seni o kadar iyi anlıyorumki canım bende kimseyle paylaşıyorum ve içim gitsede yüzümden hiç bişey belli etmemeye çalışyorum soranlarda kısmetse olur deyip konuyu değişiyorum yoksa anlamsız sorulara bilir bilmez konuşmalara tahammül edemiyorum sanki oluyoda biz istemiyoruz ne yaşadığımızı ancak biz biliriz dışardan konuşmak kolay
aynen eğer bilseydim böyle olucağını o hapları kullanırmıydım hiçççççnoldu son aşamam tüp bebekte olmadı şimdi eşim bnden daha yıkkın bu ayrı bir umuttu bizim için ister istemez tüp bebekte biraz daha kesin düşünüyo insan çok zorrrrr çooooookkkkkk.. sizde mi tüp bebek yaptırıcaksınız..??
günaydın kızlar. benim bel ağrım falan başladı. bu ayı da boş geçcez sanırım. bakalım hayırlısı inşallah. bu ay olmazsa İzmir'e dönünce bir kontrole gitmeye düşünüyorum. aslında hamilelik düşünmeye başladığımız zaman gitmek gerekirdi ama biz salladık biraz, İzmir'e döncez nasılsa diye.
benim de ablamlar biliyorlar sadece 2 aydır korunmadığımızı. onların hep ilkte tutmuş. ablamın 2 ay sonra 2. bebişi dünyaya gelecek hayırlısıyla. karnı büyüdükçe, yeğenimin tekmelerini hissettikçe daha çok hevesleniyorum. inşallah çok bekletmeden Allah'ım hepimize nasip eder bu güzel duyguyu.
günaydın kızlar.... güne acayip sinirli başladım... yeminle şu kayınvalide olacak kadını bir kaşık suda boğasım var
sporrrr saatiiiöpüldünüz hepinizz görüşürüz 2 saat sonra..
uğrayamıyorum size bebişim ya benim topikte canlandı kızlarla laflıyoruz lak lak hep işimiz gücümüz başak uğruyo arada buraya saolsun cadı yokluğunu hiç hissettirmiyo sende gel arada bebeğim biz sürekli burdayız canın sıkılırsa gel beklerim kapım açık
Herkese merhaba:) Ne güzel burada yoğun bir yazışma trafiği var oku oku bitiremedim:) İnşallah herkes için umutlu , bol bebiş haberli bir gün olur
tatlım biz geliriz tabiki ama sende gelbak özledim geldim ben napıyosun nasıl gidiyor çalışmalar kuzucummmm
Herkese merhaba:) Ne güzel burada yoğun bir yazışma trafiği var oku oku bitiremedim:) İnşallah herkes için umutlu , bol bebiş haberli bir gün olur
kızlar ya ayça'dan ses çıkmadı mı hala??? bebiş haberini alınca heyecandan bayıldı mı ne?
hepinizi çok aktif gördüm maaşallah spor foklör maasallah ben dün kardan spora bilem gidemedim hoş çaktırmayın ama her ay nerden baksan 5 gun gitmiyom aman ya bebek varsa tutunmaya calısırsa bacağı kaldır belini kaldır ya bişi olursa diye korkuyom bende hava şartlarını bahane ediyom
Herkese TÜnaydınlar
Bol Çocuklu 2012 lı bır yıl
selam kızlarrr..bn geldimmm... herkez öğle arasında mı..??
bende yemeğimi yedim kartopumuu oynadımm sabahtan beri ısıtamadığım ayaklarımı şuan hissetmiyorumama doyamadım karaa ya akşama devam edeceğimm
afiyet bal şeker olsun.. spor süper gecti... bnde yedim geldim yemekimihoşgeldin tatlım nasıl geçti spor ben öğle arasındaydım yemeğimi yedim geldim
bende yemeğimi yedim kartopumuu oynadımm sabahtan beri ısıtamadığım ayaklarımı şuan hissetmiyorumama doyamadım karaa ya akşama devam edeceğimm
iyi yaptın afferin umarım şifayı kapmazsın
bizim burda öyle kar yok yaaa yağsa keşke aşırı bi soğuk var buz kesiyo her yer -10 derece
zaten burası için söylenen bir laf var cuk oturuyo memleketime yaa
çorlunun kzıyla buzu meşhur derler hakikatten de öleee
kızı da meşhurbuzu da
allahtan buzda yok sadece soğuk soğukk esiyo gerci sizler bizim soğuğumuza soğuk demezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?