milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

süpermen mi :) anlamadım bunu :)

içimize gitsin die uğraştıklarımızda sperm değil mi ama :)
o yüzden aradaki farkı anlayamamıştım :)

evet canım içine gitsin diye uğraştığın onlar ancak fazla yatmayıp ayağa kalkınca dışarıya gelenler spermlerin içinde bulunduğu sıvı yani spermler içlerinde bulundukları sıvıdan ayrışıp öyle rahime doğru yol alıyolar anlatabildim mi

yanlız sabaha kadar yatan yanlız ben değilmişim bunu duyduğuma sevindimi artık kendimi kötü hissetmeye başlamıştım cenabett bi şekilde uyuyorum diye

yalnız değilsin cicim valla allah affetsin hep aklımdan geçen de nedir bilirmisin bi deprem olsa göçük altında kalsam ölsem cenabet gidicem tövbe yarabbim

muhabbetlere koptum yaaaww alemsiniz hee

Son düzenleme:

sara ablacım plasebo daha bu ay ilk kez çalışmalara başlıycak kesin bikaç ay sonra bizim gibi kadın doğumcu olucak kk sayesinde

Son düzenleme:
yalnız değilsin cicim valla allah affetsin hep aklımdan geçen de nedir bilirmisin bi deprem olsa göçük altında kalsam ölsem cenabet gidicem tövbe yarabbim

muhabbetlere koptum yaaaww alemsiniz hee

Allah korusun kız

sara ablacım plasebo daha bu ay ilk kez çalışmalara başlıycak kesin bikaç ay sonra bizim gibi kadın doğumcu olucak kk sayesinde

hııııı daha enimi başlıyo Allah yardımcısı olsun ivit yakında prof olur

tamam bu çok açıklayıcı oldu teşekürler :)

aynen cnm benim de ilk aklıma gelen deprem olyorr din kültürü hocamız bize sürekli hatırlatırdı gusül abdestini ve hatta derdi ki bebeğiniz beşikte ağlasa abdest almadan onu emzirmeyeceksiniz,.

tam olarakta buna benzer bir cümle yazacaktım. duygularıma tercüman oldun

geç oldu birazcık ama hoşgeldin bu arada
sende ki son durum nedir??

olsun önemli değil hoşbulduk canım

ben 3,5 yıllık evliyim ve 1 yıl kadar önce 7 haftalık bebğimi düşürdüm inşallah yeniden hamile kalır ve bu kez bebeğimi kucaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…