valla haberlerde duyuyordum karın ağrısı şikayetiyle gidip doğum yapanları kızlar.
kilo aldığını mı düşünüyorlar.sonuçta düzenli adet oluyor ve doktor kontrolüne de gitmiyorsa şüphelenmez. bazılarının iç karnı büyük oluyormuş ve o kadar karnı büymüyormuş.
Ama mesela ben daha emerken annem süt koruyordur diye dikkat etmemiş ama 4 aylıkken kardeşimi hissetmiş. resmen kıpırdadı karnımda diyor bir gitmiş doktora hamile.:44:
mutlaka hissedilir diye düşünüyorum bende ama ilginç işte gaz sancısı dolaşıyor içimde deyip umursamıyorlar herhal
kızzz benimde 2 aydır bi şişkinlik var sanki 4 aylık hamile gibiyim.gaza benzemiyor, üşütmeye benzemiyor.geçen ay adet oldum ama.bak sen kurt düştü aklıma
yok yok sen kesin 5 aylık hamilesin 4 az gelir ben koydum teşhisini
inanılmaz bir bel ağrısı yaşıyorum resmen koltuğa çakılıp kaldım bu ay yine çok ağır bi regl geçircem ooofffff
cnm yaa dün kasığın bugün belin ne olyor sana
hiçmi bişey yaşamamış bunlar yahuu anlamadım ki ben insan korunmasız ilişkiye girince hiçmi takip etmez hiçmi şüphelenmez
canım en sinirr bozucu olan kısmıda o yaa bi çoğu korunurken hamile kalıyorrbizim bi amuda kalkmadığımız kalıyo ki onuda yapan varmışş genede olmuyo
sorma ya kim anlatmıştı hatırlamıyorum da birinin eşi ilişkiden sonra bazayı kaldırıyomuş diye bak şimdi gene aklıma geldi puhahaha
[/B]
sorma ya kim anlatmıştı hatırlamıyorum da birinin eşi ilişkiden sonra bazayı kaldırıyomuş diye bak şimdi gene aklıma geldi puhahaha
sibel mi anlatmıştı yoksa umutlu ay sen mi anlatmıştın kız
böyle şeyler anlatmayın ama ya ınsanın düzenini bozuyonuz bende dün halvet olmadan once adama dedim ki git türk kahvesi iç iyi geliyomuş bi yerde okumuştum
ayyyy alemsiniz deminden beri okuyorum da yazdıklarınızı
kafayı yediniz iyicene yalnız hahahahahaha
yok canım ben içmedim zaten herife içirdik dedim anana söyle sana bi kahve yapsın sonra yamacıma gel dedim anam adamda neye ugradıgını sasırdı ben pek azgın cınslerden değilim herif 1 yıl yanasmasın niye yanasmadın demem bendeki bu cocuk için olan performansı görünce şoke oluyo adam
ohaaaaa diyorum :):):)
ben anlattıydım cnm. ama dedğim gibi şu an hamile o arkadaş
böyle şeyler anlatmayın ama ya ınsanın düzenini bozuyonuz bende dün halvet olmadan once adama dedim ki git türk kahvesi iç iyi geliyomuş bi yerde okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?