milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bana da regl olmuşsun gibi geldi ama bence de içim rahat değil diyorsan kan testine git

Günaydın herkese....

canım üzülmeni istemem ama bencede regl olmuşsun... ama aklında soru işareti kalmasın bi kan testi yaptır istersen :)

iyiyim cnm sağol sen nasılsın???

benim kırmızılar yok. herhangi bir belirtide yok ne gebelikle ilgili ne kırmızılarla ilgili

Ben de durum bu

alllaaaaaaaaaahhhhh çok sevindim çatladım meraktan zaten senden haber alıcam diyee

test filan yapmadın dimi

valla her yerde kar var yollar kapalı işe zar zor geldim ayrıca dün gece kusmaktan bitaap düştüm.. bende klasik durumlar.. sizlerde ne var ne yok.. umutluay durumlar ne şekerim :):):)

ahhh canım hala geçmedimi şu mide bulantıları işte nasıl duruyosun yaa zorlanmıyomusun?

burda kar yok ama feci bi soğuk var meteorolojiye baktım cuma cumartesi pazar kar olacakmış buralar

ama ben baharı özledim yine de yeşil çimenler çiçek açmış mis kokulu ağaçlar cıvıl cıvıl kuşlar kelebekler

bencede :):) kendiniz tamam ama bebeğin için git erkenden test yaptır yaa. sağlıklı beslenmeye başla folik asitini al... ne bileyim yaaa....

ya hemen bebegi öne sürün zaten bu kız sigara içmiyosa ağır şeyler yapmıyosa bı sıkıntı yok su anda + folik asite bu kdr zamandır baslamadıysa zaten sıkıntı varsa vardır gitmeyin kızın üstüne çirkin ördek sen testi yaptın ama hayal kırıklığı yasamadın bebişin seninleydi ama bazen öyle olmuyo hayal kırıklığı cok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…