kahve iyi geliyo demek bunu öğrendiğim iyi oldu :)
ne kadar zamn önce içmek lazım acaba :)
nerde okudun dese sende bütün sohbeti muhabbeti açsan okutsan adamın surat ifadesini tahmin eder gibi oluyorum aman allahım[/B]
ayyyy alemsiniz deminden beri okuyorum da yazdıklarınızı
kafayı yediniz iyicene yalnız hahahahahaha
yok canım ben içmedim zaten herife içirdik dedim anana söyle sana bi kahve yapsın sonra yamacıma gel dedim anam adamda neye ugradıgını sasırdı ben pek azgın cınslerden değilim herif 1 yıl yanasmasın niye yanasmadın demem bendeki bu cocuk için olan performansı görünce şoke oluyo adam
kahve iyi geliyo demek bunu öğrendiğim iyi oldu :)
ne kadar zamn önce içmek lazım acaba :)
yarım saat -1 saat kadar önce içsin cnm.bak sen içme haaa herifin içecek
bebiş düşünen yokmu yahu
öncelikle çok stres yapma.( yani umarım yapmazsın) ve boooooollllllllll dua et.tamam teşekkür ederim :) ya ben bu bıraktım hapı ya acaba tüm bu şeyleri yapsam bu ay hamile kalır mıyım :)
deminde telefonda dedim ki sen dua et ben sana türk kahvesi içiriyom bazayı kaldıranıda varmış dedim sibel o kadarını denemicez demi dedi
ben ıstıyorum ama maddı durumlardan dolayı cok korkuyorum ya
deminde telefonda dedim ki sen dua et ben sana türk kahvesi içiriyom bazayı kaldıranıda varmış dedim sibel o kadarını denemicez demi dedi
ben ıstıyorum ama maddı durumlardan dolayı cok korkuyorum ya
öncelikle çok stres yapma.( yani umarım yapmazsın) ve boooooollllllllll dua et.
yumurtlama günlerini iyi değerlendir.o haftayı yoğun geçir. türk kahvesini bu evrede deneyebilirsin . hem zaten türk kahvesi çok faydalı
Allahım inşallah nasip eder.
olmazsa ( ki inşallah rabbim verir) öteki ay bal-çörek otu-tarçın denersin mesela.adetin 2. günü başlayıp 12. gün bitirirsin.
daha çoookk yeni hem. aman aman birşeyler deneyip hormonların dengesini bozma. hem sen ilaç kullanıyordun yeni bıraktın. şimdilik dışarıdan çok müdahele etme vücuduna
mesela ben geçen ay hiç bir şey yapmadım.
bu ay farklı olarak bal karışımını yaptım. bakalım inşallah bebişim benimledir
öncelikle çok stres yapma.( yani umarım yapmazsın) ve boooooollllllllll dua et.
yumurtlama günlerini iyi değerlendir.o haftayı yoğun geçir. türk kahvesini bu evrede deneyebilirsin . hem zaten türk kahvesi çok faydalı
Allahım inşallah nasip eder.
olmazsa ( ki inşallah rabbim verir) öteki ay bal-çörek otu-tarçın denersin mesela.adetin 2. günü başlayıp 12. gün bitirirsin.
daha çoookk yeni hem. aman aman birşeyler deneyip hormonların dengesini bozma. hem sen ilaç kullanıyordun yeni bıraktın. şimdilik dışarıdan çok müdahele etme vücuduna
mesela ben geçen ay hiç bir şey yapmadım.
bu ay farklı olarak bal karışımını yaptım. bakalım inşallah bebişim benimledir
şimdi benm adetim dün bitti bugünü 1 sayıyorum demi
12. gün mü oluyordu yumurtlama
şimdi benm adetim dün bitti bugünü 1 sayıyorum demi
12. gün mü oluyordu yumurtlama
stres yapma mıııı bunu bizim topik mi söylüyor aman allahımm gözlerime inanamıyorum
adetinin başladığı günden sayıyorsun canım bitminden değil....
umutluayy sen daha burada mısın.. test yapmadın mı yaw daha... :):):)
hadi yaaa :) o zamn başladığı günü 1. sayıyoruz kaçıncı günler arasındaydı 12 ve 16 mı ?
ama benm bu ay yumurtlama olucak mı bilemiyorum 7 aydır ilaç kullanıyodum ne de olsa.....
ovualsyon testinden alsam o gösterir mi
12. gün denesem mesela testi ??
görünür mü yani yumurtlayıp yumurtlamadığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?