milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

tesekkur ederim canim cok sevinirim ben kk'ye diyete baslar baslamaz katilmistim cuma yarismalari 9. takimdayim.. 12 kiloya yakin verdim 3 ay oldu.. ayda 3 kilo hedefim.. 10-15 kilo kadar verdikten sonra bebek calismalarina baslamaya karar verdik, ama hamileyken bile diyetisyen kontrolunde olcam cunku asiri kilo almak istemiyorum bir daha bu diyet eziyetini cekmek istemiyorum

boyum 170, kilom da su an itibariyle 88.7

az kalmış canım... 10 kilo daha versen tamamdır :):) ya bendim boyum kısa kilomda normale göre azcık fazla ama ben kilomu hiç takmadım kızlar yaaa öyle 3-5 kiloya takılıp kalmayın :):) hem kilo normalin üztünde ise daha az yağ depoluyormuş hamilelikte vücud... haberiniz olsun :)

arkadasım kusura bakma seni aramıza alamayız en azından ben alamam ilk önce eskiler bi hamiş kalsın şimdi geldin ya sen emin ol 1 bilemedin 2 ay sonra hamişsin bi yeninin daha hamiş olmasını kaldıramaz benim bünyem şaka bi yana hoşgeldin sefa getirdin isteklerin yerine gelsin inşallah seninde göbeğine konsun kebeleğin

maşallah 3 ayda 12 kilo çok iyi vermişsin spor da yapıyormusun canım??

sıkma canını sağlıklı beslenip düzenli spor yaparsan hiçbirşey olmaz hemen verirsin

benim bir arkadaşım 68 kilo ile hamile kalmıştı boyu da 1,60 100 kilo olurum ben diyordu inanırmısınız yalnızca 5 kilo aldı

yeşillik yedi süt yoğurt yedi hergün yürüyüş yaptı hafif tempoda doğumdan sonra da kendiliğinden 62 kiloya düştü

kilo olayını biraz beyinde de bitirmek lazım diye düşünüyorum ben telkin de önemli sürekli kiloya takık yaşarsak alıyoruz

ayrıca bebek işini de çok fazla ertelememek gerek diye düşünüyorum bak burda aylardır yıllardır bebek için uğraşan arkadaşlar var

bak ben sana ne dedim bi hamiş daha geliyooo

aynen kızlar.. bende 65 kilo idim sanırım boyumda 1.60... 12. haftayı bitirdim ve üzeine 1,5 kilo kaybettim.. kiloya takılmamak lazım.. beyninizi neye şartlarsanız başınıza geliyor :):) hem alınan kilolar emzirme döneminde birazda azimle gider diye düşünüyorum :)

yine beni doğruladığın için teşekkürler ışıl ablacım kafadarım benim muaahhh

odumu patlattin sonra cumlenin sonunu okuyunca bir oh dedim merak etme henuz calismalara bile baslamiyoruz dedigim gibi askiya aldik ben once biraz normale donmek istiyorum.. evlenince 25 kilo aldim 7 ay icinde ( yerlesmeden onlari vermek istiyorum derdim o.. kalani yavas yavas veririm daha sonra dedim.. 70lere bir insem tekrar...

emzirirken de cok kalori yakiliyor ona da guvenerek hedef kiloma inmeden hamile kalmayi planliyorum, hamilelikte kendime maksimum 10 kilo alma izni veriyorum umarim hesaplar tutar :18: diyetisyene guveniyorum acikcasi...
dogumda biraz gidiyor, sonra emzirme vs bir sekilde sistemi oturtur yavas yavas da olsa veririm diyorum.
gorumcem gecen yil boyunca oglunu emzirdi bir yandan da saglikli bir diyetle 20 kilo verdi. o yuzden umudum var :)

ayy ne guzel sadece 5 kilo alanlara gipta ediyorum ben de umarim basarabilirim.

evet canim spor salonuna gidiyorum genelde tek basimayim ama haftada 2 gun esim de geliyor. ben su an calismiyorum o yuzden haftada 6 gun gidiyorum salona.. cok agir kas gelistiren seylerden yapmiyorum 1 saat kardiyo sonra biraz kalca basen gobek falan calisiyorum bundan once de evde Leslie 5mil yaptim 1 ay kadar.

haklisin zaten 28 yasindayim eylulde 29 olcam cok da ertelemek istemiyorum 30umdan once bebisi kucagima almak istiyorum ki 2.ye de zamanim kalsin...

evet birkac kisi duydum ilk 3-4 ay kilo veren.. ben de ona da guveniyorum iste biraz. tabi hamile kalirsam bu kadar agir spor falan yapmam yuruyuse devam ederim diyetle beraber.. almasam bile kar yani vermeyi birak :))) yaz sonu gibi hamile kalsam cok mutlu olcam..

kaç yıllık evlisin?? inşallah yaza kalırsın bebişin kışa sana merhaba der :)

