kızlar bu arada ismim ışıl.... ankaraada çok soğuk her yer buz olmuş durumda.. işe gelip giderken mecburen taksi kullanmak zorunda kalıyorum çünkü yürümek arabayı çıkarmak imkansız durumda...haftasonu iyiydi.. biraz bulantılarla başım dertte :):) onun dışında dün kayınvalidem geldi kontrole.. salı da kaynım (çok severim kendisini !!!!) o gelecek.. bu hafta stressli bir hafta olacak gibi duruyo :):)) onun dışında pazartesi gününü iple çekiyorum inşallah mercimeğimi göreceğim :):)ikili testimiz var hepiniizin dualarını bekliyorum...bu arada ayçayı da merakla bekliyorum.. ben hissetmiştim onun hamile olduğunu :):) inşallah hepiniz birer birer yaşarsınız bu güzel duyguyu canlarım :):)
isminde kendin gibi güzelmiş
bu bulantılarla işte nasıl başediyosuz sen canım yaa nasıl çalışıyosun?:44:
kaynın mı gelicek kontrole ne sebep
önümüzdeki pazartesi mi doktora gidiceksin ikili test ne zaman :26::26:
kayınvalidem kontrole geldi akciğer kanseri idi kendisi bir yıl önce tedavi ameliyat kemoterapi falan.. çok şükür iyi şimdilerde.. kaynımda annesini görmeye gelecekmiş.. benim ev tekke zaten hayatım.. gelen gidenin haddi hesabı sorulmaz :):) evet ayın 6 sında gideceğim ikili testime.. hayırlı haberler alırım inşallan :):)
bulantılara gelince de canım yedikçe çıkarıyorum işyerinde galetalarla falan bastırmaya çalışıyorum ama pek engel olamıyorum :):) işyerim sıkı olmasa eşime rapor yazdıracağım ama burası biraz sıkı yönetimle idare ediliyor :):):) neyse sağlımız yerinde olsun bebeğim iyi olsunda gelir çalışırım :):)
gelartik sende hoşgeldin canım :):)
günaydın canım hoşgeldin nasıl geçti yolculuk düğün filan falan
ayça gidicem diyodu ama ona belli olmaz pek bi meraksız baksana hatun deli gibi temizlik yapçam diyodu haftasonu için
isminde kendin gibi güzelmiş
bu bulantılarla işte nasıl başediyosuz sen canım yaa nasıl çalışıyosun?:44:
kaynın mı gelicek kontrole ne sebep
önümüzdeki pazartesi mi doktora gidiceksin ikili test ne zaman :26::26:
sağ salimdir inşallah kuzun merak etme canım içini ferah tut
vala nesem bi kaç saatlık rötarlarla gidip geldim çok soğuk orda hava kar yok ama ayaz soğuk hepsi var
kayınvalidem kontrole geldi akciğer kanseri idi kendisi bir yıl önce tedavi ameliyat kemoterapi falan.. çok şükür iyi şimdilerde.. kaynımda annesini görmeye gelecekmiş.. benim ev tekke zaten hayatım.. gelen gidenin haddi hesabı sorulmaz :):) evet ayın 6 sında gideceğim ikili testime.. hayırlı haberler alırım inşallan :):)
bulantılara gelince de canım yedikçe çıkarıyorum işyerinde galetalarla falan bastırmaya çalışıyorum ama pek engel olamıyorum :):) işyerim sıkı olmasa eşime rapor yazdıracağım ama burası biraz sıkı yönetimle idare ediliyor :):):) neyse sağlımız yerinde olsun bebeğim iyi olsunda gelir çalışırım :):)
gelartik sende hoşgeldin canım :):)
günaydın kızlar..
aman sağ salim geldin ya sosyetem olsun kocacın özlemişmi kız senii hıı hııı
benin kayınvalidem apartmanın önünden bilem geçerken izin ister yok öle
şaka bi yana sıkma sen böyle şeylerle canını
ben kaynın senle birlikte kontrole gelcek zannettim annesini görmeye gelcekmiş meğer
sen bebişine odaklan allahım sağ salim görmeni nasip etsin gerisi boş şu anda
ya acayip özlemiş özleminden ne yapacagını sasırdı :)
sabahlar olmasınn
çirkinördeğim sen çok uğurluu geldin bakk arkandan güzel haberler alıyoruz sürekli hamişlerimiz çoğalıyo artık deneyimli sayılırsınn senden öğreneceğimiz çok şey varrumarım bu ay bekleyenlerinn ayıı olurr sanırım benden fazla bekleyen yokk 1 senem dolduu:106: bu bulantılar sanırım bi dönem 3 .aydan sonra geçer derler ama bunaltı uyku halii hepsi işin cilvesi sanırım tadınıı çıkarınn kocanlaa :89: bu arada kayınvalidene çok üzüldüm bu ara bu şekilde öyle çok hasta haberi aldımki Rabbim yardımcısı olsun inşallah ..
