milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm adetin ilk günü ne zaman?? ona göre hesaplanıyor. hatta son 3 ayı hatırlıyorsan yaz bana. adetin başlangıç tarihlerini.
tabii ki yumurtlarsın cnm.

bnde merakla bekliyorum cnm sonucunu :)

regl oluyorum ama dedim ya ilaç kullanıyodum
ilaç kullanınca yumurtlma olmuyomuş ya
o yüzdedn dedim hemen bu ay yumurtlama başlar mı acaba die ??

hahah kız ben senin 4 aylık olduğuna inanmadım neden? çünkü 5 aylık olduğuna inanıyorumm

idrara boşa para verme.. iki gün geçikme ile çıkmaz.. ama kan hemencik sonuç verir.. bak sana diyorum işte erken öğren zararlı alışkanlıklarını biran önce bırak :):):) yaa siz nasılllllll insanlarsınızzzzzzzzzzzzzzzzz... merakkkkkkkkkk ettttt ya azıcıkkkkkkkkkkkkkk :):)

cnm adetin ilk günü ne zaman?? ona göre hesaplanıyor. hatta son 3 ayı hatırlıyorsan yaz bana. adetin başlangıç tarihlerini.
tabii ki yumurtlarsın cnm.

ilaç kullandığım için hep aynı gün oldu zaten 21 gün ialç kullanıyodum 5 gün sonrada regl oluyodum

ayyyyyyy herkesss sıyırdıı bu yumurtalıktann yumurtlamadan hahahahahahahahahahaha

annnammmmm karı çıldırdı

meraksız melahat oo

ayyyyyyy herkesss sıyırdıı bu yumurtalıktann yumurtlamadan hahahahahahahahahahaha

kankeytomun sinir kat sayısı artmaya başladı bukadar bebek muhabbetine demi kankeytooo

kızlarrrr gerii bi dönüp baktımdaa koptum yafuuu yok yumurtaladım yok yumurtlayamıyorum yok yumurta akı gibi sıvıı geliyo hay yumurtayada yumurtlayanada diyesi geliyorr insanın bu arada geçen hafta 3 gün tavukk çıktı yemekte kızlardan biri dedikii şimdi tavukk gibii oldukkk yakında yumurtlarızz ben patlattımm kahkahayıı tabi kız nerden bilsin bütün gün yumurta muhabbeti yaptığımıı şaşırdı kaldıı

sanırım bende katıldım bugün bu yumutrlama muhabbetine bakalım

inşallah cnm çok isterim güzel hbr vermeyi
bir de senin kiraza hep prenses diyesim geliyor. kız mı olacak acaba

ben de mesajlarımda hep presimiz nasıl yazıyorum elimde olmadan sonra mesajı düzeltip gönderiyorum erkek olucak gibi benimde içime doğan çin takviminde ne görünüyor???

çin takvimi derki prenses geliyor lakin kan yenilenme hesabı derken prens geliyor :):) allahım eli ayağı düzgün olsun aklı başı yerinde olsun da ister kız olsun ister erkek olsun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…