milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evet canımçenemiz düştü canım

seni de bekliyoruz izmire varınca daha sık gel topiğe

inşallah gitmez elektirik bir an önce halledersiniz taşınma mevzusunu

ahanda bitane daha çıktı allahhım sen affet
:18::18::18:

sibellll ne diyor annem bunlar

yav dopru düzgün belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyom 2 gun daha bekliceme 109 lıra beta hcg parasımı vereyım gecen sefer florance hastanesinde o fiyatı ıstedilerde benden ama normal özel hastanede 20 tl :)

yav dopru düzgün belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyom 2 gun daha bekliceme 109 lıra beta hcg parasımı vereyım gecen sefer florance hastanesinde o fiyatı ıstedilerde benden ama normal özel hastanede 20 tl :)

kızım sen deluxe hastaneye gidiyosan suç biizim mi

Son düzenleme:
eve yakın acil için gideceğim çok yer yok napım şiişli etfale gittim yapmadılar şekerim

bak bak bak sosyete mahallesinde yaşıyooo gacı

aaaa şişli etfalde yapmadılar mı???? ben kağıthaneye gideyim bari

koca istanbulda bi kan aldıracak hastane bulamadınız ya benden size koskoca bi brawoo yolla bana bi tüp kan sevabına ben bakacam kız

bak bak bak sosyete mahallesinde yaşıyooo gacı

koca istanbulda bi kan aldıracak hastane bulamadınız ya benden size koskoca bi brawoo yolla bana bi tüp kan sevabına ben bakacam kız

herhalde adım sibel soyadım sosyete gel mecidiyeköye söyle adımı soyadımı herkes bilir

isim vermiyeyim şimdi haftasonu ünlü bi markanın kış botunu aldım...

200 küsür lira para saydım...

ve şu anda feci bi şekilde iki ayağımın arkasını da vurmuş durumda..

wc ye nasıl gideceğimi düşünüyorum canım fena acıyo...

ve bu botları alıp birini üreticinin kafasında birini de satıcının kafasında paralamak istiyorum

varmı müsade

Merhaba :79:
Uzun Zamandır Gelemiyorum Bu Topiğe Gelişme Var mı ?

yoksa ugg mu aldın

Cnm benim aldığım her ayakkabı aynı şeyi yapıyor.markada olsa normal bir yerdende alsam aynı. bende kabullendim bu durumu ve ayağımın şeklini alıyor sonra da vurmuyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…