milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

güzelmiş neşem ona göstermeden nasıl yapıp bitirecen

gerçekten güzel bi süpriz olurr hatırlattığın iyi oldu 14 şubat geldi ve benim aklımda hiçbişey yokk kızlar neler düşünüyosunuz azıcık kopya versenize

birlikte yapıcaz canım görsün önemli değil sonucu önemli benim için

neşecim bence gayet hoş ve anlamlı bir hediye olur. çok iyi bir seçim. beraber yapacak olmanız da ayrı bir anlam katacaktır. ben de güzel bir parfüm almayı düşünüyorum, sevgiliyken almıştım avondan bir parfüm. şimdi daha iyi kalıcı birşey arıyorum. var mı fikri olan???

one million canım süpppppppppperrrrr bi koku ben bayılıyorum

ayrıca fikrimi beğenmen de sevindim canım umarım güzel olur

Son düzenleme:
saol tatlım, bunu bi araştırayım ben.

rica ederim canım ben çok seviyorum eşimde belki de 10-15 tane parfüm var ama nedense ben bunun kokusundan vazgeçemiyorum

bir dene istersen kokuyu senin sevmen de önemli çünkü ama bence kışkırtıcı bir koku

günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dışarısı yine -10 derece ama bizim içimiz sıcacık olsun bugünnn

günaydın kızlar.

burası da çok soğuk. kar falan yok ama sırf kuru soğuk. şu yaz bi gelse artık yaaa

gunaydın kızlar gültepe cıvarındada su an ıcın gunes var ıse taksıyı ıterek geldım

kızlarrrrr ben hamileyimmmm saat 10,15'te test yaptım, gayet belirgin 2. çizgi çıktı

nası yanı ya hanı belirti hanı :) hayırlı olsun canım

nnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

geldim kızlar... ya belirti falan yoktu ama 30 Ocak'ta regl olmam gerekirdi, olmadım. doğru düzgün bel ağrım falan olmayınca da dayanamayıp bu sabah test yaptım. 2. çizgi gayet net görünüyordu, ablam da baktı gayet net. hamişimm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…