- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Gunaydın cnm ya ben ınanmıyorum ateşe ona buna amabılmıyorum tutarmı tutar Rabbımın bıleceği iş dımı ama sıkıntıya sakın sokmaaaaaaaa kendını
ay ne bileyim canım ya, hep tuttu şimdiye kadar ateş yöntemi onun için inanıyorum ama dediğin gibi Allah bilir yine ne olacağını
günaydın kızlar
yaa 24. günüm hala ateşimde fazla bir yükselme yok
bu ay da boş çıktı
ben de ben deeee
yaş 26
bat 28 kasım
ayyy çok güzel olmuşşşşşşşşş heyecanlı bekleyiş başladı :d
Aynen o yuzden sıkma canını bakalım bızde denıyoruz da hmen olacakmı herşeyin bır vaktı bır zamanı var şimdiden hemen umıtlenmek ıstemıyorum hemen kesın bu ay olacağını zannetmediğimden :)
günaydın canımmm
sakın ümitsizliğe kapılma bu topik neşeli ve umutlu anne adaylarının topiği olsun
rabbim herşeyin hayırlısını ve güzelini verir son ana kadar umudumuz sürsün tamammı canım
hemen ekliyorum tatlım
güm güm güm güm güm güm
hiiçç belli olmaz canım, ilk ayda hatta ilk gecede hamile kalanların sayısı da az değil yani, inşallah o şanslı gruba dahil olursun
ayyyyy son 10 günnn:18::18::18:
ben bu ay bal tarçın çörekotu yedim ama pek işe yaramadı sanki
demmir_can_____________YAŞ/26________________BAT/28 KASIM__________BEKLEMEDE
morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE
megan17________________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE
AMİNNNNNNNNN HAY AĞZIN Bal yesin emiii :))) benim doğmamış bebeğimin güzei teyzelerii hepimiz birden hamiş kalalım ki bende teyze olayım dimi amaaaa
siz beni beklemeyin hemen teyze olmak istiyorum da
ben sizi biraz bekletebilirim
şaka şaka bu ay teyze adayı olcaksınız :116:
AAA süper karar verdiniz heee bu ay başlamak için :) hadıı bakalımmmmm
kız ne başlama kararı
biz 2 sene önce başladık hala tutturamadık
bu ayın çalışmaları bitti, beklemedeyim:18::18:
aman yine uyuyorum ben çok uykum var myhos zannetmişim kusura bakma cnm uykumu alamadım mııı yoksa cokmu halsızım anlayamadım pfff
olur canım böyle şeyler
çalışıyor musun sen?
Çalışıyorum cnm 1 de yatıp 7 de kalkıyorum evımle işimin arasında 50 km yol var :) sen ?
ay Allah yardımcın olsun, hem eş, hem iş hem ev şimdi bir de bebek olacak, valla zor..
ben bir süredir evdeyim, bebek konusuna kafayı çok takmıştım bir ara, psikolojim çok bozulmuştu ayrıldım işten
aman yine uyuyorum ben çok uykum var myhos zannetmişim kusura bakma cnm uykumu alamadım mııı yoksa cokmu halsızım anlayamadım pfff
bu kız aşık aşık herkesi ben sanıyorr
hahaha doğru valla hem aşıkhemde uykusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?