kızlarrrrr ben hamileyimmmmsaat 10,15'te test yaptım, gayet belirgin 2. çizgi çıktı
kıııııııııııııızzzz ayçaaaa
biraz geçmişe takıldım geldimmmm
ne güzel haberler var topicte
ben hastaneden geldim işlere bir giriştim yeni toparladım. daha da var ama önce size yazayım dedim. inanır mısnız hastanede bile gideyim kızlara haber vereyim diyorum. eşimden önce sizi düşündüm. nasıl bir bağ oluşmuş böyle
kızlar gittim işte dedim idrarda pozitif 10 gün geçti falan. yat bakalım dedi hemen. ultrasonla bir baktı."hmmm kesemiz görünüyor. 5+1"dedi. insan azcık heyecanlı söyler. ekranı bile göstermedibende nasıl yanikese görünüyor mu dedim. evet evet görünüyor dedi.o heyecanla başka hiçbirşey soramadım. hemen tahlile gönderdi.bir dünya şey istedi. bazıları bugün çıktı. bazıları da yarın çıkacakmış. baktım az önce ama beta daha bugünkilerde yok.bugün çıkan değerlerim iyi. sadece su içmem gerekiyormuş bol bol
sonuç olarak 5+1 günlük hamileyimmmmmmmm
evet canımcım çok güzel haberler var ayşe de bu gün test yaptı pozitifmiş
çok sevindim senin adına da onun adına da
doktorun anormal tepki vermemesi doğal canım günde kaç hamile görüyorlardır:18::18::18:
anormal tepki veren bizleriz onlar için sıradan bir durum artık bu
eşine haber verdinmi yoksa bir sürpriz yapmayı düşünüyormusun
gel bir sarılayım sana yaaaa. ne güzel bir haber .Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
biraz geçmişe takıldım geldimmmm
ne güzel haberler var topicte
ben hastaneden geldim işlere bir giriştim yeni toparladım. daha da var ama önce size yazayım dedim. inanır mısnız hastanede bile gideyim kızlara haber vereyim diyorum. eşimden önce sizi düşündüm. nasıl bir bağ oluşmuş böyle
kızlar gittim işte dedim idrarda pozitif 10 gün geçti falan. yat bakalım dedi hemen. ultrasonla bir baktı."hmmm kesemiz görünüyor. 5+1"dedi. insan azcık heyecanlı söyler. ekranı bile göstermedibende nasıl yanikese görünüyor mu dedim. evet evet görünüyor dedi.o heyecanla başka hiçbirşey soramadım. hemen tahlile gönderdi.bir dünya şey istedi. bazıları bugün çıktı. bazıları da yarın çıkacakmış. baktım az önce ama beta daha bugünkilerde yok.bugün çıkan değerlerim iyi. sadece su içmem gerekiyormuş bol bol
sonuç olarak 5+1 günlük hamileyimmmmmmmm
eşim zaten kaç gündür kesin hamilesin diyordu.öpüp duruyordu. hatta dün akşam bir koli süt almış küçük kutu sütlerden. iş yerine götür kahvaltıda iç diye. sütü pek sevmem. büyük paketlerden alsam içmezdin bunu içersin diyor
neyse bugünde hastanedeb gelince şu mesajı attım.daha önce okumuştum ve çok etkilenmiştim.hatta şu an bile direkt gözlerim doluyor okuyunca
Bir bebeğimiz oLacak .. Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi, kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi.KavgaLarımız oLacak seninLe hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi.Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi, kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi.İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi : ))
sonra aradı işte.çoookkk mutlu bir şekilde.eminim ağlamıştır ama belli etmedi.mesajdan bir süre sonra aradı çünkü:) geçen idrar yaptım falan dedim resimi gösterdim ozaman bile dolmuştu gözleri
eşim zaten kaç gündür kesin hamilesin diyordu.öpüp duruyordu. hatta dün akşam bir koli süt almış küçük kutu sütlerden. iş yerine götür kahvaltıda iç diye. sütü pek sevmem. büyük paketlerden alsam içmezdin bunu içersin diyor