ya acayip özlemiş özleminden ne yapacagını sasırdı :)
şu bebiş çalışmaları başladığından beri bünyem sapıttı yahuuu
reglimin zamanı ve şekli tuhaflaştı noluyoruz anlamadımm:111:
canım teşekkür ederim tüm dualarım sizlerle inşallah sende bu ay o güzel haberi alırsın hayatım :):):)
şu bebiş çalışmaları başladığından beri bünyem sapıttı yahuuu
reglimin zamanı ve şekli tuhaflaştı noluyoruz anlamadımm:111:
ağzın bal yesin bebeğim inşallahh
bende aynı durumdayım canım yumurtlama dönemlerindeki karın ağrım adetin günü gibi ağır olmaya başladıı :26:
canımmm benimm bedenim 1 senedirr hazırr ama işte ahh ahhayy şey gibi olduu bu duvarların dilii olsada konuşsa başıma vurmuş gibi
bedenin kendini anneliğe hazırlıyor şekerim.. beynin tamam ama bedeninin hazırlanma zamanı şimdi :):):)
canım kontrole gitmişsindir muhakkak doktorlar ne diyorlar???
canım evlendiğim 2 yıl oluyor 1 yıl korundum ama doğal yolla ne eşim nede ben bişey kullanmadım sonra korunmayı bıraktım geçen sene şubat ayında 3 4 doktora gitmedim 4. ayda içime bi kurt düştü aartık çünkü ben hemen hamile kalacağımı düşünmüştüm doktora gittim rutin kontrol alttan rahim ağzına bakıldı temizz yumurtalıklarım yeterli büyüklükte ve sayıda neyse eşimden test istedi onun testide yaptırdık onunda herşey normal neyse bütün bu kontroller
n arkasından.
tedavimiz başladı önce yumurtalık geliştirici klomen içtim 2 ay yumurtalıklarım yeterli büyükte olduğu halde verdii 3. ay yumurta çatlatıcı iğne oldum ovitrelle (göbekten) kii bu iğneden sonra çok umutlandık çünkü yumurtalarımın çatladığını ama zamansız çatladığını söylemişti doktor iğnenin arkasından 36 saat sonra ilişkii 10 gün sonrada kan testii gene sonuç yokk ..
1 ay iğnenin arkasından ara verdim ve 5. ayımda tekrar kontrole gttim bu kez rahim filmi istedi ve o ay çekildi rahim filminden sonra 3 ay içinde kendiliğimden hamile kalabileceğimi söyledi doktorum tüplerim açık çıktı yanii filmimde temiz çıktıı ..
şuan filmi çektiğim 3. ay eğer adet olmazsam.. bebek için beklediğimde tam 1 sene doluyorr ..
bundan sonraki aşama yanlış bilmiyorsam eğer aşılama ama öyle yoruldumki canım hiç istemiyorum..hiçbir sebep yokken 1 senemi böyle geçirdim, ve sonuç şaka gibi psikolojikk, kafamı rahat tutmak elimde değill aklımdan hiç çıkmıyo her ay aynı umutt ve sonu hüsran..
doktorum bana normal yoldan ilk ayda hamile kalma şansının % 25 gibi düşük bi rakam olduğunu ve 1 sene için hamile kalamamanın bi problem olmadığını söylüyo öyle güzel konuşuyokii beni müthiş teselli ediyo ama ben gene adetim yaklaştığı anda pskilojikmen bunalıma giriyorum elimde olmadan..
bundan sonrası içn bu ayda beklicem eğer olmazsa mart ayında aşılamayı düşünüyorum, umarım bu uğraşlarımın bi karşılığı vardırr canım inançlı bi insan olmasam belki bu süreyii kolay atlamazdım ama Rabbim biliyor doğru zamanını diyorum ve dua ediyorum süreklii, sizde benim için dua edin olurmu buna herşeyden çok ihtiyacım var çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?