canım sen antalyadaydınn dimii şu manzaralardan yoksun kalıyosunuzz gelin bebeğim ben sizi misafir ederim kartepe bize yarım saat 40 dakikalık bi mesafede :13: yazlarıda biz sizi kıskanıyoruz tam tatil oluyorr sizlerr içinn
eweeeeeetttttttt yaaaa biz yoksun kalıyoruzzbizede 2 saatlik mesafede ısparta davraz a gidiyoruz yada buranın bazı dağlık yerlerinde var taiki ama ordaki kadar güzel olmadığı kesin.. yazlarımız süperrr canım onuda değişmeyiz hiç bişeye
aynen canım ben kış mevsimini çok sevdiğim içinmidirr nedir bu havalarda artı bi keyifli oluyorum akşamları evimize gidiyoruz perdeyi sonuna kadar açıyoruz sıcacık evimizden manzayı seyrediyoruz çayımızı demliyoruz mısırımızı patlatıyoruz böyle havalarda bütün bunların tadıı daha bi başka oluyorr..yazlarıı evett deniz kum güneşş ortam gecelerrr sizden sorulurr :89:
o kadar sinirliyim ki. inanın ağlıyorum şu an.salak kız işi bıraktı tttüüüüüümmmm işler bana kaldı. iki gündür ölüyorum. yemek yemeye bile vaktim olmuyor. izin de alamıyorum.
hastaneye gidemiyorum.müdürüm de erkek diyemiyorumda böyle böyle diye
özelleri aradım akşam kanda gebeliğe bakıyorlar ama muayene yok ultrasonla falan.doktoru çağırırız isterseniz diyorlar ama ücrete tabii...
benim derdim kanda gebeliğe baktırmak değil ki....
zaman geçiyor.... eğer bebeğim varsa umarım kötü birşey olmaz
o kadar sinirliyim ki. inanın ağlıyorum şu an.salak kız işi bıraktı tttüüüüüümmmm işler bana kaldı. iki gündür ölüyorum. yemek yemeye bile vaktim olmuyor. izin de alamıyorum.
özelleri aradım akşam kanda gebeliğe bakıyorlar ama muayene yok ultrasonla falan.doktoru çağırırız isterseniz diyorlar ama ücrete tabii...
cnm üzülme sıkma canını bak daha yeni gebeliğin üzüntüye gelmez.. ama bnce öncelikle tahlili yaptır bi bak çünkü ultrasona girsende bhcg değerin 1500 ü gecmeden kese görünmüyor sadece rahim kalınlığına felan bakarlar tabiki sen bilirsin ama doktorlarda tahminimce istiyo zaten kan tahlilini..
kızlarr size manzaranın güzelliğini anlatamamm lapa lapa yağıyorrr resmen dışarı çekiyo insanıı öyle güzel tuttuki şirketin bahçesindeki arabalar gözükmüyor neredeyse şifayı kapmaa uğruna çıkılırr bu manzaradaaplanımızı yaptıkk akşamada toplanıyoruz iş çıkışı karın tadını çıkarmak içinn
eweeeeeetttttttt yaaaa biz yoksun kalıyoruzzbizede 2 saatlik mesafede ısparta davraz a gidiyoruz yada buranın bazı dağlık yerlerinde var taiki ama ordaki kadar güzel olmadığı kesin.. yazlarımız süperrr canım onuda değişmeyiz hiç bişeye
o kadar sinirliyim ki. Inanın ağlıyorum şu an.salak kız işi bıraktı tttüüüüüümmmm işler bana kaldı. Iki gündür ölüyorum. Yemek yemeye bile vaktim olmuyor. Izin de alamıyorum.
Hastaneye gidemiyorum.müdürüm de erkek diyemiyorumda böyle böyle diye
Benim derdim kanda gebeliğe baktırmak değil ki....
Zaman geçiyor.... Eğer bebeğim varsa umarım kötü birşey olmaz
inşallah cnm.. son adet tarihinden itibaren 6. haftaya girdiyse kesinlikle görünmeye baslar.. hayrlısı olsun cnm..ben kanda 1500ü geçtiğini düşünüyorum. çünkü idrarda çok bariz belliydi cnm. idrardan önce kanda belli oluyor biliyorsun.evet doktor da istiyormuş tahlil.
yazları 45-50 derecede kavruluyosunuz ama neresi güzel yaa nefes alınmıyor resmen ben her sene eylül ekimde giderim antalya alanya tarafına anca tadını çıkarırım ki ozamanlar bile sıcaklık 30 derecelerde olur
myhoşa katılıyorum iş bir yere kadar ya... Bende kızdım bak sana şimdi.. Bebeğni mi işin mi.. Hemen iznini istiyorsun ve doktora koşuyorsun... Hadi bakalım
hııııhhhhhhh nolursa olsun güzel işteee...
hemde nasıl güzel ben alanyaya özellikle bayılıyorum canım ama dediğim gibi eylül ekim aylarında çünkü temmuz ağustos ayları çok kavurucu oluyor
daha önce o tarihlerde tatile gitmiştim işkence gibiydi ne güneşlenebildim ne gezebildim aşırı sıcaktı
şu an itibariyle sabah 9 a aldım randevuyu. sormadım bile kimseye.
ewet ama alıştık artık bizler .. alanyaya yakınım bnde manavgattayım..yaşlılarımız yaylalara kaçıyo.. ama biz hep burdayız canım bu yazda gelirseniz beklerim mutlaka..
kızlar benım acil altı kaymayan bot almam lazım önerilerinizi bekliyom evim çok dik yokuş ve buzlu düşcem diye korkuyom kolum bacagım kırılsın o problem değil ama ya bebiiş olursa ona bişi olursa diye korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?