kızlar dun aksam 18.30 da havalımanına girdim gece 22.45 te samsuna gelebildim çok şükür :) burası cok soğuk yarına kar beklenıyor ıstanbulda kar var ama burada ayaz cok soğuk kısmetse yarın gecede ıstanbuldayım samsunda havalar bu kadar ama nede olsa memleket ya butun karadenız benım sevgiyle bebişlerle kalın
günaydın kızlarr...
umutluay çok sevindim canım, gerçekten çok sabırlısın ya. gebelik testleriyle ilgili pozitif genelde doğrudur derler. pazartesi olmak bilmez şimdi sana.
benim de bat yaklaştı ama bu ay da kırmızı kartı yicek gibiyim. hiç bir değişiklik hissetmiyorum çünkü. bakalım artık hayırlısı diyorum.
hadi canım hayırlı olsun şimdidennnn inşallah kan testinde de istediğin sonucu alırsın çooooooooooooooookkk sevindimmmmmmmmmm
saol cnm inşallahhhhh
teşekkürler artık kknın da bir ovulasyon hesaplayıcısı vaarr
ayyyyyyyyyy inanmıyorumm cnmmmm hadii inşşşşşşşşşşşşşşşşhemen bence bgn gıt ver kannn yaaa
ben de yaaa.. çünkü gerçekten öylesine yapmıştım.
​çok teşekkurlerrr :)
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr güne böylee güzel haberlerle başlamak harikaatebriklerrr canımm ay kocana söyleyeceğinn anda adamın mutluluğu bi an gözümün önünee geliyo sankii
bu çok iyi oldu .. :94:
kızlar dun aksam 18.30 da havalımanına girdim gece 22.45 te samsuna gelebildim çok şükür :) burası cok soğuk yarına kar beklenıyor ıstanbulda kar var ama burada ayaz cok soğuk kısmetse yarın gecede ıstanbuldayım samsunda havalar bu kadar ama nede olsa memleket ya butun karadenız benım sevgiyle bebişlerle kalın
günaydın kızlarr...
umutluay çok sevindim canım, gerçekten çok sabırlısın ya. gebelik testleriyle ilgili pozitif genelde doğrudur derler. pazartesi olmak bilmez şimdi sana.
benim de bat yaklaştı ama bu ay da kırmızı kartı yicek gibiyim. hiç bir değişiklik hissetmiyorum çünkü. bakalım artık hayırlısı diyorum.
canım 2. çizgi gayet net görünüyor. ilk 5 dakikada çıktıysa hiç şüphen olmasın derim benay hadi hayırlı olsun. hepimize uğurlu gelsin inşallah senin bebişin
olmazz olurmuu beya süperr
darısı başımızaa
ayçacım canımcım gayet açık işte hamilesinnnnnnnnnnn
yinede içinin rahat olması için kandan da baktır tatlım ama test herşeyi gösteriyor diye düşünüyorum
hayırlı olsun şimdiden hem senin için hem topiğimiz içinnnnnnnn
cnm benm aminnnn inşallaharkadaşımla görüştüm. o dedi hiç kana falan gitme. direkt kadın doğuma git. hem keseye baksın hem folik asit ya da gerekli şeyleri söyler. zaten kadın doğumcu beta hcg falan istiyor. bir de tabii bebek doğru yere mi yerleşmiş bir baksın dedi. bana da mantıklı geldi.hayırlısıyla inşallah hamileyimdir ve doğru yerdedir bebeğim
inşallah canımmm
kız sen hiç belirti filan yaşamadınmı yahuu
ev temiz yavrum temiz. iş yapcam diye bebişşi düşürcen otur oturduğun yerde.neyse canlarım ben yine gelirim.çok fena temizlik yapmam lazım. şu an gözüme heryer batıyor.ev pislik içinde gibi hissediyorum.başak burcuyum ben ve şu an bu beni dürtüyor.sonra da kuaföre gitmek istiyorum. hepinizi öpüyorum.
neyse canlarım ben yine gelirim.çok fena temizlik yapmam lazım. şu an gözüme heryer batıyor.ev pislik içinde gibi hissediyorum.başak burcuyum ben ve şu an bu beni dürtüyor.sonra da kuaföre gitmek istiyorum. hepinizi öpüyorum.
günaydın kızlar.... herkese güzel bir hafta diliyorum :):)
günaydınnnnnnnnn güzel anne nasılsın?nasıl geçti haftasonu
umarım güzel bir hafta olur çookkk soğukkk -7 dereceeee böyle gidersee benim için pek iyi bi hafta olmıycak donuyorumm :2::2::2:
günaydın kızlar süper bir istanbul sabahı ne güzel kar var ayça doktora gidecekmi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?