milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyyy alemsiniz deminden beri okuyorum da yazdıklarınızı

kafayı yediniz iyicene yalnız hahahahahaha

görüyon dimi halimizi kanka iyiden iiyiye sıyırdık

kız sen alıştır alıştır sonra çocuk olunca sepetliycen dimi adamı

kahve iyi geliyo demek bunu öğrendiğim iyi oldu :)
ne kadar zamn önce içmek lazım acaba :)

ilişkiden 1 saat önce sert az şekerli türk kahvesi canım

deminde telefonda dedim ki sen dua et ben sana türk kahvesi içiriyom bazayı kaldıranıda varmış dedim sibel o kadarını denemicez demi dedi

tamam teşekkür ederim :) ya ben bu bıraktım hapı ya acaba tüm bu şeyleri yapsam bu ay hamile kalır mıyım :)
öncelikle çok stres yapma.( yani umarım yapmazsın) ve boooooollllllllll dua et.
yumurtlama günlerini iyi değerlendir.o haftayı yoğun geçir. türk kahvesini bu evrede deneyebilirsin . hem zaten türk kahvesi çok faydalı
Allahım inşallah nasip eder.
olmazsa ( ki inşallah rabbim verir) öteki ay bal-çörek otu-tarçın denersin mesela.adetin 2. günü başlayıp 12. gün bitirirsin.
daha çoookk yeni hem. aman aman birşeyler deneyip hormonların dengesini bozma. hem sen ilaç kullanıyordun yeni bıraktın. şimdilik dışarıdan çok müdahele etme vücuduna
mesela ben geçen ay hiç bir şey yapmadım.
bu ay farklı olarak bal karışımını yaptım. bakalım inşallah bebişim benimledir

Son düzenleme:

şimdi benm adetim dün bitti bugünü 1 sayıyorum demi
12. gün mü oluyordu yumurtlama

stres yapma mıııı bunu bizim topik mi söylüyor aman allahımm gözlerime inanamıyorum

deminde telefonda dedim ki sen dua et ben sana türk kahvesi içiriyom bazayı kaldıranıda varmış dedim sibel o kadarını denemicez demi dedi

hahahah sibelcim ömürsün cnm o az baza maza buzdolabının ustunden atla kocanın ustune tamamdır

şimdi benm adetim dün bitti bugünü 1 sayıyorum demi
12. gün mü oluyordu yumurtlama

cnm adetin ilk günü ne zaman?? ona göre hesaplanıyor. hatta son 3 ayı hatırlıyorsan yaz bana. adetin başlangıç tarihlerini.

stres yapma mıııı bunu bizim topik mi söylüyor aman allahımm gözlerime inanamıyorum

ister istemez oluyor yaaa. buna kesinlikle engel olunmuyor.planlı gebelikte stres yapmamak mümkün değil.

adetinin başladığı günden sayıyorsun canım bitminden değil....

hadi yaaa :) o zamn başladığı günü 1. sayıyoruz kaçıncı günler arasındaydı 12 ve 16 mı ?
ama benm bu ay yumurtlama olucak mı bilemiyorum 7 aydır ilaç kullanıyodum ne de olsa.....
ovualsyon testinden alsam o gösterir mi
12. gün denesem mesela testi ??
görünür mü yani yumurtlayıp yumurtlamadığım

umutluayy sen daha burada mısın.. test yapmadın mı yaw daha... :):):)

aslında myhoş karısına inat bu akşam yaptırasım var. benim 4 aylık olduğuma inanmıyor
cnm çalışıyorum iş yerindeyim.ama akşama idrar alıp sabaha yapacağım galiba:44:
sabaha kadar hasta olmazsam tabii. sürekli bir ıslaklık hşissediyorum. tuvalete gidiyorum bişey yok. ne akıntı ne bir şey ve bunlar benim adet belirtilerimdi
günüm geçtiği için böyle beklemekte stres yapıyor.bir de az önce düşündüm de bugün 3 bardak türk kahvesi içtim eğer hamişsem yazık bebişimeee

ya regl oluyorsan düzenli yumurtlama gerçekleşiyordur :) sen bence adetin bittiği günden itibaren başla gün aşırı dene.... ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma ayaklarını birazcık 10-15 dk kadar havada tut.. onun dışında istersen hemencik duşa koşturma bir saate yakın bekle ki oranın ph'ı değişmesin...onun dışında da ilişkiden önce namazını kıl duanı et kenzül arş diye bir dua varmış kızlar... eşim bizim ilk denememizde onu okumuştu bakın şimdi hatırladım.. isterseniz deneyin....:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…