milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hangi gün olman gerekiyodu ne kadar gecikti

şimdi durum şu:

normalde 28 günde bir oluyordum. nadirende 30 gün.:44:

28 gün olarak hesaplarsam 20 sinde olmam gerekiyordu. ama ben 30 gün diyorum ne olur ne olmaz diye ozamanda dün olmam gerekiyordu.
Gebelik hesaplama sitelerinde ise 21 inde olmam gerektiğini söylüyor.son 3 ayın ortalamasını baza alıyor.
karar veremedim

Son düzenleme:

bu karışıklığı kan testi temizler :):):)

gaza gelme annem sen ben sizin gazınıza geldim şak ertesi gün kırmızılar geldi sadece dikkat et ağır kaldırma camdan bişey sirkeleme ne bilim işte dikkatli ol ama bu işi kan temizlemez bekle sonra bu işi sidik bile temizleyebilir :)

sidik???? :26::26::26::26::26:

hadi seni de gaza getirelim sibel gibi

bencede :):) ya kızlar sonuçta yeni denemeye başladınız iki ay üç ay bilemediniz 6 ay oldu :):) işte stres yapmayın diyorum ya burada bile ortaya çıkıyor bu stress olayı :):)

Bu karı bana zorla kan testini yaptıracak haaa

sen gaza gelmezsin keşke gelsen

dikkat edeceğim cnm sağol

sen idrar testi yapmışmıydın??

ay koptum yaa

evet henüz ikisi de gelmedi umarım güzel haberlerle gelirler

sana da günaydın bu arada tatlım hastadan haber varmı iyi olmuştur inşallah

canım dün akşam yanındaydıkk tekrar ben iyii gördüm doktorr iyi konuşmasada duanın gücüne çok inanıyorummm Rabbim hepimizinn yardımcısıı olsunn

bu karışıklığı kan testi temizler :):):)

çokk doğruu söylüyo ben bu kadarrr sabredemiyorum ya

bu arada yoğun bigünn ama gözüm ssizdeee geyiğin dibine vurulmuşş oda ayrıı bi konuu

Allah neşemizii arttırsınnn güzell haberlerle inşallahhh

valla canım hiç güleceğim yoktu allah ne muradın varsa versin iyi geldin bana bugün

ne demek efendim görevimiz şimdi bekleyemezsek 9 ay nasıl bekllicez ya 5.ayda hadi cocugum ben senı cok merak edıyorum hadı cık ben sana bi bakayım sonra geri girersin diyecek halımız yok al işte dunku dediğim kadın bak 4 ay duzenlı regl olmus bıde :)

aynen valla bende çok sabırsız bi insanım bilemiyorum nasıl beklenir

şu hamile olup 4. aya 7.aya kadar hissetmeyen regl olan hanımlara da çok şaşırdım yaa

hele 7.ayda göbek kabak gibi çıkıyor çocuk içerde debeleniyor aşerme oluyor

hiçmi bişey yaşamamış bunlar yahuu anlamadım ki ben insan korunmasız ilişkiye girince hiçmi takip etmez hiçmi şüphelenmez

valla haberlerde duyuyordum karın ağrısı şikayetiyle gidip doğum yapanları kızlar.
kilo aldığını mı düşünüyorlar.sonuçta düzenli adet oluyor ve doktor kontrolüne de gitmiyorsa şüphelenmez. bazılarının iç karnı büyük oluyormuş ve o kadar karnı büymüyormuş.
Ama mesela ben daha emerken annem süt koruyordur diye dikkat etmemiş ama 4 aylıkken kardeşimi hissetmiş. resmen kıpırdadı karnımda diyor bir gitmiş doktora hamile.:44:

ayrıca geçen tv de bi haber izlemiştim siz de denk gelmişsinizdir muhtemelen kız 11 yaşında hamile kalmış fakat hamile olduğunu bilmiyormuş

rahatsızlandı diye hastaneye götürmüşler orda ortaya çıkmış hamile olduğu hatta sonra yaşı 11 değil diye ayaklandı ailesi sanki 15 olsa çok şey değişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…