milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm ben geçen sene flodan aldım. hem de sna çok yakın. şişlide ki caminin karşısındakinden. sezon sonuydu çokta uyguna almıştım.
siyah kısa bot. altı kaymıyor, düz taban.çok rahatım. hiç korkmuyorum yürürken de

oohhh nefis olmuş tatlım ellerine sağlık.. fal bakmayı az cok anlarım kapatın kargo yapın bana

ben içeyim bardağın içinin resmini çekip göndereyim sana sen değerlendir annem okadar teknoloji var kargoya bi de para mı vercezz

ben içeyim bardağın içinin resmini çekip göndereyim sana sen değerlendir annem okadar teknoloji var kargoya bi de para mı vercezz

tatlım fotodan pek anlaşılmaya bilir şöyle canlı canlı olmadan tadı cıkarmı

ne soracak hem sorarsada eğer iş kaybetme sıkıntın yok ise hamileyim dersin olur biter

o değil de müdüre ne diyeceğim onu bilmiyorum sabah hastaneye uğramam gerekiyor bir saat kadar geç geleceğim desem çok ayrıntı sormaz sanırım:26:

kıl dönmesi olmuşum dersin tövbe yaa sormaz kız sormaz ben çektim onun kulağını sen merak etme

tatlım fotodan pek anlaşılmaya bilir şöyle canlı canlı olmadan tadı cıkarmı

vay vayy bunu öğrendiğim iyi oldu baak

o değil de müdüre ne diyeceğim onu bilmiyorum sabah hastaneye uğramam gerekiyor bir saat kadar geç geleceğim desem çok ayrıntı sormaz sanırım:26:

canım detaya girme özel bi işim var sabah geçikicem bilginiz olsun demen yeterlii kendinide bu kadar hırpalama iş içinn :89:

ayçaaa hoşgeldin canım, gerçekten çooook sabırlıymışsın kız sen. yarın çarşamba yaaa. pazartesiye kadar dayanman bile acayipti, sen yarına bırakmışsın. neyse geç olsun güç olmasın canım. bebişini görür rahatlarsın inşallah. hepimiz güzel haberlerini bekliyoruz.

ne soracak hem sorarsada eğer iş kaybetme sıkıntın yok ise hamileyim dersin olur biter

Yok cnm iş kaybetme korkum falan. aksine ben giderim diye onların sıkıntısı vardır.

kıl dönmesi olmuşum dersin tövbe yaa sormaz kız sormaz ben çektim onun kulağını sen merak etme

deliiii tamam cnm sağol iyi yapmışsın:13:

canım detaya girme özel bi işim var sabah geçikicem bilginiz olsun demen yeterlii kendinide bu kadar hırpalama iş içinn :89:

Evet cnm aynen öyle yapacağım

hoşbulduk cnm. valla cnm aynen öyleyim sen burda kimlere sabrettiğimi bir görsenn...inan çarşamba olduğunun farkına bile varmadım yoğunluktan
yarın güzel haberlerle burada olacağım
sen ne yaptın toparladın mı hazır mısın yeni hayata??

yine bir hamile haberi aldım iş yerındeki arkadasım da hamileymiş yav bir insan hem sevinip hem nasıl üzülerbilir

yine bir hamile haberi aldım iş yerındeki arkadasım da hamileymiş yav bir insan hem sevinip hem nasıl üzülerbilir

bu çok farklı bir duygu hem sevinip hem üzülme değil aslında ama adını ben de koyamıyorum. tarif de edemiyorum.
eşimin yiğeninin evlenir evlenmez hamile haberini alınca şok olmuştum. yaşı da baya küçük. kendiside yarım akıl birşey. çocuk gibi.
ne aceleleri varmış falan dedim hatta. sevinmedim ama ben de ki daha çok gıcık olmuştum. halbuki hiçbir alıp veremediğim yoktur kendisiyle.kıskançlıkta değildi ama.işte öyle birşey......

yok canım ablamların evi biraz toparladık ama benimkine başlamadık henüz. benim çok ıvır kıvırım yok. burdaki evi eşyalı tutmuştum ben. yeni hayata hazırım, bomba gibi hem de

sorma canım ya bazen hamile görünce ben de öyle oluyorum. bi taraftan kıskanıp kızıyorum kendi kendime. daha yolun çok başında olmamıza rağmen içimi kara bulutlar kaplıyor bazen. bazen de diyorum daha dün 1 bugün 2, hayırlı zamanda gelecek bebeğimiz. ama hamile görünce yine allak bullak oluyorum kadınlık hormonlarıyla ilgili birşey galiba

ben 1-2 sene öncesine kadar bebek sesine tahammül edemezdim ağlamalarına zırlamalarına filan

ev sessizleşince bir ohhhhhhh çekerdim...

bu iş bana göre değil gelsinler iki dakka seveyim sonra herkes evine derdim yeğenler kuzenler için...

ama şimdi o yaygarayı istiyorummmm başım gürültüden şişsin gözlerim uykusuzluktan...

yeterki mis kokulu bir melek gelsin hazırım işte allahım ötesi varmı

Son düzenleme:
kızlar akşam d&r dan bir puzzle aldım biz eşimle puzzle yapmaya bayılırız

şu ana kadar en büyük puzlle 3000 parçalıktı...kocaman gecelerce uğraştık onu bitirmek için...

şimdi malum 14 şubat geliyor...

bende onun anlam ve önemine uyan bişey aldım...

bunu eşimle birlikte yapıcaz ama ona çaktırmıycam...

bitince çerçeveletip ona hediye ediicem ilerde gördükçe bu günü hatırlarız

yaşlanınca bile böyle olalım aşkım yüzümüzde gülücükler açsın birbirimize sımsıkı sarılalım hiç bırakmayalım diycem

işte puzlle resmi de buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…