milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlarr günaydınlarr nasılsınızzzz bakalım bugünn:13: yenii yeni kendime geliyorum ayaklarım donuyorr bugün nasıl ısınıcam hiç bilmiyorum

günaydın canım tükkanı açmışsın bu gün ne güzel ne güzel

ben pek keyifli kalktım bu sabah taaaa kiiii balkon kapısını açıp hava durumuna bakana kadar

-10 derece burası dışarda durulmuyor allah evsizlere yardım etsin

balkonunuza ekmek kırıntıları koyun kuşlar için

kapınızın önüne de akşamdan kalmış yemeğiniz sütünüz varsa köpekçikler kedicikler için koyun

bu soğukta yemek bulamıyorlar yazık ölmesinler

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
karlı ve soğuk bir günden herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı günler

merhaba myhoşcum nasılsın ben 3 - 4 gündr diş ağrısı çekiyodum laçlarımı kullanmaya başladım neyseki bugün daha iyiyim buradada kar yağıyo ve hava çok soğuk bende balkona bulgur koyacaktım sabah ama unuttum öğlen gidnce bırakacam kuşlar için

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
karlı ve soğuk bir günden herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı günler

günaydın ablacımmmmm

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn aynı dilekler benden sana nasılsın

iyiyim ablacım valla işteyim başladı mesai çalışıyoruz

çok geçmiş olsun neyin var doktora gittinmi çekilcekmi aman ihmal etme hamilelik filan olursa riskli diş olayı biliyosun

bu ay bende kontrole gidicem bikaç dolgu yapılacak dişim var onları halledeyim diyorum..

unutmayın kuşlarımızı bulgur pirinç ekmek ne varsa evde koyun

canım yirmilik dişim iltihap yapmış 3 tanede dolgum var yapılacak itihap geçtikten sonra tabi.bende bu ay dişlerimi halledecem zeten kırmızı kartı 2 gün önce yedim bu ay aceleci davrandı benim kırmızılar ama hiç üzülmedim çünkü önce bu dişlerimi halletmem lazım hamilelikte zor olur Allah korusun sonra.kuşları çok seviyorum unuturmuyum hiç

bende ilk karar verdiğimde bebek için önce bana sıkıntı uaratacak dişlerimden kurtuldum hamilelikte çok sorun yaratacağını duymuştum
günaydın kızlar.... güne acayip sinirli başladım... yeminle şu kayınvalide olacak kadını bir kaşık suda boğasım var

günaydın annelerin güzelii sakinnnnn anlatt bize açılırsınn sinirini alırsın biz gevşetelimm seni

biliyomusun vanilyanın kokusunu çok severm keklerimin vazgeçilmezidir neli kek yaparsam ypayım muhakkak vanilya katarım.güzel bi nick seçmişsin.hiç çocuğun varmı yoksa yenimi anne olacaksın

günaydın kızlar.... güne acayip sinirli başladım... yeminle şu kayınvalide olacak kadını bir kaşık suda boğasım var

ne olduki canım anlat rahatlarsın hem anladığım kadarıyla yeni anne adayısın bu kdar sinir bebeğine zarar unutma kim için olursa olsun ne için olursa olsun bebeğini düşünüp sakinleşeceksin hiç bişey ondan kıymetli değil dimi canım

biliyomusun vanilyanın kokusunu çok severm keklerimin vazgeçilmezidir neli kek yaparsam ypayım muhakkak vanilya katarım.güzel bi nick seçmişsin.hiç çocuğun varmı yoksa yenimi anne olacaksın

aynen sara bende vanilya kokularına özellikle parfümlerin vanilya esanslarını çok seviyorum hafif tatlı masum bi kokuymuş gibi geliyor bana ben 2 yıldır evliyim 1 senedirde bebek için bekliyorum 3 4 aylık bi tedavi sürecim oldu sonra ara verdim şimdi bu aydan sonra aşılama denemek istiyorum bu arada herhangi bi problemimiz yok çok şükür..beklemedeyiz:26:

