hadi yaaa :) o zamn başladığı günü 1. sayıyoruz kaçıncı günler arasındaydı 12 ve 16 mı ?
ama benm bu ay yumurtlama olucak mı bilemiyorum 7 aydır ilaç kullanıyodum ne de olsa.....
ovualsyon testinden alsam o gösterir mi
12. gün denesem mesela testi ??
görünür mü yani yumurtlayıp yumurtlamadığım
aslında myhoş karısına inat bu akşam yaptırasım var. benim 4 aylık olduğuma inanmıyor
cnm çalışıyorum iş yerindeyim.ama akşama idrar alıp sabaha yapacağım galiba:44:
sabaha kadar hasta olmazsam tabii. sürekli bir ıslaklık hşissediyorum. tuvalete gidiyorum bişey yok. ne akıntı ne bir şey ve bunlar benim adet belirtilerimdi
günüm geçtiği için böyle beklemekte stres yapıyor.bir de az önce düşündüm de bugün 3 bardak türk kahvesi içtim eğer hamişsem yazık bebişimeee
ben de anlatmıştım onu yazık geçen gün diyor ki bende kaldıraym mı
ya regl oluyorsan düzenli yumurtlama gerçekleşiyordur :) sen bence adetin bittiği günden itibaren başla gün aşırı dene.... ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma ayaklarını birazcık 10-15 dk kadar havada tut.. onun dışında istersen hemencik duşa koşturma bir saate yakın bekle ki oranın ph'ı değişmesin...onun dışında da ilişkiden önce namazını kıl duanı et kenzül arş diye bir dua varmış kızlar... eşim bizim ilk denememizde onu okumuştu bakın şimdi hatırladım.. isterseniz deneyin....:):)
aslında myhoş karısına inat bu akşam yaptırasım var. benim 4 aylık olduğuma inanmıyor
sabaha kadar hasta olmazsam tabii. sürekli bir ıslaklık hşissediyorum. tuvalete gidiyorum bişey yok. ne akıntı ne bir şey ve bunlar benim adet belirtilerimdi
günüm geçtiği için böyle beklemekte stres yapıyor.bir de az önce düşündüm de bugün 3 bardak türk kahvesi içtim eğer hamişsem yazık bebişimeee
regl oluyorum ama dedim ya ilaç kullanıyodum
ilaç kullanınca yumurtlma olmuyomuş ya
o yüzdedn dedim hemen bu ay yumurtlama başlar mı acaba die ??
cnm adetin ilk günü ne zaman?? ona göre hesaplanıyor. hatta son 3 ayı hatırlıyorsan yaz bana. adetin başlangıç tarihlerini.
tabii ki yumurtlarsın cnm.
idrara boşa para verme.. iki gün geçikme ile çıkmaz.. ama kan hemencik sonuç verir.. bak sana diyorum işte erken öğren zararlı alışkanlıklarını biran önce bırak :):):) yaa siz nasılllllll insanlarsınızzzzzzzzzzzzzzzzz... merakkkkkkkkkk ettttt ya azıcıkkkkkkkkkkkkkk :):)
annnammmmm karı çıldırdı
çıldırmadım ama güzel haberler almak istedğim için sizlerden heyecan yapıyorum ya :):)
idrara boşa para verme.. iki gün geçikme ile çıkmaz.. ama kan hemencik sonuç verir.. bak sana diyorum işte erken öğren zararlı alışkanlıklarını biran önce bırak :):):) yaa siz nasılllllll insanlarsınızzzzzzzzzzzzzzzzz... merakkkkkkkkkk ettttt ya azıcıkkkkkkkkkkkkkk :):)
ayyyyyyy herkesss sıyırdıı bu yumurtalıktann yumurtlamadan hahahahahahahahahahaha
inşallah cnm çok isterim güzel hbr vermeyi
bir de senin kiraza hep prenses diyesim geliyor. kız mı olacak acaba
kızlarrrr gerii bi dönüp baktımdaa koptum yafuuuyok yumurtaladım yok yumurtlayamıyorum yok yumurta akı gibi sıvıı geliyo hay yumurtayada yumurtlayanada diyesi geliyorr insanın bu arada geçen hafta 3 gün tavukk çıktı yemekte kızlardan biri dedikii şimdi tavukk gibii oldukkk yakında yumurtlarızz ben patlattımm kahkahayıı tabi kız nerden bilsin bütün gün yumurta muhabbeti yaptığımıı şaşırdı kaldıı
inşallah cnm çok isterim güzel hbr vermeyi
bir de senin kiraza hep prenses diyesim geliyor. kız mı olacak acaba
kızlarrrr gerii bi dönüp baktımdaa koptum yafuuuyok yumurtaladım yok yumurtlayamıyorum yok yumurta akı gibi sıvıı geliyo hay yumurtayada yumurtlayanada diyesi geliyorr insanın bu arada geçen hafta 3 gün tavukk çıktı yemekte kızlardan biri dedikii şimdi tavukk gibii oldukkk yakında yumurtlarızz ben patlattımm kahkahayıı tabi kız nerden bilsin bütün gün yumurta muhabbeti yaptığımıı şaşırdı kaldıı
çıldırmadım ama güzel haberler almak istedğim için sizlerden heyecan yapıyorum ya :):)
dipnot: kızlar ya bu "karı" kelimesi çok tuhaf geliyor bana ...özür dilerim :):)
çin takvimi derki prenses geliyor lakin kan yenilenme hesabı derken prens geliyor :):) allahım eli ayağı düzgün olsun aklı başı yerinde olsun da ister kız olsun ister erkek olsun :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?