Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn bıtanecıklerımm
Ama hepiniziii sıra dayağına çekerım haberınız olaa hiççççççç hatırlanmamışız kustum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınn canımmmmm:13: kıyamazsınn bizee
burda dünkü geyiğin aksine çok derin mevzular var bugünnsen nasılsınnn nasıl gidiyorrr
yok canım ikizler burcuyum :) sabırsızlığımdan belli değil mi :)
realistim dedin ya ondan başak sandım cnm. Ben başağım ve hep mantığımla hareket ederim.
Ne diyeceğim sana:))) benim regl dönemindeki gibi çenemde küçük bir iki sivilce pırtladı bir de bikini bölgemde
senin de olmuşmuydu??
umutluay artık iyice inandıracak kendini
inşallah bebiş olur ama olmazsa da çok üzüleceksin böyle giderse
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn bıtanecıklerımm
Ama hepiniziii sıra dayağına çekerım haberınız olaa hiççççççç hatırlanmamışız kustum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya arkadaşlar bence esas baskıyı üzüleceksin diyerek yapmıyorr muyuz yaaayine tutamadım dilimi :):):)
bencede bukadar üzülme mevzuuna takılmayın yaa dünyanın sonu değil ya daha başlarındayız işin hayırlısı diyelim içimizi ferah tutalım
şimdi yazacaktım valla benim kankan nerde vurucam kafasına iki tane diyekiiiiiiiii gelmişsin hoşgeldin kankeytom gel bi sarılalım özledim seni
iyi cnm sen içini ferah tut hamileyim herhalde diye sevinmeyede devam et hayırlısı olsun bakalım
bende özledm cnm benm bu aralar fazla gıremıyrum yoğunlaştı işlerrr ama okuyorum yazdıklarınızı
kim seviniyo ki hamileyim diyee ben öyel bişey okumadım
bi iletişim sorunu yaşıyorum sanırım neyse muhabbete devm edelim
serinserin ve nannen1 nerelerde ya hiç görünmüyolar
özellikler serinserini merak ettim bebiş nasıl acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?