milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Gunaydın cnm ya ben ınanmıyorum ateşe ona buna ama bılmıyorum tutarmı tutar Rabbımın bıleceği iş dımı ama sıkıntıya sakın sokmaaaaaaaa kendını

ay ne bileyim canım ya, hep tuttu şimdiye kadar ateş yöntemi onun için inanıyorum ama dediğin gibi Allah bilir yine ne olacağını

ay ne bileyim canım ya, hep tuttu şimdiye kadar ateş yöntemi onun için inanıyorum ama dediğin gibi Allah bilir yine ne olacağını

Aynen o yuzden sıkma canını bakalım bızde denıyoruz da hmen olacakmı herşeyin bır vaktı bır zamanı var şimdiden hemen umıtlenmek ıstemıyorum hemen kesın bu ay olacağını zannetmediğimden :)

günaydın kızlar

yaa 24. günüm hala ateşimde fazla bir yükselme yok
bu ay da boş çıktı

günaydın canımmm

sakın ümitsizliğe kapılma bu topik neşeli ve umutlu anne adaylarının topiği olsun

rabbim herşeyin hayırlısını ve güzelini verir son ana kadar umudumuz sürsün tamammı canım

ben de ben deeee

yaş 26
bat 28 kasım

hemen ekliyorum tatlım

ayyy çok güzel olmuşşşşşşşşş heyecanlı bekleyiş başladı :d

güm güm güm güm güm güm

hiiçç belli olmaz canım, ilk ayda hatta ilk gecede hamile kalanların sayısı da az değil yani, inşallah o şanslı gruba dahil olursun

tamam canım, teşekkür ederim

ayyyyy son 10 günnn:18::18::18:

ben bu ay bal tarçın çörekotu yedim ama pek işe yaramadı sanki

demmir_can_____________YAŞ/26________________BAT/28 KASIM__________BEKLEMEDE
morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE
megan17________________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE

hiiçç belli olmaz canım, ilk ayda hatta ilk gecede hamile kalanların sayısı da az değil yani, inşallah o şanslı gruba dahil olursun

AMİNNNNNNNNN HAY AĞZIN Bal yesin emiii :))) benim doğmamış bebeğimin güzei teyzelerii hepimiz birden hamiş kalalım ki bende teyze olayım dimi amaaaa

AMİNNNNNNNNN HAY AĞZIN Bal yesin emiii :))) benim doğmamış bebeğimin güzei teyzelerii hepimiz birden hamiş kalalım ki bende teyze olayım dimi amaaaa

siz beni beklemeyin hemen teyze olmak istiyorum da
ben sizi biraz bekletebilirim

şaka şaka bu ay teyze adayı olcaksınız :116:

Son düzenleme:
kız ne başlama kararı
biz 2 sene önce başladık hala tutturamadık

bu ayın çalışmaları bitti, beklemedeyim:18::18:

aman yine uyuyorum ben çok uykum var myhos zannetmişim kusura bakma cnm uykumu alamadım mııı yoksa cokmu halsızım anlayamadım pfff

Çalışıyorum cnm 1 de yatıp 7 de kalkıyorum evımle işimin arasında 50 km yol var :) sen ?

ay Allah yardımcın olsun, hem eş, hem iş hem ev şimdi bir de bebek olacak, valla zor..
ben bir süredir evdeyim, bebek konusuna kafayı çok takmıştım bir ara, psikolojim çok bozulmuştu ayrıldım işten

ay Allah yardımcın olsun, hem eş, hem iş hem ev şimdi bir de bebek olacak, valla zor..
ben bir süredir evdeyim, bebek konusuna kafayı çok takmıştım bir ara, psikolojim çok bozulmuştu ayrıldım işten

aminnnn cnm aminn saol allah razı olsun sorma çok zor ya ev iş bır arada yurumuyo hayır çalışmayabılırım ama yenı araba aldık eşime bıraz katkıda bulunmak için çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…