- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
oh oh hamişlerimiz döktürmüş bakıyorum bizide hazırlıyolar bi yandan
ben 26 yaşımdayım canım 5. ayda hamiş kalabildim iice ümitsiz ve umursamaz olduğum bi zamanda regl olucam diye beklerken geliverdi işte:) sen ne zaman başladın çalışmalara?
Canım maaşallah Allah bağışlasın bebişini , ben de alıştım bulantılara ama iyi beslenememek beni korkutuyo şu anda sadece.. Eminim doğumdan sonrası çok daha büyük sorumluluk ve şimdiden korkusu sardı doğumun ben de bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum inşallah.
bende 26 yaşındayım canım kasımda başladım çalışmalara 2 ay sayılır çünkü bu ay korundum antibyotik aldım yaklaşık 15 gün griptim bu ayı saymıyorum kasım ve aralık ayı boş geçti umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama yine de tuhaf bi duygu sarıyo içimi kırmızıları görünce
O duyguyu bilirim canım sanki hiç olmayacakmış gibi gelirdi bana da , sen elinden geleni yap ümitsiz olma yıllarca bekleyen insanlar var öyle düşün sağlık problemin yoksa neden olmasınki.. sadece zamanı var bzim bilmediğimiz.. sabretmek de çok zor isteyince ama başka çare de yok gibi beklemekten ve dua etmekten canım
canım hiç korkma ii beslenmek meselesi normal davraan önceisde nasıl besleniodun bilmiorum ama ben pek deiştirmedim meyve cok severm devam ettm hatta artırdım tatlı cok severm hamilelkte tiksindim sadece son ay cekti canım cips isteedi ama direndm cok nadir son ay doguramıyorumm herkes dogurdu dşe sıkıntıdan yedimkola asla icme icmezdim zaten cok asit isterse canın maden suyu kasılmalarıda azaltıo son gğnler bacak kasılması oluyo ani hareketlerde ayrıca şunu söyleyim eşinizle insel hayatınzı sakın bırakmayın azaltın ama her hafta mutlaka olsun cünkü dogum kolaylaşıo aranızdaki sevgi azalmıo hormonlardan sen kendini uzaklaştırıosun zaten onuda dışlıosun ama cinsellk devam ederse sevgi artıo birde hamilelkte bırakırsanız dogumdan sonra zaten 40 gün yasak sonra dikiş falan acı araya sogukluk girer ben cok korktum hamilelkte gayet normaldi doguma son 2 gün kala bıraktık:) cok özzel oldu ama size faydalı olsun die analtıorum dogumdan sonra dikişim coktu cok korktum ilk gece korkusuydu resmen ama hamileliğiimde bırakmadıgmız icin vaginusmusun köşesinden döndüm
işte bi de çıkarmasam ii olcak sanırım:) herşeyden olduğu gibi eşimden de uzaklaştım canım evet haklısın bu konuda ama kardeş olduk öğrendiğimden berio da garibim anlam veremiyodur muhtemelen ama kabullendi:) aşmam lazım farkındayım da ne yapabilirim bunun için (((((((
ya bende aynı şekildeyim ama sanki bebeğime birşey olacak enfekte olunacak gibi düşünüyorum.. aslında eşimde bu konuda benim gibi temkinli yaklaşıyor bazen enfeksiyonun bebeğin kordonuna bulaşabileceğini ve anne ve bebek için iyi olmayacağını falan söyledi.. beni de iyice tedirgin ediyor :):)
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik ama yine uğrarım geldikçe hepinize sevgiler :******
hoşcakal... yine gel arayı uzatma...
:) canım inşallah Allah nasip etsin vala ben ne araştırır ne okurdum yani hala da devam tabiki
melekciğim inşallah sende bir sonraki ay yaşadıklarını bizimle paylaşırsın :):) senin batın ne zamandı??
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik ama yine uğrarım geldikçe hepinize sevgiler :******
tabii buldun sen dengini
cevap yazmadan çıkmiim dedim canım hep bi tedirginlik oluo bende de amaaaaan artık napalım en iyisi akışına bırakmak sanırım:) bebişine ii bak görüşürüz canım
tedirginlk oluyo ama stres yapmadan aşın eşinizle eski günlernzi hatırlayın bol bol üpüşün normal zzamanlarda yani hp yatak demiorumuyurken size sarılmasını saglayın eli göbeğinzde uyuyun en azından sonra yavaş yavaş yaparsınz hem pozisyon önemli dogal olarak siz eskisi gibi tatmin olmazsnz ama tiksinmezsinzde bu arada eşinizde mutlu olur o mutlu olunca sizde mutlu olursnz dogumdan sonra siz eskisi gibi tatmin olursuz merk etmeyin ben zevk almıyorum uzak kalalım yada canım istemio demeyn buda bi gereklilik zaten eşinizde anlayışı ve tedirgin oluo azcık yumusak anlayıslı yaparsınz ama kardeş gibi olmayn inann cocuk oluncada vakit bulamayıp yapmıo insanlar sonra erkekler ne kadar ii olsada icinden uzaklaasıo sizden bide aldatmaya meyilli ise kötü olur bosanmaya kadar gidio ama maş. bizim sorun olmadı tavsiyelerime uyunn bence
valla öncelikle ilk üç ayı sorunsuz geçirmeyi düşünüyorsun.. cinsellik aklına gelse de bastırıyorsun bebeğin için... :) herşey cinsel birleşme değil ki.. dokunmak koklamak öpüşmek de çoğu duygunu tatmin ettiğini düşünüyorum özellikle tehlikeli aylarda.... eşinizde bilinçli ve anlayışlı ise cinsellik hiç sorun olmuyor...:)
valla öncelikle ilk üç ayı sorunsuz geçirmeyi düşünüyorsun.. cinsellik aklına gelse de bastırıyorsun bebeğin için... :) herşey cinsel birleşme değil ki.. dokunmak koklamak öpüşmek de çoğu duygunu tatmin ettiğini düşünüyorum özellikle tehlikeli aylarda.... eşinizde bilinçli ve anlayışlı ise cinsellik hiç sorun olmuyor...:)
zaten ilk aylarda annenin tedirginliği kadar baba da tedirgin oluyor her iki taraf da önce bebeği düşünüyorr...
ayrıca adam başkasına gider aman aldatır ben ilişkiye gireyim mantığı da bana hiç uyan bi mantık değil malesef gidecek olan varsa gider ne hali varsa görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?