milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende tavuklar gibi erkenden uyumuşum gece saat 3'te gürültü sebebi ile uyandım

üst kattaki çift feci şekilde kavga ediyorlardı masalar sandalyeler uçtu sanırım

uykumu da almış bulundum bi de o gerginlikle sabaha kadar döndüm durdum yatakta

allahtan ofiste kimse yok bu gün herkes fuarda kafa dinliyorum

ohhh miss bizim öylemiii it sürüsü gibi maşallahh neredeyse başımda 85 tane patron var yahuuu

ohhh miss bizim öylemiii it sürüsü gibi maşallahh neredeyse başımda 85 tane patron var yahuuu

aman burda da var her personele 1 tane patron düşüyor ama arkadaş ortamımız ve patronlarımız şeker gibi saolsunlar

4 yıldı aynı firmadayım bebek olursa nasıl yapsam da ayrılmasam burdan diye düşünüyorum ama hala o sorunu çözemedim

işimi çok seviyorum sen ne işle mesgulsün gözdecim??

Maşallah maşallah cnm

Ben inşaat sektöründeyım yönetim kurulu başkanının üst düzey asistanlığını yapmaktayım cnm :)
ama bızım patronlar şeker değil maalesef hel bı tane bayan var yerden bıtme anam anamm o ne cazgır başımıza senin ne işi?

Kızlar birşey sorucam folik asit kullanıyorum ya ben folbiol içtiğim zaman baş ağrısı yapıyor.Kullanıpa baş ağrısı olan varmı yoksa sadece banamı özel bu

bende mühendislik ve danışmanlık firmasında müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum canım

eski iş yerimde benim de bi müdürüm vardı akıllara zarar karşılıklı çalışıyorduk bi de her dakka görürdüm yüzünü

şimdi karışan eden yok herkes işini biliyor kimse işini aksatmıyor kimi dönem yoğun oluyoruz

kimi dönem şimdiki gibi daha rahatız işteki huzun çok önemli ha sorunlar tabiki oluyor olmuyor değil ama

çalışmak herşeye rağmen güzel ancak bebiş olursa kim bakacak bilmiyorum ayrılmak zorunda kalırım sanıyorum ki

annem çalışıyor çünkü o bakamaz kayınvalidem de rahatsız ve yaşlı bi kadın nasıl ilgilenir bilemiyorum

bakıcı desen ben güvenemem sanırım ayrılmak zorunda kalırım öyle bi aşamaya gelirsek

Kızlar birşey sorucam folik asit kullanıyorum ya ben folbiol içtiğim zaman baş ağrısı yapıyor.Kullanıpa baş ağrısı olan varmı yoksa sadece banamı özel bu

prospektüsünü okusana canım yan etkilerde böyle bişey yazıyor mu yazıyor ise normadir

Cnm sizde tanıdık birine baktırırsınız çalışmayı ıstıyorsan benım tanıdığım oyle yaptı ve çokta guzel bakıyor bayan yanıp tutuşutyo defna hanımı görmek için
Ahh ahh o işteki huzur yokmu herşey yolunda ama bağırmak kızmak ısteyecek ya sudan sebepleri çıkarıyor başımıza erkeklere ıyı ama kadınlara karşı bı zaafı var kı yaşıda 55 60 arası dusun :)

şimdi çizelgeme dikkat ettim de bu günde bi hikmet varmı acaba 1 yıl 1 ay 1 hafta 1 gün olmuş evleneli

bende halamı düşündüm aslında ama zaman neyi gösterecek tabi bilemiyorum şu an önce bebişler bi konsun da göbişlere sonra düşünürüz değilmi?

bu arada o 55-60 yaşları arasındaki cazgırık sanırım hiç evlenmemiş bekar bi hatun olsa gerek onlar genelde böyle olurlar

Prospektüsü bende olsa kaybettim bravo bana neyse hatırlatıgın ıyı oldu netten bakınıyım barı

internetten bak canım yan etkisinde varsa ağrı yapması normal

Hmmm bak hala ne guzel abııı hem yakınında emınde olursun

55 60 yaş orası olan bayan evlenmiş ama ayrılmış bende diyorum ki fifiriği kalktı yine herhalde bıze sarıyo :) kuduruk tobe tobeee

Kızlarrr neredesınızzzz yahuuu bıraz önce tuvalete gittim nasıl bır akıntı gelıyor anlatamam sanırım yumurtluyorum öylemi oluyodu yahu ozaman çalışmalara devamm ama ınanılmazda gaz var ya göbeğim nasıl şiştii

rimel_84 -yaş-27- bat-23 ocak biraz ilerde ama listeye benıde ekleyın kızlar

yımırtlıyon kızzz akşama aksiyonu kaçırmayınnn

rimel_84 -yaş-27- bat-23 ocak biraz ilerde ama listeye benıde ekleyın kızlar

tamamdır şeker eklendin

yımırtlıyon kızzz akşama aksiyonu kaçırmayınnn

yumurtluyomuyum kız harbıden anamm akşama bu fırsatı değrlendirmek lazım ozaman hahahahah ay nasıl gülesim geldi
Tavukmuyuz anacım biz yumurtlama mumurtlama oldu bide kuluçkaya da yatarım yakında

yumurtluyomuyum kız harbıden anamm akşama bu fırsatı değrlendirmek lazım ozaman hahahahah ay nasıl gülesim geldi
Tavukmuyuz anacım biz yumurtlama mumurtlama oldu bide kuluçkaya da yatarım yakında

ayyyy inşalaaahhh bizim kuluçka 9 ay sürüyooo biliyosun

selam kızlar nasılsınız,bende listeye girebilirmiyim,yaş 23,bu 3. ayımız bebiş denemelerimizde
batım 6-8 aralık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…