size kendi ellerimle missss gibi türk kahvesi yaptım gelin içelim fal bakmayı bilen varmı
Eki Görüntüle 336888
AFERİN AYÇA TEBRİKLER adına bi ödül yaptırıyorum madalya delirmesene doktora gitsene güzelim
kızlar benım acil altı kaymayan bot almam lazım önerilerinizi bekliyom evim çok dik yokuş ve buzlu düşcem diye korkuyom kolum bacagım kırılsın o problem değil ama ya bebiiş olursa ona bişi olursa diye korkuyom
şu an itibariyle sabah 9 a aldım randevuyu. sormadım bile kimseye.
oohhh nefis olmuş tatlım ellerine sağlık.. fal bakmayı az cok anlarım kapatın kargo yapın bana
nihayet... tebrikler yani şekerim
şükür yaniiiiiii
ben içeyim bardağın içinin resmini çekip göndereyim sana sen değerlendir annem okadar teknoloji var kargoya bi de para mı vercezz
şu an itibariyle sabah 9 a aldım randevuyu. sormadım bile kimseye.
hele şükür yaa..:44: hadi hayırlısı bakalım..
o değil de müdüre ne diyeceğim onu bilmiyorumsabah hastaneye uğramam gerekiyor bir saat kadar geç geleceğim desem çok ayrıntı sormaz sanırım:26:
tatlım fotodan pek anlaşılmaya bilir şöyle canlı canlı olmadan tadı cıkarmı
o değil de müdüre ne diyeceğim onu bilmiyorumsabah hastaneye uğramam gerekiyor bir saat kadar geç geleceğim desem çok ayrıntı sormaz sanırım:26:
ne soracak hem sorarsada eğer iş kaybetme sıkıntın yok ise hamileyim dersin olur biter
kıl dönmesi olmuşum dersin tövbe yaa sormaz kız sormaz ben çektim onun kulağını sen merak etme
canım detaya girme özel bi işim var sabah geçikicem bilginiz olsun demen yeterliikendinide bu kadar hırpalama iş içinn :89:
ayçaaa hoşgeldin canım, gerçekten çooook sabırlıymışsın kız sen. yarın çarşamba yaaa. pazartesiye kadar dayanman bile acayipti, sen yarına bırakmışsın. neyse geç olsun güç olmasın canım. bebişini görür rahatlarsın inşallah. hepimiz güzel haberlerini bekliyoruz.
yine bir hamile haberi aldım iş yerındeki arkadasım da hamileymiş yav bir insan hem sevinip hem nasıl üzülerbilir
Evet cnm aynen öyle yapacağım
hoşbulduk cnm. valla cnm aynen öyleyim sen burda kimlere sabrettiğimi bir görsenn...inan çarşamba olduğunun farkına bile varmadım yoğunluktan
yarın güzel haberlerle burada olacağım
sen ne yaptın toparladın mı hazır mısın yeni hayata??
yine bir hamile haberi aldım iş yerındeki arkadasım da hamileymiş yav bir insan hem sevinip hem nasıl üzülerbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?