- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
kızlar gunaydın uzun bı aradan sonra.. benım batım 23 ocaktı.. ayın 21 ınde test yaptım sabah negatifti, aksama adet oldum.. ve gece sancıdan öldüm resmen.. kan war ama parca fılan gelmedi..bugun normal adet gıbı kan azaldı.. bu sbaah tekrar test yaptım.. çok silik ikinci bi çizgi war.. nedersınız? hamılemıyım , düşük mü yapıorum, yoksa gec döllenme mi?
kızlar gunaydın uzun bı aradan sonra.. benım batım 23 ocaktı.. ayın 21 ınde test yaptım sabah negatifti, aksama adet oldum.. ve gece sancıdan öldüm resmen.. kan war ama parca fılan gelmedi..bugun normal adet gıbı kan azaldı.. bu sbaah tekrar test yaptım.. çok silik ikinci bi çizgi war.. nedersınız? hamılemıyım , düşük mü yapıorum, yoksa gec döllenme mi?
günaydın kızlarrrrrr :)
bana da regl olmuşsun gibi geldi ama bence de içim rahat değil diyorsan kan testine git
Günaydın herkese....
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün
iyiyim cnm sağol sen nasılsın???
benim kırmızılar yok. herhangi bir belirtide yok ne gebelikle ilgili ne kırmızılarla ilgili
Ben de durum bu
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün
Günaydınnlarrrrr :13:
iyiyim cnm sağol sen nasılsın???
benim kırmızılar yok. herhangi bir belirtide yok ne gebelikle ilgili ne kırmızılarla ilgili
Ben de durum bu
valla her yerde kar var yollar kapalı işe zar zor geldim ayrıca dün gece kusmaktan bitaap düştüm.. bende klasik durumlar.. sizlerde ne var ne yok.. umutluay durumlar ne şekerim :):):)
sana söylemekten çok utanıyorum ama test falan yaptırmadım
valla her yerde kar var yollar kapalı işe zar zor geldim ayrıca dün gece kusmaktan bitaap düştüm.. bende klasik durumlar.. sizlerde ne var ne yok.. umutluay durumlar ne şekerim :):):)
sana söylemekten çok utanıyorum ama test falan yaptırmadım
süper yaptırma zaten bekle bıraz daha bekle bu arada hepinize GÜNAYDINNNNN
aha kendine yandaş buldu 1 ay bekler artık hatta bu doğurur hala bekler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/499522-karninda-8-bebek-tasiyan-kadin.html
Siz benımle ugrasmayında konuya bakı
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/499522-karninda-8-bebek-tasiyan-kadin.html
Siz benımle ugrasmayında konuya bakı
bencede :):) kendiniz tamam ama bebeğin için git erkenden test yaptır yaa. sağlıklı beslenmeye başla folik asitini al... ne bileyim yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?