milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

eweeeeeetttttttt yaaaa biz yoksun kalıyoruzz bizede 2 saatlik mesafede ısparta davraz a gidiyoruz yada buranın bazı dağlık yerlerinde var taiki ama ordaki kadar güzel olmadığı kesin.. yazlarımız süperrr canım onuda değişmeyiz hiç bişeye

aynen canım ben kış mevsimini çok sevdiğim içinmidirr nedir bu havalarda artı bi keyifli oluyorum akşamları evimize gidiyoruz perdeyi sonuna kadar açıyoruz sıcacık evimizden manzayı seyrediyoruz çayımızı demliyoruz mısırımızı patlatıyoruz böyle havalarda bütün bunların tadıı daha bi başka oluyorr.. yazlarıı evett deniz kum güneşş ortam gecelerrr sizden sorulurr :89:

ahhhh ahhhh diorum baska bişi demiyorumm..

umutluay hoşgeldin cnm isim ayça ydı galiba pek bilmiyorumda son zamanlarda giremediğim için.. naptın tatlım nasıl sonuc..?? dün hep seni bekledik

o kadar sinirliyim ki. inanın ağlıyorum şu an.salak kız işi bıraktı tttüüüüüümmmm işler bana kaldı. iki gündür ölüyorum. yemek yemeye bile vaktim olmuyor. izin de alamıyorum.
hastaneye gidemiyorum.müdürüm de erkek diyemiyorumda böyle böyle diye
özelleri aradım akşam kanda gebeliğe bakıyorlar ama muayene yok ultrasonla falan.doktoru çağırırız isterseniz diyorlar ama ücrete tabii...
benim derdim kanda gebeliğe baktırmak değil ki....
zaman geçiyor.... eğer bebeğim varsa umarım kötü birşey olmaz

cnm üzülme sıkma canını bak daha yeni gebeliğin üzüntüye gelmez.. ama bnce öncelikle tahlili yaptır bi bak çünkü ultrasona girsende bhcg değerin 1500 ü gecmeden kese görünmüyor sadece rahim kalınlığına felan bakarlar tabiki sen bilirsin ama doktorlarda tahminimce istiyo zaten kan tahlilini..

canım nolursa olsun senden ve bebeğinden önemli değil hiçbişey şuanda 1 saatini alır en fazla izin al ve kafandaki soru işaretleridnen kurtul

ben kanda 1500ü geçtiğini düşünüyorum. çünkü idrarda çok bariz belliydi cnm. idrardan önce kanda belli oluyor biliyorsun.evet doktor da istiyormuş tahlil.

biz geçen sene eşim annem ben kartopu oynamıştık eşim annemin kafasına kocaman bir kartopu fırlatmıştı annem de eşimi kara gömmüştü şimdi hatırladım da allahım ne komiktii

yazları 45-50 derecede kavruluyosunuz ama neresi güzel yaa nefes alınmıyor resmen ben her sene eylül ekimde giderim antalya alanya tarafına anca tadını çıkarırım ki ozamanlar bile sıcaklık 30 derecelerde olur

canımcım hoşgeldin öncelikle seni çok merak ettik ama şimdi kızdım da bilesin çok ihmal ediyorsun iş bi yere kadar tamam sorumluluk sana kalmış ama bence ne olursa olsun bebeğin daha önemli ihmal etme allah korusun kötü bişey olursa kendini suçlarsın sonra

myhoşa katılıyorum iş bir yere kadar ya... Bende kızdım bak sana şimdi.. Bebeğni mi işin mi.. Hemen iznini istiyorsun ve doktora koşuyorsun... Hadi bakalım

ben kanda 1500ü geçtiğini düşünüyorum. çünkü idrarda çok bariz belliydi cnm. idrardan önce kanda belli oluyor biliyorsun.evet doktor da istiyormuş tahlil.
inşallah cnm.. son adet tarihinden itibaren 6. haftaya girdiyse kesinlikle görünmeye baslar.. hayrlısı olsun cnm..
yazları 45-50 derecede kavruluyosunuz ama neresi güzel yaa nefes alınmıyor resmen ben her sene eylül ekimde giderim antalya alanya tarafına anca tadını çıkarırım ki ozamanlar bile sıcaklık 30 derecelerde olur

hııııhhhhhhh nolursa olsun güzel işteee...

hııııhhhhhhh nolursa olsun güzel işteee...

hemde nasıl güzel ben alanyaya özellikle bayılıyorum canım ama dediğim gibi eylül ekim aylarında çünkü temmuz ağustos ayları çok kavurucu oluyor
daha önce o tarihlerde tatile gitmiştim işkence gibiydi ne güneşlenebildim ne gezebildim aşırı sıcaktı

ewet ama alıştık artık bizler .. alanyaya yakınım bnde manavgattayım..yaşlılarımız yaylalara kaçıyo.. ama biz hep burdayız canım bu yazda gelirseniz beklerim mutlaka..

AFERİN AYÇA TEBRİKLER adına bi ödül yaptırıyorum madalya delirmesene doktora gitsene güzelim

kızlar benım acil altı kaymayan bot almam lazım önerilerinizi bekliyom evim çok dik yokuş ve buzlu düşcem diye korkuyom kolum bacagım kırılsın o problem değil ama ya bebiiş olursa ona bişi olursa diye korkuyom

ewet ama alıştık artık bizler .. alanyaya yakınım bnde manavgattayım..yaşlılarımız yaylalara kaçıyo.. ama biz hep burdayız canım bu yazda gelirseniz beklerim mutlaka..

bu yaz da kemerdeyiz inşallah canım manavgatta harikadır yaaa nekadar şanslısın bilsen kıymetini bil oraların yolum düşerse manavgata yeniden gelirim tabi neden olmasın

cat ya da harley canım bu havada şahhaneler benim vazgeçilmezlerim catlar tırtıklı olduğu için hiç kaymıyor harleylere nazaran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…