milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yav oyle hayal ettiğiniz gibi özlemmemiş be

yuh odunn

gelartık-sibel
umutluay-ayça
yarenay-ayşe
morvenfb-gözde
myhos-neşe
vanillia-bende bilmiyom

Son düzenleme:

Merhaba canım , yanlış hatırlamıyosam diğer topkteydik seninle inş doğru hatırlıyorumdur:) Hamişliğimizde aynı günlerde seni gördüğüme sevindim. Nasıl gidiyo hamilelik ?

Merhaba canım , yanlış hatırlamıyosam diğer topkteydik seninle inş doğru hatırlıyorumdur:) Hamişliğimizde aynı günlerde seni gördüğüme sevindim. Nasıl gidiyo hamilelik ?

merhaba canım hangi topikteydik hatırlamadım ki ben :):) uzun zaamandır sadece buraya takılıyorum saolsunlar kızlar çok iyiler burada :) artık senide devamlı beklerim buraya :):) bu arada ben 12. haftanın içindeyim 11+2 deyim doktor amcamızın hesabına göre :):) valla mide bulantıları beni pek rahat bırakmasada genel anlamda iyi gidiyor hamilelik.. bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda başka birşey düşünmüyor insan... :):) senin ne kadar oldu.. nasıl gidiyor hamişlik :):)

inşallah canım benimde çevremde öyle çokki bekleyen hayırlısı Allahtan dua edicez ve beklicezz:26: bu arada ben melek..

kasım ayında çalışmaya başlayanların yeri idi topik ama uzun zamandır kimse uğramıyor.. yaaaaa sorma o bulantıları kusmaları hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim canım 1 buçuk aydır böyleyim artık ne yiyeceğimi şaşırdım ve ne zaman geçeceğini merak ediyorum inan içim dışıma çıkıyor hergün ama tabi şükrediyor insan... 11+3 teyim ben de bakalım 2 hafta sonra kontrolüm. henüz kilo da almadığım için bulantılar da olmasa anlamıycam hamiş olduumu

hatuncuklar ben yemeğe gidiyorum afiyetler olsun yemeğe gidecek herkeseeee

Olmaz mı canım herkeslere merhabaaaaaa ve bekleyenlerin de darısı başına inşalllaaaaaaah gönülden yani..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallah darısı bizlere de olurrr çok saol sen kaç yaşındasın ne kadar zaman sonra hamiş kaldın???

canım ben 2011 şubatta hamile kaldım 2011 kasımda dogum yaptım emin ol kusmalar bulantılar gecio hamilelik cok kolay gecio en zoru doğum o bile gecio ama anne olmak cok zor bunlar Allahın zorluklara alıştırarak anne olmaya hazırlama seviyeleri sen hamile kalrak ve bulantılar ile daha 2 level desin oyunun en zoru bebeğe bakmak gaz cıkarmak büyütmek galiba büyüyünce dertleride çoğalıyo ama merak etme sevgiside çoğalıo doğunca ve kucagına alıp o sana gülmeye baslayınca her zorluk unutuluoo hayırlısıyla kucğına almak nasip olsun inş. bebişim küçük kardeşe gülücük atıooo

aa evet evet hatırladım o topiği doğru diyorsun canım :):) bende öyle kilo falan almadım ama sanki buhafta azda olsa göbeğim çıktı gibi hissediyorum sende de var mı öyle bir görüntü :):) bi de benim göğüslerim çok sızlıyor özellikle de sabah kalkınca :) bulantılar için herkes 12. haftadan sonra azalır diyor ama bakalım nasıl olacak :):) benimde haftaya kontrolüm var ikili testimizi yaptıracağız.. sen iikili test için hangi haftayı düşünüyorsun...

ayrıca kilo alımı 3 ay olmuyo olsa ble cok az olamması daha ii ben zayıflamıstım kusmalardan sen merak etme 3,5 4 aya ancak gecio bulantılar sağlıklı beslen keisnlikle cok önemli kola cips falan yeme benm bebeişim mas cok normal dogdu cok yemedim aama bazen ipincunu kacırdım ilk aylar az aldım son 3 hafta inan birden şişiyo inssan eğer sağlıksız bişeyler yersen son haftalar bi kaç kaçak yapmıstım doğumum gecikti ben bunlara bağladım şuan emzirirken yeme ihtiyacı hamilelkten 10 misli oluyo hamileyken 2 kişilik beslenme die bişey yok unutma sağlıklı beslenme var özellikle balık ye ve her doktorun sölediğine inanma yok kafası kücük yok şiyle yok normal doğmaz die konusanları tınlama bana neler dediler bebişin kücüük daha 2 hafta daha bekleriz falan cocuk 40+3 de normal dogu kilosu boyu normaldi eger 2 hafta daha bekleseydi yada sezeryana razı olsaydım onların yalanlarına ve kolaya kacmalarına ikna olacaktım devlete gitmeni tavsiye ederm özel doktorum resmen 6 ay sömürdü hiçbişeye yaramadı onun yaptıgını devletteki doktorda yaptı hemde bedava hem sezeryana 6 aylıkken yönlendirdii düsün o zaman anladım ne oldugunu olayın özeller sezeryanda para daha cok kaznıo yatak parası falan sen normal ddersende sonra terslk oluyo gibi yapıp hemen ameliyata alıolar tecrübe konusuo

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallah darısı bizlere de olurrr çok saol sen kaç yaşındasın ne kadar zaman sonra hamiş kaldın???

ben 26 yaşımdayım canım 5. ayda hamiş kalabildim iice ümitsiz ve umursamaz olduğum bi zamanda regl olucam diye beklerken geliverdi işte:) sen ne zaman başladın çalışmalara?

Canım maaşallah Allah bağışlasın bebişini , ben de alıştım bulantılara ama iyi beslenememek beni korkutuyo şu anda sadece.. Eminim doğumdan sonrası çok daha büyük sorumluluk ve şimdiden korkusu sardı doğumun ben de bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum inşallah.

göğüsler evet şiş durumda acı vermeseler de..ben de hergün aynaya bakıp duruom şiştim mi acaba diye yemek yiyebildiğim zamanlar i şişkinlik oluyo ama yine de dışardan bakılınca pek yok gibi hissedicem zamanı iple çekiyorumm. doktorum ikili test için 11 şubatı verdi ve şimdiden onun da stresi sardı canım nasıl geçicek zaman bilmiyorum..

allahtan ikili test sonucu çabuk çıkıyor inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize canım :)

oh oh hamişlerimiz döktürmüş bakıyorum bizide hazırlıyolar bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…