milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

mutlaka hissedilir diye düşünüyorum bende ama ilginç işte gaz sancısı dolaşıyor içimde deyip umursamıyorlar herhal

Son düzenleme:
mutlaka hissedilir diye düşünüyorum bende ama ilginç işte gaz sancısı dolaşıyor içimde deyip umursamıyorlar herhal

kızzz benimde 2 aydır bi şişkinlik var sanki 4 aylık hamile gibiyim.gaza benzemiyor, üşütmeye benzemiyor.geçen ay adet oldum ama.bak sen kurt düştü aklıma

kızzz benimde 2 aydır bi şişkinlik var sanki 4 aylık hamile gibiyim.gaza benzemiyor, üşütmeye benzemiyor.geçen ay adet oldum ama.bak sen kurt düştü aklıma

yok yok sen kesin 5 aylık hamilesin 4 az gelir ben koydum teşhisini

inanılmaz bir bel ağrısı yaşıyorum resmen koltuğa çakılıp kaldım bu ay yine çok ağır bi regl geçircem ooofffff

hiçmi bişey yaşamamış bunlar yahuu anlamadım ki ben insan korunmasız ilişkiye girince hiçmi takip etmez hiçmi şüphelenmez

canım en sinirr bozucu olan kısmıda o yaa bi çoğu korunurken hamile kalıyorr bizim bi amuda kalkmadığımız kalıyo ki onuda yapan varmışş genede olmuyo

canım en sinirr bozucu olan kısmıda o yaa bi çoğu korunurken hamile kalıyorr bizim bi amuda kalkmadığımız kalıyo ki onuda yapan varmışş genede olmuyo

sorma ya kim anlatmıştı hatırlamıyorum da birinin eşi ilişkiden sonra bazayı kaldırıyomuş diye bak şimdi gene aklıma geldi puhahaha

sibel mi anlatmıştı yoksa umutlu ay sen mi anlatmıştın kız

Son düzenleme:

ben anlattıydım cnm. ama dedğim gibi şu an hamile o arkadaş

böyle şeyler anlatmayın ama ya ınsanın düzenini bozuyonuz bende dün halvet olmadan once adama dedim ki git türk kahvesi iç iyi geliyomuş bi yerde okumuştum

böyle şeyler anlatmayın ama ya ınsanın düzenini bozuyonuz bende dün halvet olmadan once adama dedim ki git türk kahvesi iç iyi geliyomuş bi yerde okumuştum

evet cnm aynen öyle doğru birşey yapmışsınız. spermleri hareketlendiriyor türk kahvesi ama sen içmeyeceksin

ayyyy alemsiniz deminden beri okuyorum da yazdıklarınızı

kafayı yediniz iyicene yalnız hahahahahaha

yok canım ben içmedim zaten herife içirdik dedim anana söyle sana bi kahve yapsın sonra yamacıma gel dedim anam adamda neye ugradıgını sasırdı ben pek azgın cınslerden değilim herif 1 yıl yanasmasın niye yanasmadın demem bendeki bu cocuk için olan performansı görünce şoke oluyo adam

kahve iyi geliyo demek bunu öğrendiğim iyi oldu :)
ne kadar zamn önce içmek lazım acaba :)

aynen cnm ben de öyleyim

ohaaaaa diyorum :):):)

bence de ohaa

ben anlattıydım cnm. ama dedğim gibi şu an hamile o arkadaş

kızım onun günü gelmiş takdiri ilahi baza bahane herşey şahanee

nerde okudun dese sende bütün sohbeti muhabbeti açsan okutsan adamın surat ifadesini tahmin eder gibi oluyorum aman allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…