyorum
Göğüslerim inanılmaz ağrımaya devam ediyor.
ara ara kasıklarım ağrıyor ama öyle rahatsız edici bıoyutta değil.bunların hepsi adet belirtimle aynı olduğu için cesaret edemiyorum sanırım
Sürekli hasta oldum sanıp tuvalete gidiyorum.bekliyorum henüz bakalım.
hepinizi çookkkk seviyorum
merhaba kızlarrrr
Benim kırmızılar gelmedi.aklımdan idrar testi geçmiyor değil aslında ama cesaret edemiyorum
ara ara kasıklarım ağrıyor ama öyle rahatsız edici bıoyutta değil.bunların hepsi adet belirtimle aynı olduğu için cesaret edemiyorum sanırım
merhaba kızlarrrr
Ara ara kasıklarım ağrıyor ama öyle rahatsız edici bıoyutta değil.bunların hepsi adet belirtimle aynı olduğu için cesaret edemiyorum sanırım
Hepinizi çookkkk seviyorum
sana tarkanın sarkısıyla cevap vermek ıstıyorum SABRET SABRET INCI TANEM BEKLEEEEEEEEEE :) bekle kız en az 10 gun gecsın bak gecen ay ben neler yasadım işi beta hcg testine kadar götürdüm sonuç hüsran
bekle bakalım biraz daha bencede
belirtiler olduğu için belki kırmızılarda gelebilir
ama inşaaaaaaaaaaaaaaaallah istediğin şeydir :)
idrar testinde çıkmaz canım hemen.. Onu yapıp moralini bozma sakın.... :)))) hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bize :):)
Yaa nasıl bekliyorsunuz yaaa ben heemen soluğu kan testinde almıştım :):):):)
merhaba kızlarrrr
sana tarkanın sarkısıyla cevap vermek ıstıyorum SABRET SABRET INCI TANEM BEKLEEEEEEEEEE :) bekle kız en az 10 gun gecsın bak gecen ay ben neler yasadım işi beta hcg testine kadar götürdüm sonuç hüsran
biraz daha bekle bakalım canımcım şöyle bikaç gün daha geçsin inşallah vardır bebikin çok isityorum bu ay bi hamiş çıksın kendimden umudum yok bari sizler için dua ediiim bu ay
Ben de sana Murat Bozla cevap vereyim bari :) Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah:))) sabah sabahta açtım bu şarkıyı kıpır kıpır oldum valla.
Aynen cnm dün aklıma sen geldin. dedim biraz geçsin.
[
Cnm senin belirtiler daha belirgindi sanki. benim o kadar bariz belirtiler yok ondan bekliyorum
bendeki en önemli belirtili hislerimdi :):) ben hissettim sanırım kızlar bebeğimi :):)
bendeki en önemli belirtili hislerimdi :):) ben hissettim sanırım kızlar bebeğimi :):)
evet evet geçsin canlarım yaa.insan merak ediyor tabii ama bekleyelim bakalım.işi kan tesitine götürmeyelim hemen.( ilahiii gelartık yaaa )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?