milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hayırr eminim arkamızdan bu kadar beklediklerine göre olmuyor diyolardır bunları düşünüpte rahat olmak mümkünmü

canım ben aşılama denicem Allah nasip kısmet ederse ilk aşılama olcak bakalım sanırım mart ayında şubat geçsin kendimi kandırıyorum resmen

bende hamile gördüğümde Allahım bu duyguyu banada yaşat diye dua ediyorum süreklii

sporrrr saatiii öpüldünüz hepinizz görüşürüz 2 saat sonra..

günaydın kızlar.... güne acayip sinirli başladım... yeminle şu kayınvalide olacak kadını bir kaşık suda boğasım var

noldu ışıl ablacım anlat hele kadın hasta hasta bi de senle mi uğraşıyor ya hasbinallah

kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok karamsar gördüm sizi silkelenin bakiiimmm olucak gelicek bebeişlerrr aaaa

bakın bizim topiğin ilk zamanları buraya takılan demircan arkadaşımız vardı 2 yıldır olmuyomuş bebeği topikte tanıştığımız ilk ay hamile olduğunun haberini aldık

şimdi de kısmetse bir oğluşu olucak bukadar umutsuzluk istemiyorum hayırlısı deyip dua edicez bol bol haaa tabiki tedavilik bir durum varsa tedavimizi olucaz

ondan sonra tevekkül edicez allahım hayırlı zamanda doğru zamanda vericek hiç üzülmeyinnn

Son düzenleme:
hepinizi çok aktif gördüm maaşallah spor foklör maasallah ben dün kardan spora bilem gidemedim hoş çaktırmayın ama her ay nerden baksan 5 gun gitmiyom aman ya bebek varsa tutunmaya calısırsa bacağı kaldır belini kaldır ya bişi olursa diye korkuyom bende hava şartlarını bahane ediyom

tatlım biz geliriz tabiki ama sende gel bak özledim geldim ben napıyosun nasıl gidiyor çalışmalar kuzucummmm

Herkese merhaba:) Ne güzel burada yoğun bir yazışma trafiği var oku oku bitiremedim:) İnşallah herkes için umutlu , bol bebiş haberli bir gün olur

kızlar ya ayça'dan ses çıkmadı mı hala??? bebiş haberini alınca heyecandan bayıldı mı ne?

tatlım biz geliriz tabiki ama sende gel bak özledim geldim ben napıyosun nasıl gidiyor çalışmalar kuzucummmm

ben geliyorum ama kimse olmuyo tatlım çıkıyorum sonra
bu aralar biraz sakinleşti galiba topik uğrarım ama yine
sen bi ara yazmıycam girmiycem filan demiştin neden dedim bende sana ama cevap alamadım bir sorunun mu vardı tatlım ya konuşamadık o dönem:44:
umarım iyisindir biz bu ay çalışma yapmadık benim antibyotik alımımdan dolayı erteledik bakalım şubata kısmet ama çok kasmıyorum
oluruna bıraktım öyle bebek için programlanmış gibi ilişkiye girmek bana göre değil malesef sıkıldım
canım ne zaman isterse ozaman yapıcam
artık rabbim ne zaman verirse sende ne var ne yok

Herkese merhaba:) Ne güzel burada yoğun bir yazışma trafiği var oku oku bitiremedim:) İnşallah herkes için umutlu , bol bebiş haberli bir gün olur

merhaba canım hoşgeldin güzel dileklerin için teşekkürler bizim fasulye nasıl üzmiyo dimi annesini

kızlar ya ayça'dan ses çıkmadı mı hala??? bebiş haberini alınca heyecandan bayıldı mı ne?

bende çok merak ediyorum inanırmısın bebeiş varmı yok mu durumunu değil de kendini merak etmeye başladım umarım iyidir kar sebebiyle işe gelemiyor da olabilir bir ses verse rahatlıycam

Son düzenleme:

aktifis tabiki tek sen mi sosyete olcan bu topikte bizde dikkat ediyoruz kendimize yaniii

Herkese TÜnaydınlar

Bol Çocuklu 2012 lı bır yıl

amiiinnnnnnnn tatlımmmmmmmmm

selam kızlarrr..bn geldimmm... herkez öğle arasında mı..??

bende yemeğimi yedim kartopumuu oynadımm sabahtan beri ısıtamadığım ayaklarımı şuan hissetmiyorum ama doyamadım karaa ya akşama devam edeceğimm

bende yemeğimi yedim kartopumuu oynadımm sabahtan beri ısıtamadığım ayaklarımı şuan hissetmiyorum ama doyamadım karaa ya akşama devam edeceğimm

iyi yaptın afferin umarım şifayı kapmazsın

bizim burda öyle kar yok yaaa yağsa keşke aşırı bi soğuk var buz kesiyo her yer -10 derece

zaten burası için söylenen bir laf var cuk oturuyo memleketime yaa

çorlunun kzıyla buzu meşhur derler hakikatten de öleee

kızı da meşhur buzu da

hoşgeldin tatlım nasıl geçti spor ben öğle arasındaydım yemeğimi yedim geldim
afiyet bal şeker olsun.. spor süper gecti... bnde yedim geldim yemekimi

ayhhh ne güzellll bizde yok böyle güzellikler.. biz sadece soğuğunda titriyoruzz ama pazar günü inş. eşimle gidicez kara.. biz özel gidiyoruz 3 senedir..

allahtan buzda yok sadece soğuk soğukk esiyo gerci sizler bizim soğuğumuza soğuk demezsiniz..

kızlarr size manzaranın güzelliğini anlatamamm lapa lapa yağıyorrr resmen dışarı çekiyo insanıı öyle güzel tuttuki şirketin bahçesindeki arabalar gözükmüyor neredeyse şifayı kapmaa uğruna çıkılırr bu manzaradaa planımızı yaptıkk akşamada toplanıyoruz iş çıkışı karın tadını çıkarmak içinn

allahtan buzda yok sadece soğuk soğukk esiyo gerci sizler bizim soğuğumuza soğuk demezsiniz..

canım sen antalyadaydınn dimii şu manzaralardan yoksun kalıyosunuzz gelin bebeğim ben sizi misafir ederim kartepe bize yarım saat 40 dakikalık bi mesafede :13: yazlarıda biz sizi kıskanıyoruz tam tatil oluyorr sizlerr içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…