milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kızlar nasılsınız,bende listeye girebilirmiyim,yaş 23,bu 3. ayımız bebiş denemelerimizde

Hojjj Geldinnnnn bu topicte sana hayırlı uğurlu olur inş :) inş bu ayda tutturursun bizle beraber yurur gıderız tombiş tombiş

Selam güzel anne adayları. Nasılsınız? Kazanlar kaynamış Bu arada ben de gireyim listeye. Yaş 26 BAT 4 Aralık

selam kızlar nasılsınız,bende listeye girebilirmiyim,yaş 23,bu 3. ayımız bebiş denemelerimizde
batım 6-8 aralık

selam canım hemen ekliyorum hadi hepimize uğur getirsin bu liste

Selam güzel anne adayları. Nasılsınız? Kazanlar kaynamış Bu arada ben de gireyim listeye. Yaş 26 BAT 4 Aralık

selam canım merhaba hoşgeldin hemen seni de ekliyorum

demmir_can_____________YAŞ/26________________BAT/28 KASIM__________BEKLEMEDE
morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE
inci_tanesi______________YAŞ/26________________BAT/4 ARALIK__________BEKLEMEDE
serinserin_______________YAŞ/23________________BAT/6-8 ARALIK________BEKLEMEDE
megan17________________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE
rimel_84_________________YAŞ/27________________BAT/23 OCAK__________BEKLEMEDE

Son düzenleme:
hoşgeldin canımumarım bu topikte herkes hamiş haberini verir eeennnnnnnnnnnnnnnn kısa zamanda
kızlar kimler ovulasyon günlerinde:44:

Amin canım amin. Birlikte başladığımız bu yolda bebeklerimizle ilerleriz inşaallah.

selam canım hemen ekliyorum hadi hepimize uğur getirsin bu liste

selam canım merhaba hoşgeldin hemen seni de ekliyorum

Hoşbuldum canım. Teşekkürler :)

oh oh listeye bak maşallah maşallahgelecek ay umarım mercimek tanelerimizden bahsederiz
kırmızılar geldiğinde bazen umutlarım yıkılmıyoda değil hani,ama 3. ayımızdayız denemelerin,doktor 6 ay olmazsa gel demişti,inş olur,bebekleri çok seviyorum,bana anne diyen,başkası çağırdığında gitmeyip tekrar benim kollarıma dönen bi evladım olsun istiyorum çok istiyorum çoookkk

burda umutları yıkmak yasak bu topik neşeli eğlenceli anne adaylarının topiği
ümit umut herzaman var umutsuz yaşayamayız ki umut olmadan hayatımızın da bi manası olmaz

o yüzden ne diyoruz çıkmadık candan umut kesilmeeeeeeeeezzz

hepimiz o minik ellek ayaklar için çıldırıyoruz ki burdayız gerçi biz daha denemedik ama ilk ay hemen hamile
kalamayabilirim fikrim herzaman kafamda var bu sebeple 3 ay çok uzun bir süre değil canım gün olmadan neler doğar
önemli olan doğru zaman allahım en hayırlısını bilir

haklısın tatlım,bi daha bööle surat asıcı konuşma yapmicam,herşeyin bi vakti var,ama bebek istemeye başladığımızda şunu çok iyi anladım:
kadınlar kesinlikle bebek konusunda çok hassas ve erkekler bizim bu hassaslığımızı gerektiği gibi hissedemiolar,genede Allah onları başımızdan eksik etmesin

Yoooo şimdi bu son yazdığına katılamayacağım kı kendı adıma :) eşimi gormelısınız ben babamı olcam ne zaman bellı olcak ılk şey yaptığımızın sabahı hadı test alalım dıyo :)) hahah ayy ne gulmustum dedım ne dıyosun e bellı olmazmı dıyo yavrum nereden bılcek tabısı he dedım hemen bellı olcak yarında doğururum ben sonra bana kızıyo ne dalga geçiyosun dıye

yok kız onlarda hassas sadece hazır olmaları yeter belki eşin babalığı tam olarak hissedemiyodur ya da hazır değildir olabilirmi acaba?
benim eşim şahsen benden daha istekli ve hevesli bebeğim olsun parka götürcem gezdircem şunu alcam bunu alcam diyo her gece yattığımızda
göbeğimi okşuyo hamileymişim gibi göbeğimle konuşuyo onu öyle görünce daha da bi hevesleniyorum valla

hehehehe biz daha deneme yapmadığımız için bu durumu yaşamadık ama deneme yapsak kesin aynı sahneyi yaşarız

ertesi güne idrar testimieşin çocuk konusunda kıpır kıpırmış maşallah,bizimki biraz ciddiyet takılır,ama son zamanlarda onunda artık baba olma hevesinin arttığını hissedebiliyorum.....
eşlerimiz tabikide baba olmak istiyo,benim tam anlatmak istediğim o değil,mesela kırmızılar geldiği andaki o hayal kırıklığımız,yani bu süreçte kadınlar daha çok yıpranıyo....
ah ne diyim tatlım bebek diyince içimde bombalar patlıyo sanki,ama her zaman pozitif her zaman pozitif

biz kötü bir olay karşısında hemen umutsuzluğa kapılıyoruz ve herşeyin en kötüsünü düşünüyoruz bu kadınlık genimizde var
erkekler yaradılış gereği bizim kadar duygusal olmadıkları için olaylara daha serin kanlı yaklaşabiliyorlar normaldir canım

Anladım hayatım ben senı merak etme :) aynı ondada olur bu ay eğer olmazsam bana ne dıyo dun bıde hasta olursan sakın bana soyleme eee ne demek o dedım söyleme ben bılmıyım bız çalışmalara devam edelım olurmu cnm dedım hasta olursam zaten 1 hafa ara verdıgımızden oturu anlayacaksın yanı :)

Tabıkı kadınlar daha çok yıpranıyo cnm katılıyorum

aynen ama umutsuzluk karasarlık yok ÇALIŞMALARAAA DEVAMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…