ne olduki canım anlat rahatlarsın hem anladığım kadarıyla yeni anne adayısın bu kdar sinir bebeğine zarar unutma kim için olursa olsun ne için olursa olsun bebeğini düşünüp sakinleşeceksin hiç bişey ondan kıymetli değil dimi canım

inşallhaçok beklemezsin canım bende 3,5 yıllık evliyim 1 yıl kadar önce 7 haftalık hamileyken bebeğimi düşürdüm sonra doktor 6 ay kadar korunun çünkü tekrar hamile kalırsan düşük riski olur dedi şimdi yeniden hamile kalmak için uğraşıyoruz bizimde bilinen bi sorunumuz yok ama artık tüp bebeğe yönelecez gibi geliyo

öyle zorki hiçbir sebep yokken bu noktaya kadar gelmek değilmi? aşılama tüp bebek hiç aklıma gelmezdi bu noktaya geleceğimiz bilseydim ilk geceden korunmazdım bu topiktekilerin bi çoğu henüz yeni korunmayı bırakanlar 2 3 ay gibi bi zaman olmuş henüz umarım bizim kadar beklemezler,

evet çok zor canım bende hiç tüp bebeğe yöneleceğimizi düşünmezdim ama hayat işte bize nasıl sürprizler hazırlıyoruz bilemiyoruz.ama olsunda Allah nasip etsinde tüp bebek yöntemiyle olsun önemli olan evlat sahibi olmak çünkü artık başkalarının çocuklarını değil kendi çocuğumu sevmek istiyorum.başkalarının çocuklarını seveken insanların bana acır gibi bakmalarından bıktım çünkü

canım benim birine bunu anlatmak öyle zorki ben buranın dışında günlük hayatımda bebek için verdiğimiz uğraşı kimseyle paylaşmıyorum çünkü herkes kucağıma bir bebek aldığımda sevmek için ee hadi artık sende neyi bekliyosun demelerinden sıkıldım

seni o kadar iyi anlıyorumki canım bende kimseyle paylaşıyorum ve içim gitsede yüzümden hiç bişey belli etmemeye çalışyorum soranlarda kısmetse olur deyip konuyu değişiyorum yoksa anlamsız sorulara bilir bilmez konuşmalara tahammül edemiyorum sanki oluyoda biz istemiyoruz ne yaşadığımızı ancak biz biliriz dışardan konuşmak kolay

müthişş derecede soğuk bir antalya sabahından HERKEZE GÜNAYDINNNNNNNNNNNN...

ewet cnm o kadar zorlanıyorumki bnde napalım vericez kısmet..

noldu ablacım..?? sıkma canını sen strese girdikçe bebekte daralıyo içerde.. :26: en iyisi boğ rahatla sen lazımsa bnmkinide verelim sana

aynen eğer bilseydim böyle olucağını o hapları kullanırmıydım hiççççç noldu son aşamam tüp bebekte olmadı şimdi eşim bnden daha yıkkın bu ayrı bir umuttu bizim için ister istemez tüp bebekte biraz daha kesin düşünüyo insan çok zorrrrr çooooookkkkkk.. sizde mi tüp bebek yaptırıcaksınız..??

günaydın kızlar. benim bel ağrım falan başladı. bu ayı da boş geçcez sanırım. bakalım hayırlısı inşallah. bu ay olmazsa İzmir'e dönünce bir kontrole gitmeye düşünüyorum. aslında hamilelik düşünmeye başladığımız zaman gitmek gerekirdi ama biz salladık biraz, İzmir'e döncez nasılsa diye.

benim de ablamlar biliyorlar sadece 2 aydır korunmadığımızı. onların hep ilkte tutmuş. ablamın 2 ay sonra 2. bebişi dünyaya gelecek hayırlısıyla. karnı büyüdükçe, yeğenimin tekmelerini hissettikçe daha çok hevesleniyorum. inşallah çok bekletmeden Allah'ım hepimize nasip eder bu güzel duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…