milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

burda da gece yağmış şu an hiçbirşey yok bu gün hiç yağmadı

kızlarrr gelirken hastaneye gittim ama akşam kanda gebelik bakmıyorlarmış
pazartesi sabah direkt kadın doğuma gideceğim.
çünkü sanırım hamileyim.
gelirken test aldım ve çok çok bariz bir şekilde ikinci çizgi belirdi.silik falan değil yani.gayet ve gayet net.
hatta öylesine yapmıştım sabaha ypayım diyordum ama dayanamadım.
resmini çektim testin. atmaya çalışacağım şimdi

koysana resmı bak havalımanındayım hala sızden hbr almak ıcın gırdım ınsallah öyledır sen ıstanbulda degılmısın yarın bırsuru hastanede gunduz kadın doğumcu bulursun

ayyyyy inanmıyorummmm :):) yaaa sana demiştim ben :):) hemen fotoyu yükle canım benim :)
nasıl sevindim anlatamam yaa... :):):)

koysana resmı bak havalımanındayım hala sızden hbr almak ıcın gırdım ınsallah öyledır sen ıstanbulda degılmısın yarın bırsuru hastanede gunduz kadın doğumcu bulursun

cnm bnm yaaaa cnm yaa bilgisayar hafıza kartını görmüyor telden çektim ama yarın bağlantıyla aktaracağım

ayyyyy inanmıyorummmm :):) yaaa sana demiştim ben :):) hemen fotoyu yükle canım benim :)
nasıl sevindim anlatamam yaa... :):):)

aynen cnm. ben bebetime diye bir markayla baktım herkes yanlış çıkarıyor falan diye yorum yapmış.o yüzden pazartesi sabahı olmadan kesin birşey düşünmek istemiyorum yine de.hatta eşime bile söylemedim. ayyyy ben çok sabırlıyım çok ketumum sanırım ama ben kesin birşey söylemek istiyorum.çünkü bu haberi vermek için planlarım vardı.hatta hastaneye gideceğimi bile söylemeyeceğim:44::44: ve inşallah pazartesi günü hayal ettiğim açıklamayı yapacağım testin resmini koyacağım sabaha inş

hadi canım hayırlı olsun şimdidennnn inşallah kan testinde de istediğin sonucu alırsın çooooooooooooooookkk sevindimmmmmmmmmm

teşekkürler artık kknın da bir ovulasyon hesaplayıcısı vaarr

ayyyyyyyyyy inanmıyorumm cnmmmm hadii inşşşşşşşşşşşşşşşş hemen bence bgn gıt ver kannn yaaa

​çok teşekkurlerrr :)

günaydınnn hepimiz için güzel bir gün olsun kızlarrrr ayçacım senden de resim bekliyorummm

ayyyyyyyyyy inanmıyorumm cnmmmm hadii inşşşşşşşşşşşşşşşş hemen bence bgn gıt ver kannn yaaa[/COLOR]

darısı başımıza dimi kankeytoooo

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy inanmıyorumm cnmmmm hadii inşşşşşşşşşşşşşşşş hemen bence bgn gıt ver kannn yaaa[/COLOR]

darısı başımıza dimi kankeytoooo

valla bilemiyorum bi topic açtın ikimiz haricinde herkesi hamiş bırakıyo maşallahh

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr güne böylee güzel haberlerle başlamak harikaa tebriklerrr canımm ay kocana söyleyeceğinn anda adamın mutluluğu bi an gözümün önünee geliyo sankii

bu çok iyi oldu .. :94:

ve aleykümm selam hemşerimm hoşgeldinnn oralardaa havalarr nasıl bakalımmm

ne sıkıcı birgün..

kızlar dun aksam 18.30 da havalımanına girdim gece 22.45 te samsuna gelebildim çok şükür :) burası cok soğuk yarına kar beklenıyor ıstanbulda kar var ama burada ayaz cok soğuk kısmetse yarın gecede ıstanbuldayım samsunda havalar bu kadar ama nede olsa memleket ya butun karadenız benım sevgiyle bebişlerle kalın

günaydın kızlarr...

umutluay çok sevindim canım, gerçekten çok sabırlısın ya. gebelik testleriyle ilgili pozitif genelde doğrudur derler. pazartesi olmak bilmez şimdi sana.

benim de bat yaklaştı ama bu ay da kırmızı kartı yicek gibiyim. hiç bir değişiklik hissetmiyorum çünkü. bakalım artık hayırlısı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…