neyse bugünde hastanedeb gelince şu mesajı attım.daha önce okumuştum ve çok etkilenmiştim.hatta şu an bile direkt gözlerim doluyor okuyunca
Bir bebeğimiz oLacak .. Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi, kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi.KavgaLarımız oLacak seninLe hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi.Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi, kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi.İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi : ))
sonra aradı işte.çoookkk mutlu bir şekilde.eminim ağlamıştır ama belli etmedi.mesajdan bir süre sonra aradı çünkü:) geçen idrar yaptım falan dedim resimi gösterdim ozaman bile dolmuştu gözleri
ağlatcanmı kızımmmm sen beniiii sosyete ağlamaz
tabi sosyete ağlamaz ama sabahın köründe taksi iter dimi çaktırma
sibelim ya olucak bizimde be bebeğim ağlama kıyamam sana
inşallah neşemmm inşallah
ben geliyorum ama kimse olmuyo tatlım çıkıyorum sonra
bu aralar biraz sakinleşti galiba topik uğrarım ama yine
sen bi ara yazmıycam girmiycem filan demiştin neden dedim bende sana ama cevap alamadım bir sorunun mu vardı tatlım ya konuşamadık o dönem:44:
umarım iyisindir biz bu ay çalışma yapmadık benim antibyotik alımımdan dolayı erteledik bakalım şubata kısmet ama çok kasmıyorum
oluruna bıraktım öyle bebek için programlanmış gibi ilişkiye girmek bana göre değil malesef sıkıldım
canım ne zaman isterse ozaman yapıcam
artık rabbim ne zaman verirse sende ne var ne yok
aaaa yeşilim gelmiş hoşgeldin bitanem nasılsın??
çalışmalara ne alemde senin ağırlık verin kız acık ayda 3 kereyle olmuyo işte baksana
evet canım malesef bizim topik durgunlaştı iyice
sen gel ama yinede
evet canım eşimle aramda bi sorun vardı görmemişim msjını kusura bakma tatlım
çocuk düşünmüyorum bende şimdilik ...
sende öyle yap canım bende sıkılıyordum oluruna bırak eniyisi bencede
hayırlı ve doğru zamanda gelsin bebişin inşallah canımmm
valla canım bu ay yumurtlama zamanını fena gecirmedik sayılır ama onun dısında gene yok dun gece 4 te gelmiş neşe napayım bacım
umarım ciddi bir sorun yoktur canımcım geçer olur eşler arasında böyle şeyler zaman zaman
bazen isanın daraldığı bunladığı durumlar oluyo
ben de işimde terfi ve güzel bi zaman aldım şimdilik biraz daha böyle çalışmayı düşünüyorum benim için çok çok iyi olucak
o yüzden de çok kasmıyorum bebek işini şu ara çünkü programlanmış robot gibi oluyoruz eşim de bende sıkıldım iyice her gece halvet filan
akışına bıraktım gelirse başım gözüm üstüne gelmezse çalıştığım her günü kar sayarım canım napayım hayırlısı neyse o olsun
ben hamiş kalırsam doğumdan sonra çalışmıycam çünkü bebeğime bakacak kimsem yok o yüzden iş de önemli benim için
ne iş yapıyo eşin ya nasıl bir çalışma saatidir bu gece 4 diye bi mesai ben hiç duymadım hakikatten sibelim yaa
geçer canım inşallah atrlatırız bunuda yapacak bişey yok sağlık olsun erkek işte
sevindim canım terfi ve zammabencede çalış tatlım ne yaparsan şimdi yaparsın ozaman çalışmicaksan hem böyle kafan rahat olunca dahaçabuk oluyormuş bebiş
özel şöför cnm haftada 3 4 gun boyle
erkek işte dediğine göre baya kısdırmış seniii anlaşıldı:18::18::18:
inşallah canımcım oluruna bıraktım diyorum ya kısmetse olsun allahın en doğrusunu bilir bizim için herşeyde bi hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?