milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlarrrrr ben hamileyimmmm saat 10,15'te test yaptım, gayet belirgin 2. çizgi çıktı

gel bir sarılayım sana yaaaa. ne güzel bir haber .Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

kıııııııııııııızzzz ayçaaaa

biraz geçmişe takıldım geldimmmm
ne güzel haberler var topicte
ben hastaneden geldim işlere bir giriştim yeni toparladım. daha da var ama önce size yazayım dedim. inanır mısnız hastanede bile gideyim kızlara haber vereyim diyorum. eşimden önce sizi düşündüm. nasıl bir bağ oluşmuş böyle

kızlar gittim işte dedim idrarda pozitif 10 gün geçti falan. yat bakalım dedi hemen. ultrasonla bir baktı."hmmm kesemiz görünüyor. 5+1"dedi. insan azcık heyecanlı söyler. ekranı bile göstermedi bende nasıl yanikese görünüyor mu dedim. evet evet görünüyor dedi.o heyecanla başka hiçbirşey soramadım. hemen tahlile gönderdi.bir dünya şey istedi. bazıları bugün çıktı. bazıları da yarın çıkacakmış. baktım az önce ama beta daha bugünkilerde yok.bugün çıkan değerlerim iyi. sadece su içmem gerekiyormuş bol bol

sonuç olarak 5+1 günlük hamileyimmmmmmmm

evet canımcım çok güzel haberler var ayşe de bu gün test yaptı pozitifmiş

çok sevindim senin adına da onun adına da

doktorun anormal tepki vermemesi doğal canım günde kaç hamile görüyorlardır:18::18::18:

anormal tepki veren bizleriz onlar için sıradan bir durum artık bu

eşine haber verdinmi yoksa bir sürpriz yapmayı düşünüyormusun

eşim zaten kaç gündür kesin hamilesin diyordu.öpüp duruyordu. hatta dün akşam bir koli süt almış küçük kutu sütlerden. iş yerine götür kahvaltıda iç diye. sütü pek sevmem. büyük paketlerden alsam içmezdin bunu içersin diyor
neyse bugünde hastanedeb gelince şu mesajı attım.daha önce okumuştum ve çok etkilenmiştim.hatta şu an bile direkt gözlerim doluyor okuyunca

Bir bebeğimiz oLacak .. Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi, kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi.KavgaLarımız oLacak seninLe hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi.Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi, kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi.İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi : ))
sonra aradı işte.çoookkk mutlu bir şekilde.eminim ağlamıştır ama belli etmedi.mesajdan bir süre sonra aradı çünkü:) geçen idrar yaptım falan dedim resimi gösterdim ozaman bile dolmuştu gözleri

yav bısı dıcem bu 5+1 se o zmn senın bi önceki reglınden sonra hemen yaptığın halvet tuttu hayırlısıyla gelsin inşallah canım benım tahlillerinde tertemiz çıksın ınsallah

ağlatcanmı kızımmmm sen beniiii sosyete ağlamaz

güzelmiş ne büyük mutluluk ikiniz için de allahım hayırlısı ile kucağına aldırsın canım sağ salim doğsun inşallah

yawww benim kankeyto nirde 2 gündür harbi merak ettim heee

gözzdeeeeeeeeeeee nerdesin kız gel buraya yolacam saçını başını bak millet patır patır hamiş kalıyo sen nirdesin hııııııı

evet canım malesef bizim topik durgunlaştı iyice
sen gel ama yinede
evet canım eşimle aramda bi sorun vardı görmemişim msjını kusura bakma tatlım
çocuk düşünmüyorum bende şimdilik ...
sende öyle yap canım bende sıkılıyordum oluruna bırak eniyisi bencede
hayırlı ve doğru zamanda gelsin bebişin inşallah canımmm

umarım ciddi bir sorun yoktur canımcım geçer olur eşler arasında böyle şeyler zaman zaman

bazen isanın daraldığı bunladığı durumlar oluyo

ben de işimde terfi ve güzel bi zaman aldım şimdilik biraz daha böyle çalışmayı düşünüyorum benim için çok çok iyi olucak

o yüzden de çok kasmıyorum bebek işini şu ara çünkü programlanmış robot gibi oluyoruz eşim de bende sıkıldım iyice her gece halvet filan

akışına bıraktım gelirse başım gözüm üstüne gelmezse çalıştığım her günü kar sayarım canım napayım hayırlısı neyse o olsun

ben hamiş kalırsam doğumdan sonra çalışmıycam çünkü bebeğime bakacak kimsem yok o yüzden iş de önemli benim için

valla canım bu ay yumurtlama zamanını fena gecirmedik sayılır ama onun dısında gene yok dun gece 4 te gelmiş neşe napayım bacım

ne iş yapıyo eşin ya nasıl bir çalışma saatidir bu gece 4 diye bi mesai ben hiç duymadım hakikatten sibelim yaa

geçer canım inşallah atrlatırız bunuda yapacak bişey yok sağlık olsun erkek işte
sevindim canım terfi ve zamma bencede çalış tatlım ne yaparsan şimdi yaparsın ozaman çalışmicaksan hem böyle kafan rahat olunca dahaçabuk oluyormuş bebiş

erkek işte dediğine göre baya kısdırmış seniii anlaşıldı:18::18::18:

inşallah canımcım oluruna bıraktım diyorum ya kısmetse olsun allahın en doğrusunu bilir bizim için herşeyde bi hayır vardır

özel şöför cnm haftada 3 4 gun boyle

aaabbbooooowwwww layn taşıdığı kişide manyak zannımca insan 4 e kadar ne yapar töbe töbee:18::18::18:

evet canım çok kızgınım uzun bi sürede öyle olacam sanırım
hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimiz içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…