milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn bıtanecıklerımm

Ama hepiniziii sıra dayağına çekerım haberınız olaa hiççççççç hatırlanmamışız kustum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınn canımmmmm:13: kıyamazsınn bizee

burda dünkü geyiğin aksine çok derin mevzular var bugünn sen nasılsınnn nasıl gidiyorrr

günaydınn canımmmmm:13: kıyamazsınn bizee

burda dünkü geyiğin aksine çok derin mevzular var bugünn sen nasılsınnn nasıl gidiyorrr

ıyıyım canımmm onları okuyodum harıkasınız valla :))) yakında yumurta dıye dıyee yumurta olacaksınız vallaa az sayıklamamıssınız hahahahah alemsınızzz

yok canım ikizler burcuyum :) sabırsızlığımdan belli değil mi :)

realistim dedin ya ondan başak sandım cnm. ben başağım ve hep mantığımla hareket ederim.
ne diyeceğim sana:))) benim regl dönemindeki gibi çenemde küçük bir iki sivilce pırtladı bir de bikini bölgemde
senin de olmuşmuydu??

umutluay artık iyice inandıracak kendini
inşallah bebiş olur ama olmazsa da çok üzüleceksin böyle giderse

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn bıtanecıklerımm

Ama hepiniziii sıra dayağına çekerım haberınız olaa hiççççççç hatırlanmamışız kustum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şimdi yazacaktım valla benim kankan nerde vurucam kafasına iki tane diye kiiiiiiiii gelmişsin hoşgeldin kankeytom gel bi sarılalım özledim seni

hayal kırıklığı yaşamak kötü yani bi kaç gün hamileyim diye çok sevinsin sonrada olmadığını öğrensin istemem ben
test yapana kadar arada beklesin kendini inandırmasın die söyledim ben kötü bi niyetim yok zaten

iyi cnm sen içini ferah tut hamileyim herhalde diye sevinmeyede devam et hayırlısı olsun bakalım

bazen insan umutsuzluğa kapılır gibi oluyor tabiki buna bende dahilim ama maneviyatınızı güçlü tutun kızlar ben öyle yapmaya çalışıyorum herzaman allahtan hayırlısını isteyin duanızı edin hayırlı zamanda verecek zaten bir de kendinize uğraşlar bulun ben akşamları sporuma gidiyorum folklör kursuna gidiyorum ders çalışıyorum filan filan bunlar insanı daha da motive ediyor

yok yok merak etmeyin kendimi kaptırmıyorum ki. hatta regl belirtilerimi yaşıyorum. sadece merak. herkes bilgilensin diye fikir alıyorum.hem daha 2 . ayım bu benim.
hem olmazsa bu ay farklı kürler deneyeceğim. ben bal-tarçın kocamada keçiboynuzu. ben bu ay bal tarçın yedim ama belki onun spremleriyle ilgili bir sıkıntı vardır. çifte kür uygulayacağım şimdi ama inşşaaaaalllllaaaahhhhhhhh gerek kalmazzz

şimdi yazacaktım valla benim kankan nerde vurucam kafasına iki tane diye kiiiiiiiii gelmişsin hoşgeldin kankeytom gel bi sarılalım özledim seni

bende özledm cnm benm bu aralar fazla gıremıyrum yoğunlaştı işlerrr ama okuyorum yazdıklarınızı

serinserin ve nannen1 nerelerde ya hiç görünmüyolar

özellikler serinserini merak ettim bebiş nasıl acep??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…