5 kilo aldı üstelik bebeği de 3 kilo 750 gr doğdu bunu nasıl başardı bilmiyorum ama başardı işte

doğumdan sonra da nerdeyse 1 ay içerisinde 62 kiloya yani kendi kilosunun da 5-6 kilo altına indi o yüzden pek takmamak gerek böyle örnekler var benim etrafımda hemde çookk

bayanlar artık eski bilinçte değiller herkes fit çıtır anne olmak istiyor

yalnız tatlım sende 7 ayda nasıl 25 kilo almayı başardın yahuuu sormak istiyorummmm bu da bir başarı valla

evet biliyorum :26:
kilo almaya baslama olayi biraz karisik oldu. zaten 70lerdeydim ve de diyetteydim 60 olmak istiyordum. dugun gunu diyeti bozdum. esim ingiliz bu arada, ingilterede oldu dugunumuz. sonra balayina italyaya gittik gelsin pizzalar gitsin makarnalar... ikimiz de kilo aldik..
sonra turkiyeye gittik 10 gun kadar kaldik. orada 2. bir dugun yaptik cunku akrabalarim asil dugune gelememisti haliyle.. 10 gun boyunca annem bizi bir guzel besledi..
evimize dondugumuzde surekli diyete baslamam lazim diye dusunuyordum ama bir turlu o moda giremiyordum.. hem de yurtdisina gittigim icin, calisma iznim henuz olmadigi icin, arkadas yok, araba yok, bir yere gitmek istesem esimi beklemem lazim vs.. cok depresif oldum bir donem. ustelik kendim psikologum. yine de bas edemedim o stresle.. yedikce yedim..
esim 10 kilo kadar aldi ben tam 25 kilo...hayatimda hic bu kadar kilolu olmamistim. universiteye basladigimda 54 kiloydum lisede voleybolcuydum sporu birakinca 70e kadar cikmistim ama boyum uzun vucut kasli olunca cok da kilolu gorunmuyordum o yuzden alarm durumuna gecmemistim. ama 99u gorunce neye ugradigimi sasirdim.. cok kizdim, midem bulandi igrendim, nefret ettim kendimden, agladim..
diyet yapmaya karar verdim ama beni cok kisitlamayacak saglikli bir diyet :) iste hikayem boyle, 3 ay once basladim kilo vermeye ve iyi gidiyor. kilo yerlesmedigi icin cabuk veriyorum sanirim.. cikolata da yiyorum arada pilav makarna da.. ama artik olculu yiyorum. cok spor yapiyorum.. oyle iste :) tabi arada kotu bir hafta oluyor biraz artilarda cikiyorum ama hemen ertesi hafta toparliyorum ipin ucu kacmiyor. umarim bir an once normal bir kiloya inebilirim de bir bebisimiz olur

neyseki yerleşmiş bir kilo değil seninki vucut almaya müsait olunca da dikkatli yaşamak gerekiyor malesef

benimde bünyem de almaya müsait arada 3-4 kilo oynuyo sonra yemiyorum bikaç zaman gidiyo filan böyle yaşamaya alıştım artık

ömrüm dikkat ederek ve spor yaparak geçiyor yiyip yiyip kilo almayanlara hayranım fakat yine de vucudumla ve kendimle barışığım

eğerki salon sporu yapıyorsan kesinlikle plates yapmanı tavsiye ediyorum çok çok faydalı çalışmayan bölgen ve kasın kalmıyor bir de dans güzel bir spor

ben yaklaşık 1 yıldır her ikisini de yapıyorum vazgeçmeden öncesinde de yürüyüş ve koşu yapardım...

sporu bıraktığım an bittiğimin resmi çünkü tanıyorum vucudumu...umarım sende istediğin kiloya kavuşursun canım bir an önce

bebiş de hemen peşinden gelir inşallah

evet keske yesek de kilo almasak
napalim bizim bunyemiz de boyle.. su kiloyu bir vereyim bir daha ipin ucunu kacirmak yok, 2-3 kilo alsam hemen baslicam diyete... cunku artik biliyorum 90larda olmak nasil bir his, bir daha yasamak istemem..
plates bir ara ebru salli ile yapiyordum hosuma gitmisti ama devam edemedim.. spor salonunda sanirim plates siniflari da varmis. ben henuz hicbir sinifa katilmadim ama katilmayi planliyorum en kisa zamanda.. sadece yag yakmak yetmiyor cunku biraz da vucudu sekillendirecek birseyler yapmak lazim. ben cunku su an spor salonunda hep kardiyo calisiyorum. kosu bandi, eliptik bisiklet, adini bilmedigim kurek cekme aleti... kilo vermeye yariyor tabi hatta oldukca etkili oldu ama biraz basen ve karin bolgesi calismam lazim farkindayim, plates iyi gelir diye dusunuyorum oldukca inceltip sekillendiriyor diye duymustum.
neyse canim evet umarim kilolar gider de bebis bir an once gelir heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…