milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hayırlısı olsun kuzu rabbım sağlıcakla kuağına almayı nasip etsin neşeeee şu topik açıldığında kaç kişiydik sen gözde ben biz hala bekliyoz bacımm

hayırlısı olsun kuzu rabbım sağlıcakla kuağına almayı nasip etsin neşeeee şu topik açıldığında kaç kişiydik sen gözde ben biz hala bekliyoz bacımm

saol canım, amin. darısı başınıza inşallah. en kısa zamanda siz de güzel haber alırsınız inşallah.

waaaauuuuuwwwwww çok sevindim balım ya bak içimize doğmuş izmire bebişinle gitçeksin demiştik sana çok çok çok sevindim doktorunda da git ihmal etme süper bi haber oldu bu ayça da gelse de çifte parti yapsak sizin için

bize de nasip olcak bacım yaa sen sıkma canını şimdi hamişler arttı onlar bizim için bol bol dua ederler inşallah bu arada benim kankeytom nirde yahu dünde gelmedi hiç

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO

yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO

nannen1__________YAŞ/?______BAT/23 OCAK_______KİLO VERME DERDİNDE

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/26 OCAK_______TATİLDE

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE

gelartik___________YAŞ/27______BAT/9-11 ŞUBAT____BEKLEMEDE

vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE

MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE

hey maşallah çalışkan topiğim benim hepiniz teker teker dökülüyonuz

darısı bize de olsun amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

dualarım sizinle kızlar, inşallah bu topik hepimize uğur getirecek, ikişer üçer alcaz bebiş haberlerini

canım çok sevindim tebrik ederim.. sağlıcakla al kucağına bebeğini :):):)

kızlarrrrrrr hepiniz çalışmalara hız verinn.. inşallah bu topikte herkes hamiş olacakkkk :):):):)

canım çok sevindim tebrik ederim.. sağlıcakla al kucağına bebeğini :):):)

kızlarrrrrrr hepiniz çalışmalara hız verinn.. inşallah bu topikte herkes hamiş olacakkkk :):):):)

öyle gibi görünüyor baksana 1 haftada 2 hamiş haberi aldık canım yaaa

nasıl mutluyum anlatamam ne hissediyor acaba şu anda çok heyecanlı olmalı

Tebrik ederim canım:)

canlarım çok sevindim bu güzel haberlere yalnız benim bat değişti 18 şubat düzeltirmisin bebikim

canlarım çok sevindim bu güzel haberlere yalnız benim bat değişti 18 şubat düzeltirmisin bebikim

düzeltirim tabi balım sen çalışmalara başladınmı 2 kilo vardı vereceğin verdinmi kız bu arada yaşını da söle bakiiim onu da ekliyelim liteye

selam kizlar ben de 2012de hamile kalmak isteyenlerdenim :26: yasim 28, yalniz su an kilo verme asamasindayim, 75 civari oldugumda asil calismalara baslicaz simdilik bir sureligine askiya aldik

selam kizlar ben de 2012de hamile kalmak isteyenlerdenim :26: yasim 28, yalniz su an kilo verme asamasindayim, 75 civari oldugumda asil calismalara baslicaz simdilik bir sureligine askiya aldik

hoşgeldin canımmm maşallah ne tatlı bir yüzün varrr senin

kaç kilo vermen gerek gel sen bizim topiğe burda sana eşlik edecek arkadaşlarımız var

kilo vermeye çalışıyor onlar da birbirinize yardımcı olur destek verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…