hangi gün olman gerekiyodu ne kadar gecikti
şimdi durum şu:
normalde 28 günde bir oluyordum. nadirende 30 gün.:44:
28 gün olarak hesaplarsam 20 sinde olmam gerekiyordu. ama ben 30 gün diyorum ne olur ne olmaz diye ozamanda dün olmam gerekiyordu.
Gebelik hesaplama sitelerinde ise 21 inde olmam gerektiğini söylüyor.
karar veremedim
bu karışıklığı kan testi temizler :):):)
Bu karı bana zorla kan testini yaptıracak haaa
kan testi yapılsa kesin sonuç çıkar mı peki
idrarda çıkmıyo ya hani?
gaza gelme annem sen ben sizin gazınıza geldim şak ertesi gün kırmızılar geldi sadece dikkat et ağır kaldırma camdan bişey sirkeleme ne bilim işte dikkatli ol ama bu işi kan temizlemez bekle sonra bu işi sidik bile temizleyebilir :)
hadi seni de gaza getirelim sibel gibi
Bu karı bana zorla kan testini yaptıracak haaa
gaza gelme annem sen ben sizin gazınıza geldim şak ertesi gün kırmızılar geldi sadece dikkat et ağır kaldırma camdan bişey sirkeleme ne bilim işte dikkatli ol ama bu işi kan temizlemez bekle sonra bu işi sidik bile temizleyebilir :)
idrar, çiş. vb.
evet henüz ikisi de gelmedi umarım güzel haberlerle gelirler
sana da günaydın bu arada tatlım hastadan haber varmı iyi olmuştur inşallah
bu karışıklığı kan testi temizler :):):)
kopartırım hepinizi
valla canım hiç güleceğim yoktu allah ne muradın varsa versin iyi geldin bana bugün
ne demek efendim görevimiz şimdi bekleyemezsek 9 ay nasıl bekllicez ya 5.ayda hadi cocugum ben senı cok merak edıyorum hadı cık ben sana bi bakayım sonra geri girersin diyecek halımız yok al işte dunku dediğim kadın bak 4 ay duzenlı regl olmus bıde :)
aynen valla bende çok sabırsız bi insanım bilemiyorum nasıl beklenir
şu hamile olup 4. aya 7.aya kadar hissetmeyen regl olan hanımlara da çok şaşırdım yaa
hele 7.ayda göbek kabak gibi çıkıyor çocuk içerde debeleniyor aşerme oluyor
hiçmi bişey yaşamamış bunlar yahuu anlamadım ki ben insan korunmasız ilişkiye girince hiçmi takip etmez hiçmi şüphelenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?