ALINTIDIR.
Doğurganlık
Kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği biliniyor. Günde üç fincan veya daha fazla kahve içmek, kadının doğurganlık oranını azaltıyor. Çünkü aşırı miktarda kafein tüketimi yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu konuda çarpıcı bir başka sonuç ise, Brezilya’dan geliyor. Brezilya’da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar, bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.
Hamilelik
Kafeinin anne karnındaki bebeğe zararlı olduğu biliniyor. Uzmanlar, hamile kadınların günlük kafein tüketme sınırlarının 300 mg olduğunu belirtiyorlar
Az önce gazetede okudum
kan yenilenmehesabı ne demek
çin takvimi derki prenses geliyor lakin kan yenilenme hesabı derken prens geliyor :):) allahım eli ayağı düzgün olsun aklı başı yerinde olsun da ister kız olsun ister erkek olsun :):)
kan yenilenme hesabı nedir ablacım?:26:
Hmfsst canım sen ne yaptın??? Doktorunla görüşebildin mi??
merhaba ablacım muhabbetleri okuyordum yeni gördüm.. Ewet dün konuştuk 5ten aşağı olduğu için negatif olsa şimdiye kadarda 2 den yuksek olurdu dedi ilaçları bıraktırdı adetini bekle dedi ve sanırsam bebişlerim bıraktı beni..
anladım canım benim.. Herşey doğru zamanda geliyor merat etme sen bebeğinde en hayırlı zamanda sana sımsıkı tutunacak canım...
merhaba ablacım muhabbetleri okuyordum yeni gördüm.. ewet dün konuştuk 5ten aşağı olduğu için negatif olsa şimdiye kadarda 2 den yuksek olurdu dedi ilaçları bıraktırdı adetini bekle dedi ve sanırsam bebişlerim bıraktı beni..
canım bende seni merak etmiştim herşeyde vardır bi hayır hala şansımız var sonuçta umudumuz da var üzülme sakın
ister istemez üzülüyo insan ama kendime yapıyorum sadece.. ewet hala umut var , benim daha hazırda beni bekleyen 3 meleğim var diorum belki onların vardır dünyada yicek ekmeği die düşünüyorum bir sonraki adetime inşallah onları denicez.. oda olmazsa sonrasında belki bi süre yine ara veririm..
bazayı kaldırmak mı
sorma ya kim anlatmıştı hatırlamıyorum da birinin eşi ilişkiden sonra bazayı kaldırıyomuş diye bak şimdi gene aklıma geldi puhahaha
sibel mi anlatmıştı yoksa umutlu ay sen mi anlatmıştın kız
bazayı kaldırmak mı
çok yaratıcı bi fikir.
kimin aklından fırladı acaba onu tebrik etmek istiyorum şu an
kızlar gunaydın uzun bı aradan sonra.. benım batım 23 ocaktı.. ayın 21 ınde test yaptım sabah negatifti, aksama adet oldum.. ve gece sancıdan öldüm resmen.. kan war ama parca fılan gelmedi..bugun normal adet gıbı kan azaldı.. bu sbaah tekrar test yaptım.. çok silik ikinci bi çizgi war.. nedersınız? hamılemıyım , düşük mü yapıorum, yoksa gec döllenme mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?