bende merak ediyorum hem nanneninde batı geçti
onlar çalışma yapmadı ki bu ay 2 kilosu vardı ya verecek diyetteydi
aaa evet eşi olmaz 2 kilo daha vereceksin diyordu hatta
bende inanmak istemiyorumzatı bende tanımıyorum ama hamileymiş şu anda ve bu yöntemi denediği ay hamile kalmışş inanmak istemiyorum
başak akşama dene kız
bende inanmak istemiyorumbaza mı hamile bırakmş yanii. ya da bazanın uğuru diyelim.
dün akşam halvet vardı ama yaratıcı fikir olan baza kaldırma yöntemini net olarak anlayamadığım için yapamadım.
peki myhos cum 1. sorum , bazayı çıt sesini duyana kadar tamamen mi açıcaz. tamamen açarsak ben yatakla başlık arasında sıkışabilirim.
2. sorum, baza açıkken benim pozisyon nasıl olacak, düz mü yatacağım
yoksA bazaya yardım olması amacıyla her hangi bir harekette bulunacakmıyım?:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bu sorularımı yanıtlarsan bu akşam yapabülürm
bende inanmak istemiyorumbaza mı hamile bırakmş yanii. ya da bazanın uğuru diyelim.
dün akşam halvet vardı ama yaratıcı fikir olan baza kaldırma yöntemini net olarak anlayamadığım için yapamadım.
peki myhos cum 1. sorum , bazayı çıt sesini duyana kadar tamamen mi açıcaz. tamamen açarsak ben yatakla başlık arasında sıkışabilirim.
yoksA bazaya yardım olması amacıyla her hangi bir harekette bulunacakmıyım?:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hahaha şeylere benzemiş başakk posta gazetesinde haydar dümene sorulan sorulara hahahhahaha ayyy ne güldummmm alem karıı yaaaaaaa
şimdi cnm.onun baza biraz farklıymış ben hiç görmedim ama yandan açılanlardanmış. kafası aşağı gelecek şekilde hatta eliylede yere dayanıyormuş anlatabildim mi bilmiyorum.
Açıkçası bahana tabii bunlar. spermlerin hızı o kadar fazla ki Rabbim nasip ettiyse sperm yumurtayı buluyor zaten.
mesela ben bu ay hiç kalkmadan ve ayağımı dikmeden yattım.sabaha kadar hiç kalkmadım yani ( Allah affetsin)
ve sabah kalktığımda da çamaşırımdaki az ıslaklık dışında bişey gelmedi. hepsi içimde mi kaldı ne
kız benim de bikez öyle olmuştu akşamdan yatmıştım bende hiç kalkmadan havlu koydum üzerine de iç çamaşırımı giymiştim
sabah duş için kalktığımda çok az su gibi ıslaklaık geldi 1-2 damla iç çamaşırıma başka da bişey çıkmadı idrarla çıkmıştır ben farkında olmadan diye düşünmüştüm
yoksa bizim yımırta bunları biriktirip yarın için yatırım mı yaptı ki
myhos cum senin topikte çok hoşmuş partimize bekliyoruz tamam mı canım
kız benim de bikez öyle olmuştu akşamdan yatmıştım bende hiç kalkmadan havlu koydum üzerine de iç çamaşırımı giymiştim
sabah duş için kalktığımda çok az su gibi ıslaklaık geldi 1-2 damla iç çamaşırıma başka da bişey çıkmadı idrarla çıkmıştır ben farkında olmadan diye düşünmüştüm
yoksa bizim yımırta bunları biriktirip yarın için yatırım mı yaptı ki
saol ablacım gelicem yer yön saat bildirin
evt y akalkınca hemen geri çıkıveriyo ne kadar beklemek lazım acaba kalkmak için
tatlım sorunu ben cevaplıyım istersen klkmadan en az 30 dakika ile bir saat arası yatmak gerek ancak geçen bi doktorun açıklmasını okudum 15 dakika yeterli diyodu çünkü o sırada gerekli olan zaten içeri gidermiş dışarı akan süpermenlerin içinde bulunduğu sıvıymış
aynen cnm yatırım yaptı. kendini hazırlıyor şimdi rahim. bebiş bebiş diye bağıracak sonra.
tatlım sorunu ben cevaplıyım istersen klkmadan en az 30 dakika ile bir saat arası yatmak gerek ancak geçen bi doktorun açıklmasını okudum 15 dakika yeterli diyodu çünkü o sırada gerekli olan zaten içeri gidermiş dışarı akan süpermenlerin içinde bulunduğu sıvıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?