geldim kızlar... ya belirti falan yoktu ama 30 Ocak'ta regl olmam gerekirdi, olmadım. doğru düzgün bel ağrım falan olmayınca da dayanamayıp bu sabah test yaptım. 2. çizgi gayet net görünüyordu, ablam da baktı gayet net. hamişimm ben
hayırlısı olsun kuzu rabbım sağlıcakla kuağına almayı nasip etsin neşeeee şu topik açıldığında kaç kişiydik sen gözde ben biz hala bekliyoz bacımm
geldim kızlar... ya belirti falan yoktu ama 30 Ocak'ta regl olmam gerekirdi, olmadım. doğru düzgün bel ağrım falan olmayınca da dayanamayıp bu sabah test yaptım. 2. çizgi gayet net görünüyordu, ablam da baktı gayet net. hamişimm ben
hayırlısı olsun kuzu rabbım sağlıcakla kuağına almayı nasip etsin neşeeee şu topik açıldığında kaç kişiydik sen gözde ben biz hala bekliyoz bacımm
waaaauuuuuwwwwww çok sevindim balım ya bak içimize doğmuş izmire bebişinle gitçeksin demiştik sana çok çok çok sevindim doktorunda da git ihmal etme süper bi haber oldu bu ayça da gelse de çifte parti yapsak sizin için
bize de nasip olcak bacım yaa sen sıkma canını şimdi hamişler arttı onlar bizim için bol bol dua ederler inşallah bu arada benim kankeytom nirde yahu dünde gelmedi hiç
dualarım sizinle kızlar, inşallah bu topik hepimize uğur getirecek, ikişer üçer alcaz bebiş haberlerini
canım çok sevindim tebrik ederim.. sağlıcakla al kucağına bebeğini :):):)
kızlarrrrrrr hepiniz çalışmalara hız verinn.. inşallah bu topikte herkes hamiş olacakkkk :):):):)
öyle gibi görünüyor baksana 1 haftada 2 hamiş haberi aldık canım yaaa
Nasıl mutluyum anlatamam ne hissediyor acaba şu anda çok heyecanlı olmalı
ayy hemde ne heyecan insan bi garip oluyor zaten :):) inşallah sende yaşayacaksın canım :)
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
nannen1__________YAŞ/?______BAT/23 OCAK_______KİLO VERME DERDİNDE
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/26 OCAK_______TATİLDE
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE
gelartik___________YAŞ/27______BAT/9-11 ŞUBAT____BEKLEMEDE
vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
hey maşallah çalışkan topiğim benim hepiniz teker teker dökülüyonuz
darısı bize de olsun amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
canlarım çok sevindim bu güzel haberlere yalnız benim bat değişti 18 şubat düzeltirmisin bebikim
canlarım çok sevindim bu güzel haberlere yalnız benim bat değişti 18 şubat düzeltirmisin bebikim
neşem sırada ya sen ya ben ya gözde yada vaniilya var
selam kizlar ben de 2012de hamile kalmak isteyenlerdenim :26: yasim 28, yalniz su an kilo verme asamasindayim, 75 civari oldugumda asil calismalara baslicaz simdilik bir sureligine askiya aldik
selam kizlar ben de 2012de hamile kalmak isteyenlerdenim :26: yasim 28, yalniz su an kilo verme asamasindayim, 75 civari oldugumda asil calismalara baslicaz simdilik bir sureligine askiya aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?