- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
nannen1__________YAŞ/?______BAT/23 OCAK_______KİLO VERME DERDİNDE
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/26 OCAK______TEDAVİ SÜRECİ
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK_______BEKLEMEDE
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE
gelartik___________YAŞ/27______BAT/9-11 ŞUBAT____BEKLEMEDE
vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
hamişlerimize kocamaaaaannnnnnnnnnnn bir maşallahhh
hamiş kalmaya çalışanlarımıza da her gece her gece halvet :127::127::127::127::127::127:
derdi rahatsızlığı olanlara daaa acil şifalar olsunnn :94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:
selam canımcımmm bende onu sorcaktım naptı kırmızlar teşrif ettilermi diyyeee benimkiler erken geldi bu ay inşallah seninki hiç gelmesin
bebişin de senle birlikte izmite gitsin inşallah
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
nannen1__________YAŞ/?______BAT/23 OCAK_______KİLO VERME DERDİNDE
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/26 OCAK______TEDAVİ SÜRECİ
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK_______BEKLEMEDE
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE
gelartik___________YAŞ/27______BAT/9-11 ŞUBAT____BEKLEMEDE
vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
hamişlerimize kocamaaaaannnnnnnnnnnn bir maşallahhh
hamiş kalmaya çalışanlarımıza da her gece her gece halvet :127::127::127::127::127::127:
derdi rahatsızlığı olanlara daaa acil şifalar olsunnn :94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:
merhabalarr... iyi akşamlar hatunlar.. kusura bakmayın bn bazen arayı acıyorum.. misafirlerim vardı yatılı denk gelmedi.. yeni hamişlere hayırlı uğurlu, hastalara gecmiş olsun bekleyenlere allah sabırlar versin..
NASILSINIZ bakalım...???
myhoş cum listede bna kilo verme derdin felan yazabilirsin.. batım 21 şubat ama batlar artık cok önmli değil en az 2-3 ay ara veriyoruz doktorumu değiştirdim vucut dinlensin birazda kilo verelim dedi ilaçlar mahvetti artık..
hadi hayırlısı canım 2-3 aya yepyeni ol. bedenini düşüncelerini tazele inşallah da hamiş olarak bize haber ver :):)
kızlar ayça bugün hiç gelmedi yaa.. hayırdır acaba??? haberi olan var mı??
inş. ablacım..nasılsın bebiş nasıl..??
tamam canımcım tatilde yazıcam sana güzel dileklerin için de kocaman bir amin diyelimmm dinlen biraz vucut olarak da kafa olarak da bize de daha sık takıl sohbet muhabbet iyi geliyomerhabalarr... iyi akşamlar hatunlar.. kusura bakmayın bn bazen arayı acıyorum.. misafirlerim vardı yatılı denk gelmedi.. yeni hamişlere hayırlı uğurlu, hastalara gecmiş olsun bekleyenlere allah sabırlar versin..
NASILSINIZ bakalım...???
myhoş cum listede bna kilo verme derdin felan yazabilirsin.. batım 21 şubat ama batlar artık cok önmli değil en az 2-3 ay ara veriyoruz doktorumu değiştirdim vucut dinlensin birazda kilo verelim dedi ilaçlar mahvetti artık..
iyiyim ablacım ben.. inşallah bebişimde iyidir teyzeleri.. hepinizin duaları biliyorum mercimeğimin üstünde onu koruyor.. iyi ki varsınız :):)
merhabalarr... iyi akşamlar hatunlar.. kusura bakmayın bn bazen arayı acıyorum.. misafirlerim vardı yatılı denk gelmedi.. yeni hamişlere hayırlı uğurlu, hastalara gecmiş olsun bekleyenlere allah sabırlar versin..
NASILSINIZ bakalım...???
ben kaçar kızlar.. öptüm hepinizi....yarın görüşürüz :):)
ben kaçar kızlar.. öptüm hepinizi....yarın görüşürüz :):)
NASILSINIZ bakalım...???
canım hoşgeldinn doktorunu değiştirmekte iyi yapmışsın kafa olarakta rahatlıyo insankiloları hiç sorma benimde 3 4 kilo kadar fazlam var ama diyette yapamıyorum helede bu havalarda açlık hiç çekilmiyo
evet bugün hiç gelmedi hava sebebiyle belki işe gelmemiştir , üşütmüştür belkide dinleniyordur
merhaba canım. yeni doktorun uğurlu gelir inşallah.
ayça'yı ben de çok merak ettim ya. teste inanamamıştı ya, doktora da mı inanmadı acabainşallah kısa sürede güzel haberlerle gelir bize.
ahhh 3-4 kilo olsaaa keske evlendikten sonra baya baya aldığım için heleki çoğunluğu şu 1,5 yıllık tedavi sürecinde oldu en az 10- 15 gidicek bnden ama nasıl allah sonumu hayır etsin bide bnde pko olunca kiloyu tetikliyor vermem zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?