ayyy sabaha kadar öylece yatıyoruz bir de yaaaa
evet canım her şey bebek için deyip Allah affetsin sabaha kadar bekliyoruz ama işin bide tıbbi boyutu var dimi
tabii ki cnm haklısın . ama "süpermenlerin içinde bulunduğu sıvıymış"ççççooookkkkkk güldüm yaaaa
bak ben bunu bilmiyordum sabaha kadar yatıyorum bi de o halde işkence gibi
ayyy sabaha kadar öylece yatıyoruz bir de yaaaa
tatlım sorunu ben cevaplıyım istersen klkmadan en az 30 dakika ile bir saat arası yatmak gerek ancak geçen bi doktorun açıklmasını okudum 15 dakika yeterli diyodu çünkü o sırada gerekli olan zaten içeri gidermiş dışarı akan süpermenlerin içinde bulunduğu sıvıymış
bence anladın sen onu
ayy gerçekten anlayamadım ben bunu yaa :)
tızım spermlere diyoyuz anlasana yaaaaaaaa[/QUOTE
içimize gitsin die uğraştıklarımızda sperm değil mi ama :)
o yüzden aradaki farkı anlayamamıştım :)
içimize gitsin die uğraştıklarımızda sperm değil mi ama :)
o yüzden aradaki farkı anlayamamıştım :)
yanlız sabaha kadar yatan yanlız ben değilmişim bunu duyduğuma sevindimi artık kendimi kötü hissetmeye başlamıştım cenabett bi şekilde uyuyorum diye
evet canım içine gitsin diye uğraştığın onlar ancak fazla yatmayıp ayağa kalkınca dışarıya gelenler spermlerin içinde bulunduğu sıvı yani spermler içlerinde bulundukları sıvıdan ayrışıp öyle rahime doğru yol alıyolar anlatabildim mi
yalnız değilsin cicim valla allah affetsin hep aklımdan geçen de nedir bilirmisin bi deprem olsa göçük altında kalsam ölsem cenabet gidicem tövbe yarabbim
muhabbetlere koptum yaaaww alemsiniz hee
sara ablacım plasebo daha bu ay ilk kez çalışmalara başlıycak kesin bikaç ay sonra bizim gibi kadın doğumcu olucak kk sayesinde
evet canım içine gitsin diye uğraştığın onlar ancak fazla yatmayıp ayağa kalkınca dışarıya gelenler spermlerin içinde bulunduğu sıvı yani spermler içlerinde bulundukları sıvıdan ayrışıp öyle rahime doğru yol alıyolar anlatabildim mi
yalnız değilsin cicim valla allah affetsin hep aklımdan geçen de nedir bilirmisin bi deprem olsa göçük altında kalsam ölsem cenabet gidicem tövbe yarabbim
sara ablacım plasebo daha bu ay ilk kez çalışmalara başlıycak kesin bikaç ay sonra bizim gibi kadın doğumcu olucak kk sayesinde
tamam bu çok açıklayıcı oldu teşekürler :)
muhabbetlere koptum yaaaww alemsiniz hee
rica ederim canım ni dimek bilmediklerini sor anlatmaya çalışırım men
Allah korusun kız
hııııı daha enimi başlıyo Allah yardımcısı olsun ivit yakında prof olur
geç oldu birazcık ama hoşgeldin bu arada
sende ki son durum nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?