yav oyle hayal ettiğiniz gibi özlemmemiş be
canım hiç strese girme mutlaka en güzel zamanda bebeğin sana yapışacak annesi :):) bizim bi tanıdığımızın tam 3 sene bebeği olmadı o da görsen artık isyan noktasında idi.. her ay regl olduğu gün kendisini kapatıp ağlıyordu ama rabbim üç yılın sonunda nur topu gibi biir kız nasip etti ona :):) dilerim senin kucağını en kısa zamanda doldursun allahım.. ama ne olur stresten uzak dur :):) senin için dua edeceğim canım bu arada kızlar ben pek isimlerinizi bilmiyorum :) biriniz özet geçebilir misiniz :):)
canım hiç strese girme mutlaka en güzel zamanda bebeğin sana yapışacak annesi :):) bizim bi tanıdığımızın tam 3 sene bebeği olmadı o da görsen artık isyan noktasında idi.. her ay regl olduğu gün kendisini kapatıp ağlıyordu ama rabbim üç yılın sonunda nur topu gibi biir kız nasip etti ona :):) dilerim senin kucağını en kısa zamanda doldursun allahım.. ama ne olur stresten uzak dur :):) senin için dua edeceğim canım bu arada kızlar ben pek isimlerinizi bilmiyorum :) biriniz özet geçebilir misiniz :):)
Merhaba canım , yanlış hatırlamıyosam diğer topkteydik seninle inş doğru hatırlıyorumdur:) Hamişliğimizde aynı günlerde seni gördüğüme sevindim. Nasıl gidiyo hamilelik ?
Merhaba canım , yanlış hatırlamıyosam diğer topkteydik seninle inş doğru hatırlıyorumdur:) Hamişliğimizde aynı günlerde seni gördüğüme sevindim. Nasıl gidiyo hamilelik ?
merhaba canım hangi topikteydik hatırlamadım ki ben :):) uzun zaamandır sadece buraya takılıyorum saolsunlar kızlar çok iyiler burada :) artık senide devamlı beklerim buraya :):) bu arada ben 12. haftanın içindeyim 11+2 deyim doktor amcamızın hesabına göre :):) valla mide bulantıları beni pek rahat bırakmasada genel anlamda iyi gidiyor hamilelik.. bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda başka birşey düşünmüyor insan... :):) senin ne kadar oldu.. nasıl gidiyor hamişlik :):)
cici anne adayı bize merahaba yokmuu:18:
inşallah canım benimde çevremde öyle çokki bekleyenhayırlısı Allahtan dua edicez ve beklicezz:26: bu arada ben melek..
Olmaz mı canım herkeslere merhabaaaaaa ve bekleyenlerin de darısı başına inşalllaaaaaaah gönülden yani..
kasım ayında çalışmaya başlayanların yeri idi topik ama uzun zamandır kimse uğramıyor.. yaaaaa sorma o bulantıları kusmaları hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim canım 1 buçuk aydır böyleyim artık ne yiyeceğimi şaşırdım ve ne zaman geçeceğini merak ediyorum inan içim dışıma çıkıyor hergün ama tabi şükrediyor insan... 11+3 teyim ben de bakalım 2 hafta sonra kontrolüm. henüz kilo da almadığım için bulantılar da olmasa anlamıycam hamiş olduumu
kasım ayında çalışmaya başlayanların yeri idi topik ama uzun zamandır kimse uğramıyor.. yaaaaa sorma o bulantıları kusmaları hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim canım 1 buçuk aydır böyleyim artık ne yiyeceğimi şaşırdım ve ne zaman geçeceğini merak ediyorum inan içim dışıma çıkıyor hergün ama tabi şükrediyor insan... 11+3 teyim ben de bakalım 2 hafta sonra kontrolüm. henüz kilo da almadığım için bulantılar da olmasa anlamıycam hamiş olduumu
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallah darısı bizlere de olurrr çok saol sen kaç yaşındasın ne kadar zaman sonra hamiş kaldın???
canım ben 2011 şubatta hamile kaldım 2011 kasımda dogum yaptım emin ol kusmalar bulantılar gecio hamilelik cok kolay gecio en zoru doğum o bile gecio ama anne olmak cok zor bunlar Allahın zorluklara alıştırarak anne olmaya hazırlama seviyeleri sen hamile kalrak ve bulantılar ile daha 2 level desinoyunun en zoru bebeğe bakmak gaz cıkarmak büyütmek galiba büyüyünce dertleride çoğalıyo ama merak etme sevgiside çoğalıo doğunca ve kucagına alıp o sana gülmeye baslayınca her zorluk unutuluoo hayırlısıyla kucğına almak nasip olsun inş. bebişim küçük kardeşe gülücük atıooo
aa evet evet hatırladım o topiği doğru diyorsun canım :):) bende öyle kilo falan almadım ama sanki buhafta azda olsa göbeğim çıktı gibi hissediyorum sende de var mı öyle bir görüntü :):) bi de benim göğüslerim çok sızlıyor özellikle de sabah kalkınca :) bulantılar için herkes 12. haftadan sonra azalır diyor ama bakalım nasıl olacak :):) benimde haftaya kontrolüm var ikili testimizi yaptıracağız.. sen iikili test için hangi haftayı düşünüyorsun...
göğüsler evet şiş durumda acı vermeseler de..ben de hergün aynaya bakıp duruom şiştim mi acaba diyeyemek yiyebildiğim zamanlar i şişkinlik oluyo ama yine de dışardan bakılınca pek yok gibi hissedicem zamanı iple çekiyorumm. doktorum ikili test için 11 şubatı verdi ve şimdiden onun da stresi sardı canım nasıl geçicek zaman bilmiyorum..
allahtan ikili test sonucu çabuk çıkıyor inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize canım :)
oh oh hamişlerimiz döktürmüş bakıyorum bizide hazırlıyolar bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?