flaş flaş flaş bir gelartık vakası daha yaşanıyor
sen sibeli mi örnek alıyon kız yoksam sen sibelmisin
selam kızlar, ne çok muhabbet etmişsiniz bugün maşallah
Kıbrıs'ta 1 haftadır elektrik kesintileriyle uğraşıyoruz, her an gidebilir korkusuyla iş yapıyoruz. çok şükür bitti diyorlar. inşallah biz gidene kadar olmaz bir daha da son günlerimizi karanlıkta geçirmeyiz.
bu arada geceyi cenabet geçirenler listesine beni de ekleyin kızlar
sibellll ne diyor annem bunlar
yav dopru düzgün belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyom 2 gun daha bekliceme 109 lıra beta hcg parasımı vereyım gecen sefer florance hastanesinde o fiyatı ıstedilerde benden ama normal özel hastanede 20 tl :)
yav dopru düzgün belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyom 2 gun daha bekliceme 109 lıra beta hcg parasımı vereyım gecen sefer florance hastanesinde o fiyatı ıstedilerde benden ama normal özel hastanede 20 tl :)
kızım se deluxe hastaneye gidiyosan suç biizim mi
eve yakın acil için gideceğim çok yer yok napım şiişli etfale gittim yapmadılar şekerim
aaaa şişli etfalde yapmadılar mı????ben kağıthaneye gideyim bari
eve yakın acil için gideceğim çok yer yok napım şiişli etfale gittim yapmadılar şekerim
aaaa şişli etfalde yapmadılar mı????ben kağıthaneye gideyim bari
yok cnm gece kanda gebelik bakmıyoz dediler ama bi gece taksim ilk yardım bakmıştı
bak bak bak sosyete mahallesinde yaşıyooo gacı
koca istanbulda bi kan aldıracak hastane bulamadınız ya benden size koskoca bi brawoo yolla bana bi tüp kan sevabına ben bakacam kız
herhalde adım sibel soyadım sosyete gel mecidiyeköye söyle adımı soyadımı herkes bilir
kızım pavyon solisti adı gibi oldu bu beee hiç beğenmedim sosyete sibel diim ben kısaca
isim vermiyeyim şimdi haftasonu ünlü bi markanın kış botunu aldım...
200 küsür lira para saydım...
ve şu anda feci bi şekilde iki ayağımın arkasını da vurmuş durumda..
wc ye nasıl gideceğimi düşünüyorum canım fena acıyo...
ve bu botları alıp birini üreticinin kafasında birini de satıcının kafasında paralamak istiyorum
varmı müsade
Merhaba :79:
Uzun Zamandır Gelemiyorum Bu Topiğe Gelişme Var mı ?
yoksa ugg mu aldın
Merhaba :79:
Uzun Zamandır Gelemiyorum Bu Topiğe Gelişme Var mı ?
isim vermiyeyim şimdi haftasonu ünlü bi markanın kış botunu aldım...
200 küsür lira para saydım...
ve şu anda feci bi şekilde iki ayağımın arkasını da vurmuş durumda..
wc ye nasıl gideceğimi düşünüyorum canım fena acıyo...
ve bu botları alıp birini üreticinin kafasında birini de satıcının kafasında paralamak istiyorum
varmı müsade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?