aynen cnm benim de ilk aklıma gelen deprem olyorrdin kültürü hocamız bize sürekli hatırlatırdı gusül abdestini ve hatta derdi ki bebeğiniz beşikte ağlasa abdest almadan onu emzirmeyeceksiniz,.
tam olarakta buna benzer bir cümle yazacaktım. duygularıma tercüman oldun
evt daha yeni başlıyorum yeni yeni öğreniyorum bakalım öğrebilecek miyim sizin kadar :)
olsun önemli değil hoşbulduk canım
ben 3,5 yıllık evliyim ve 1 yıl kadar önce 7 haftalık bebğimi düşürdüm inşallah yeniden hamile kalır ve bu kez bebeğimi kucaklarım
İnşallah cnm Rabbim gönlüne göre versininşallah bir an evvel hamile kalırsın ve Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder
canım bende o şekilde 40 adımdan fazla atmamak ve tek bir lokma dahi yemeyeceksin haram diye biliyorum ama işte ne kadar uyabiliyoruzbiz kalkıyoruz keyif yapıyoruz resmen bazen meyvemizi tatlımızıı Allah versin kaybettiğimiz enerjiyi depolamadan uyumuyoruz
amiiiiiiiiin benim ve isteyen herkesin inşallah canım menim
sen kaç yıllık evlisin sende durum nedir canım:26::26::26::26::26::26:
aynen cnm benim de ilk aklıma gelen deprem olyorrdin kültürü hocamız bize sürekli hatırlatırdı gusül abdestini ve hatta derdi ki bebeğiniz beşikte ağlasa abdest almadan onu emzirmeyeceksiniz,
tam olarakta buna benzer bir cümle yazacaktım. duygularıma tercüman oldun
canım bende o şekilde 40 adımdan fazla atmamak ve tek bir lokma dahi yemeyeceksin haram diye biliyorum ama işte ne kadar uyabiliyoruzbiz kalkıyoruz keyif yapıyoruz resmen bazen meyvemizi tatlımızıı Allah versin kaybettiğimiz enerjiyi depolamadan uyumuyoruz
ben de 14 aylık evliyim. benim henüz çooookkk yeni denemede.bu 2. ayım.batım 3-4 gün geçti. test yapmakta kararsızım.
belirtilerim göğüslerim .yumurtlamadan beri inanılmaz şiş ve acıyor.normalde bişey yok ama kesinlikle dokunamıyorum.onun dışında hiçbir şey yok.sırf göğüs blirtisi var ama bu regl blirtiside olabilir sonuçta.bir de regl olacağım zamandaki gibi çenemde ve bikini bölgemde 1-2 sivilce çıktı.o yüzden kesin karar veremiyorum ve bekliyorum şimdilik
yalnız değilsin cicim valla allah affetsin hep aklımdan geçen de nedir bilirmisin bi deprem olsa göçük altında kalsam ölsem cenabet gidicem tövbe yarabbim
bende öyleeee biri daha eklendi aranıza
ben ilişkiden sonra su bile içmiyorum abdest almadan ama uyuyorum o ayrı mevzuu sabah uyanır uyanmaz da ilk iş abdest bunu da sadece bebek denemelerinde yaptım onun için de allahıma dua ettim yapıcak bişey yok umut dünyası
inşallah çok beklemezsin canım göğüs uçlarında acıma varmı bide beyaz süt kesiği gibi akıntın varmı gerçi hamilelik belirtileri ile adet belirtileri genelde aynı ama göğüs uçlarında acıma akıntının fazla oluşu aşırı uyuma isteği aşırı iştah artışı daha çok hamlilelikte görülen belirtiler ncak bunlar olacak diye bi şart yok yarında regl olmazsan kanda baktır idrarda çıkmyabilir ama kanda kesin çıkar bebiş varsa idrarda regl 7 ila 10 gün geçmeden genellikle çıkmıyo biliyosundur canım
aynen cnm göğüs uçlarım aşırı hassas ve çoookkk uzun süredir böyle.yani yaklaşık 20 gündür falan.süt kesiği akıntım sürekli yok. ara ara geliyor.uykuya düşkünlük fazlasıyla var.ama dedğin gibi adet belirtileriyle belirgin farklılıklar olmuyor.iştahta bir değişiklik yok. her zamanki gibi yiyorum.
ya ben çalışıyorum ve izin alamam. iş yerimin yakınında sağlık ocağı var ama sağlık ocakları bakmıyor diye biliyorum.akşam acilde bakarlar mı???
özel hastane varsa git akşam her saatte bakıyorlar ve iki saat içinde de veriyorlar... :)
Özel hastaneler çok pahalı yaaa
selam kızlar, ne çok muhabbet etmişsiniz bugün maşallah
Kıbrıs'ta 1 haftadır elektrik kesintileriyle uğraşıyoruz, her an gidebilir korkusuyla iş yapıyoruz. çok şükür bitti diyorlar. inşallah biz gidene kadar olmaz bir daha da son günlerimizi karanlıkta geçirmeyiz.
bu arada geceyi cenabet geçirenler listesine beni de ekleyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?