milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

arkadaşlar bu yumurtlama testlerinin bi adı var mı
bi kutu da kaç tane var ve yaklaşık fiyatı ne kadar acaba

merhaba kızlarrrr

Benim kırmızılar gelmedi.aklımdan idrar testi geçmiyor değil aslında ama cesaret edemiyorum
Göğüslerim inanılmaz ağrımaya devam ediyor.
ara ara kasıklarım ağrıyor ama öyle rahatsız edici bıoyutta değil.bunların hepsi adet belirtimle aynı olduğu için cesaret edemiyorum sanırım
Sürekli hasta oldum sanıp tuvalete gidiyorum.bekliyorum henüz bakalım.
hepinizi çookkkk seviyorum

sana tarkanın sarkısıyla cevap vermek ıstıyorum SABRET SABRET INCI TANEM BEKLEEEEEEEEEE :) bekle kız en az 10 gun gecsın bak gecen ay ben neler yasadım işi beta hcg testine kadar götürdüm sonuç hüsran

bekle bakalım biraz daha bencede
belirtiler olduğu için belki kırmızılarda gelebilir
ama inşaaaaaaaaaaaaaaaallah istediğin şeydir :)

idrar testinde çıkmaz canım hemen.. Onu yapıp moralini bozma sakın.... :)))) hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bize :):)

sana tarkanın sarkısıyla cevap vermek ıstıyorum SABRET SABRET INCI TANEM BEKLEEEEEEEEEE :) bekle kız en az 10 gun gecsın bak gecen ay ben neler yasadım işi beta hcg testine kadar götürdüm sonuç hüsran

Ben de sana Murat Bozla cevap vereyim bari :) Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah:))) sabah sabahta açtım bu şarkıyı kıpır kıpır oldum valla.
Aynen cnm dün aklıma sen geldin. dedim biraz geçsin.

bekle bakalım biraz daha bencede
belirtiler olduğu için belki kırmızılarda gelebilir
ama inşaaaaaaaaaaaaaaaallah istediğin şeydir :)

biliyorum cnm belirtiler aynı olduğu için bekliyorum zaten.
inşallah öyledir aminnnn

biraz daha bekle bakalım canımcım şöyle bikaç gün daha geçsin inşallah vardır bebikin çok isityorum bu ay bi hamiş çıksın kendimden umudum yok bari sizler için dua ediiim bu ay

hahhahahahah ilahi canım yaaa koptum

biraz daha bekle bakalım canımcım şöyle bikaç gün daha geçsin inşallah vardır bebikin çok isityorum bu ay bi hamiş çıksın kendimden umudum yok bari sizler için dua ediiim bu ay

evet evet geçsin canlarım yaa.insan merak ediyor tabii ama bekleyelim bakalım.işi kan tesitine götürmeyelim hemen.( ilahiii gelartık yaaa)

Ben de sana Murat Bozla cevap vereyim bari :) Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah:))) sabah sabahta açtım bu şarkıyı kıpır kıpır oldum valla.
Aynen cnm dün aklıma sen geldin. dedim biraz geçsin.

maşallah kızlar herkes formunda bu gün neşeme neşe kattınız yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…