ayça ve gözde nerdeler yaaa:26::26:
gamzecim detayıyla birlikte bu kadar samimi anlattığın için ben ayrıca teşekkür ediyorum sanatabi bu konuda herkezin görüşü farklı olabilir ama arayı açmamakta fayda varr ışılcım :116:
cnm geldim hastayım evde dinlenıyorum gitmedim işee
ayrıcaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz ma ben hastayımmm bişiler yapamayacağız
gamzecim detayıyla birlikte bu kadar samimi anlattığın için ben ayrıca teşekkür ediyorum sanatabi bu konuda herkezin görüşü farklı olabilir ama arayı açmamakta fayda varr ışılcım :116:
geçmiş olsun canımcım ya neyin var çokmu kötüsün yıldönümünü takma kafaya ya başka zaman da kutlarsınız sen iyi ol da
grip cnmm sabahın 5,30da kaldırdı benı burun akmam saolsunn durmadı baktım işe gıdecek gıbı değilim yattım bende
evet yıldonumumuz ıcın kotu oldu napalımm
aman canım bu gün ihmal etme ne gerekiyosa yap soğuk algınlığı ilacı iç çay iç sıcak tut kendini benim gibi sonra 10-15 gün cebelleşirsin
antibyotiğe kadar gelmesin iş başında kesmeye bak bol bol kivi ye c vitamini deposu geçmiş olsun canımcım
cnm geldim hastayım evde dinlenıyorum gitmedim işee
ayrıcaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz ma ben hastayımmm bişiler yapamayacağız
tabiki canım arayı açmamak gerek ama anne ve baba ikisinin de soru işaretleri kalkınca ve ikisi de cinselliği isteyince olmalı
saol neşecim zaten baksana senden başka bıze ne cevap veren varrrrrrr ne bişiii
canım benim çok geçmiş olsun tam havalarıı çok dikkat et ilaç almadan kendi yöntemlerinle gribi atlatmaya çalış:26:
canım sen bi toparlan acısını çıkarırsınız nasıl olsa
cinsellik bitek hamileyken değil herzaman 2 tarafında isteğiyle olmalı bu yüzden katılıyorum canım sana
canım inanırmısın 2 dir giriyorum pat önümde bi evrak sayfayı kapatıyorum bugün pazartesii malumm:26:
saol neşecim zaten baksana senden başka bıze ne cevap veren varrrrrrr ne bişiii
kıs hoş hatun neşe napıyon görünmüyosun çoktandır bebeğim nerlerdesin napıyosunnn ?özlettin kendini
[ı]saol neşecim zaten baksana senden başka bıze ne cevap veren varrrrrrr ne bişiii[/ı]
geçmiş olsun şekerim....
selam kızlar. iyi haftalar herkese.
biz yavaştan toparlanmaya başladık. bu hafta daha az katılabilcem aranıza. inşallah haftaya bugün yolculuk var İzmir'ime. umarım bu haftayı temiz atlatırım ve İzmir'ime yolculuğa bebişimle çıkarım. işin sakat tarafı bu ay ayaklarımı çoook üşüttüm elektrik kesintilerinden, daha önce böyle olduğunda 3-4 gün gecikmeli gelmişti reglim. bu ay öyle olursa fazla ümitlenirim diye korkuyorum. eşim hep pozitif düşünüyor inşallah Allah gönlümüze göre verir, hepimize :)))
ayyyyyy neşe cidden tarhana bayılırım miss gibide olurr uf ufffff
[ı]saoll ablammmmm sen nasılsın ıyımısın bebeğimiz nassıııı [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?