milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kıskandımm ya:85: babaannemi çok özledim oralarda olmak istiyorum bende :85:

günaydınn canımmm :80:

saol cnm inşallahhhhh

ben de yaaa.. çünkü gerçekten öylesine yapmıştım.

çok teşekkür ederim cnm.inşallah kanda bir sorun çıkmaz.

kendine dikkat et cnm. benden de karadenize selamlarrrr

çok sabırlıyımdır bende de bir değişiklik olmadı ki cnm göğüslerim dışında. oda adet öncesi de oluyordu zaten. gerçi kesin değil benim ki daha

canım 2. çizgi gayet net görünüyor. ilk 5 dakikada çıktıysa hiç şüphen olmasın derim ben ay hadi hayırlı olsun. hepimize uğurlu gelsin inşallah senin bebişin

inşallah cnm. Rabbim isteyen herkese nasip etinilk 5 dk canm hatta ilk 3 dk falan.zzaten 20 dk dan sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde.en alttaki resmi şimdi çektim. akşamkinin aynısı. bir de foto.da o kadar net değil normalde daha net:44:

ayçacım canımcım gayet açık işte hamilesinnnnnnnnnnn

yinede içinin rahat olması için kandan da baktır tatlım ama test herşeyi gösteriyor diye düşünüyorum

hayırlı olsun şimdiden hem senin için hem topiğimiz içinnnnnnnn

cnm benm aminnnn inşallah arkadaşımla görüştüm. o dedi hiç kana falan gitme. direkt kadın doğuma git. hem keseye baksın hem folik asit ya da gerekli şeyleri söyler. zaten kadın doğumcu beta hcg falan istiyor. bir de tabii bebek doğru yere mi yerleşmiş bir baksın dedi. bana da mantıklı geldi.hayırlısıyla inşallah hamileyimdir ve doğru yerdedir bebeğim

inşallah canımmm

kız sen hiç belirti filan yaşamadınmı yahuu

inşallah canımmm

kız sen hiç belirti filan yaşamadınmı yahuu

cnm baş dönmesi mide bulantısı,iştahın açılması falan olmadı. hala da birşey yok. sadece yumurtlama günlerimden itibaren göğüslerim acıyordu.ama inan bu sitede okumuş olmasam anlamazdım. çünkü benim reglimden öncede ağrırdı göğüslerim.o yüzden çok bariz aklıma gelen birşey yok.uyku halim var. ama normalde de uykuyu sevdiğim için hamilelikle alakalı mı tam ayırt edemiyorum.
onun dışında da dediğim gibi hiç birşey yok.hatta regli belirtim olan sivilcem bile var.anlayacağın planlı bir gebelik durumu olmasa anlaşılmaz benim ki

neyse canlarım ben yine gelirim.çok fena temizlik yapmam lazım. şu an gözüme heryer batıyor.ev pislik içinde gibi hissediyorum.başak burcuyum ben ve şu an bu beni dürtüyor. sonra da kuaföre gitmek istiyorum. hepinizi öpüyorum.

ev temiz yavrum temiz. iş yapcam diye bebişşi düşürcen otur oturduğun yerde.
bu arada hayırlı olsun tatlım tamamına erer inşallahhhhhhhh

günaydın kızlaarrr buz kesen bir günden merhaba hepinizee

benim reglim beklediğimden 2 gün önce geldi bu soğuklar herşeyimi mahvetti valla

artık yeni bir aya yeni umutlarla başlıyorummmm

rastgeleee

günaydın kızlar süper bir istanbul sabahı ne güzel kar var ayça doktora gidecekmi bugün

günaydınnnnnnnnn güzel anne nasılsın?nasıl geçti haftasonu

umarım güzel bir hafta olur çookkk soğukkk -7 dereceeee böyle gidersee benim için pek iyi bi hafta olmıycak donuyorumm
:2::2::2:

kızlar bu arada ismim ışıl.... ankaraada çok soğuk her yer buz olmuş durumda.. işe gelip giderken mecburen taksi kullanmak zorunda kalıyorum çünkü yürümek arabayı çıkarmak imkansız durumda...haftasonu iyiydi.. biraz bulantılarla başım dertte :):) onun dışında dün kayınvalidem geldi kontrole.. salı da kaynım (çok severim kendisini !!!!) o gelecek.. bu hafta stressli bir hafta olacak gibi duruyo :):)) onun dışında pazartesi gününü iple çekiyorum inşallah mercimeğimi göreceğim :):)ikili testimiz var hepiniizin dualarını bekliyorum...bu arada ayçayı da merakla bekliyorum.. ben hissetmiştim onun hamile olduğunu :):) inşallah hepiniz birer birer yaşarsınız bu güzel duyguyu canlarım :):)

günaydın kızlar süper bir istanbul sabahı ne güzel kar var ayça doktora gidecekmi bugün

günaydın canım hoşgeldin nasıl geçti yolculuk düğün filan falan

ayça gidicem diyodu ama ona belli olmaz pek bi meraksız baksana hatun deli gibi temizlik yapçam diyodu haftasonu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…