süper yaptırma zaten bekle bıraz daha bekle bu arada hepinize GÜNAYDINNNNN
sana inanamıyorum :):) ya kendini boşver de bizi meraktan öldürüyorsun :):) bugünle birlikte 4 gün geçiktin değil mi????
aha kendine yandaş buldu 1 ay bekler artık hatta bu doğurur hala bekler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/499522-karninda-8-bebek-tasiyan-kadin.html
Siz benımle ugrasmayında konuya bakı
ya hemen bebegi öne sürün zaten bu kız sigara içmiyosa ağır şeyler yapmıyosa bı sıkıntı yok su anda + folik asite bu kdr zamandır baslamadıysa zaten sıkıntı varsa vardır gitmeyin kızın üstüne çirkin ördek sen testi yaptın ama hayal kırıklığı yasamadın bebişin seninleydi ama bazen öyle olmuyo hayal kırıklığı cok kötü
günaydın canım senin nicki görünce hep aklıma vanilyalı dondurma geliyo kız hayalimde canlanıyo hemencecik
yazı özledim beeennnn
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
ya hemen bebegi öne sürün zaten bu kız sigara içmiyosa ağır şeyler yapmıyosa bı sıkıntı yok su anda + folik asite bu kdr zamandır baslamadıysa zaten sıkıntı varsa vardır gitmeyin kızın üstüne çirkin ördek sen testi yaptın ama hayal kırıklığı yasamadın bebişin seninleydi ama bazen öyle olmuyo hayal kırıklığı cok kötü
belki haklısın ama uzun zamandır beklemiyor ki bebeğini.. daha bir kaç deneme... ben 31 yaşındayım canım ve öyle zor zamanlar geçirdim ki anlatamam... bebeğim evet ilk ayda hemen benimleydi hayal kırıklığı yaşamadım ama inan o teste hamiş çıkmamış olsaydım da kendimi üzmezdim sanırım.. il bir yıl içindeki denemelerde insanın relax olmasından yanayım... bilmem benim görüşüm bu.. üzgünüm eğer çok üstelediysem.. özür dilerim...
Yok cnm sigara kullanmıyorum tüm gün oturuyorum zaten. folik asit kullanmadım.aslında kahve çok tüketiyorum biraz ondan endişeliyim.
yok cnm ne özürü aşkolsun. çok teşekkür ederim. burası bana çok iyi geliyor. daha önce de bahsetmiştim.kendi aileme henüz çocuk fikrini söylemedim. sonuçta hemen olmayabiliyor.umutlanmasınlar üzülmesinler diye.işyerinde de kimse bilmiyor. zaten problemli bir yerde çalışıyorum.eşimin ailesine gelince onlarda çok ayıpmış böyle şeyleri konuşmak.hatta hamile olduğunu söylemek falan da. geçen kayınvalidem ağzımı ağrıyor bende hiç ağzımı arama direkt sorabilirsin hamile deiğilim olsam da söylemem sizde ayıpmış dedim evet öyle aferin söyleme sakın dedi
bir tek buraya yazıyorum herşeyi anlayacağınız. yaşadığım durumu anlattığımda tek olmadığımı anlıyorum ve bu bana iyi geliyor.
valla hakkınızı helal edin.burada stress artıyor mu bilmiyorum ama çok bilgilendiğim bir gerçek.hepinizi de çoookkk seviyorummm
belki haklısın ama uzun zamandır beklemiyor ki bebeğini.. daha bir kaç deneme... ben 31 yaşındayım canım ve öyle zor zamanlar geçirdim ki anlatamam... bebeğim evet ilk ayda hemen benimleydi hayal kırıklığı yaşamadım ama inan o teste hamiş çıkmamış olsaydım da kendimi üzmezdim sanırım.. il bir yıl içindeki denemelerde insanın relax olmasından yanayım... bilmem benim görüşüm bu.. üzgünüm eğer çok üstelediysem.. özür dilerim...
kırılma bana özür dileme canım benım relax olamıyosun herkesın kendınce bır sorunu var bak bana hastayım ve bebeğim olmaz tekrar hastalanırsam rahmım gidecek ve bir daha hıc bebek sahıbı olamayacağım bu korkuyla her ay aynı seyı dusunup nasıl relax olacaksın olmuyor her kırmızıları gördugunde ağlamak napalım kısmet değilmiş deyip bırdahakı ayı dusunmek etrafındakılerın sana cocugun olmuyo diye bakıp arada iğneli laflar sokması bunlar kolay seyler değil rabbım kımseye yasatmasın su anda bız arkadası strese sokuyoruz ve buda muhtemel regl gecıktırıyo test yaptır yaptırma bırakalım akısına bılıyosun ben gecen ay 6 gun gecıktım sonuc ------
kırılma bana özür dileme canım benım relax olamıyosun herkesın kendınce bır sorunu var bak bana hastayım ve bebeğim olmaz tekrar hastalanırsam rahmım gidecek ve bir daha hıc bebek sahıbı olamayacağım bu korkuyla her ay aynı seyı dusunup nasıl relax olacaksın olmuyor her kırmızıları gördugunde ağlamak napalım kısmet değilmiş deyip bırdahakı ayı dusunmek etrafındakılerın sana cocugun olmuyo diye bakıp arada iğneli laflar sokması bunlar kolay seyler değil rabbım kımseye yasatmasın su anda bız arkadası strese sokuyoruz ve buda muhtemel regl gecıktırıyo test yaptır yaptırma bırakalım akısına bılıyosun ben gecen ay 6 gun gecıktım sonuc ------
günaydın sara ablaaaaaaaaa nasılsın
Cnm yaa doktor sana aşılamadan falan bahsediyor mu??:26:
önümüzdeki reglde ilaç tedavısıne başlıyoruz cnm klomene
canım bende rahat olmaktan yanayım ama bebek için verdiğimiz mücadele şubat ayı itibariyle tam 1 seneyi dolduruyor. şöyle geri dönüp bi baktığımda her ay olacakmış için kalbim pırr pırr atıyorr ve saçma sapan hayaller kurmaya başlıyorum en kötüsü bu güzel haberi aldığımda eşime nasıl söyleyeceğimin planlarını yapıyorum zorr beayy çok duygusall bi konuşmaa olduu psikopata bağladım gene neyse :111:
canım ben hepinizi anlıyorum bende bebek haberini almasaydım bende duygusala bağlayacaktım olayı bilmiyorum ama genel anlamda ben biraz daha realist olduğum için bilmiyorum.. neyse ya hamileleikten saçmaladım sanırım.. aptallık ettim.. ben kendi yapacağım şeyi paylaştım ben hemen gider testi yaptırırdım böyle bekleyip kendimi daha çok alıştırmaktansa haber ne olursa olsun erkenden öğrenmek istedim....isterdim.....
canım ben hepinizi anlıyorum bende bebek haberini almasaydım bende duygusala bağlayacaktım olayı bilmiyorum ama genel anlamda ben biraz daha realist olduğum için bilmiyorum.. neyse ya hamileleikten saçmaladım sanırım.. aptallık ettim.. ben kendi yapacağım şeyi paylaştım ben hemen gider testi yaptırırdım böyle bekleyip kendimi daha çok alıştırmaktansa haber ne olursa olsun erkenden öğrenmek istedim....isterdim.....
başak burcu musun??
başak burcu musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?