milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım benim darısı en kısa sürede sizlere inşallah. ben de öyleydim canım iyi bilirim o duyguyu. ben eşimi 6 ayda ikna edebildim bebiş olayına ama şimdi benden heyecanlı, herkese söylemek istiyor görsen 6 ay naz eden o değil sanki

biz eşyaların hepsini ayarladık, tırı kapattık garajına gönderdik yarın gümrük işlemlerini yaptırcaz akşama da yolcuyuz hayırlısıyla. görüşemezsek size hoş sohbetler ve bol bol güzel haberler inşallah.

benim esim de biraz korkuyor sanirim hala basta nazlaniyordu simdi hazirim diyor ama tedirginligini gozlerinden okuyabiliyorum. normal ama bence :)) babalik duygusu sonradan gelisiyor ya o yuzden ona da hak veriyorum.
tasiniyor muydunuz canimi, iyi yolculuklar simdiden

Ayşecim allah yardımcınız olsun canım hayirlisiyla gelirsiniz memleketinize insallah kendine ve findigina dikkt et öpüyorum

ne olsun be neşem 2 gundur kendımı alısverıse verdım para harcayıp duruyorum gıttım botları aldım carsamba kar gerı gelıyomus sonra bı kazak bıde mont alayım dedım herıf sasırdı galıba alısık degıl benım boyle musrıf olmamada ama cumadan berı belim çok ağrıyo sanırım regl bu ay vaktinde gelecek

kızlar selam..napıyonuz??? bu günler nie gecmek bilmiyor????

herkese günaydın kızlar
bi haftadır tatildeydim yoktum buralarda hemen unutulmuşum
pek sevdiremedim kendimi herhalde (((

canım nie unutalım bak ben unutmadım ne yapıyosun

ne yapayım işte iz<indrydim bi haftadır
20lik dişlerimi çektirdim biraz ağrım var
dikiş filan atıldı kendimi toparlamaya çalışıyorum
buralarda ne var ne yok geçmişe pek bakamadım

ne yapayım işte iz<indrydim bi haftadır
20lik dişlerimi çektirdim biraz ağrım var
dikiş filan atıldı kendimi toparlamaya çalışıyorum
buralarda ne var ne yok geçmişe pek bakamadım
çok geçmiş olsun canım valla dün benim hafta tatilimdi bende pek bakamadık şöyle bi göz gezdirdim pek bişi olmamış bende işteyim şu an biraz yogun olcam cvp yazamazsam ksr bakma

çok geçmiş olsun canım valla dün benim hafta tatilimdi bende pek bakamadık şöyle bi göz gezdirdim pek bişi olmamış bende işteyim şu an biraz yogun olcam cvp yazamazsam ksr bakma

tamamdır canım sen işine bak bende buralardayım :))

canım ya çok anlayışlısın bu arada senin bebiş var mı yoksa ilk bebişide olmayanlardanmısın

benm henüz bebiş yok
bi ay olmadı daha doğum kontrolü bıraalı
bu ayda zaten bu diş problemleri yüzünden korunmaya devm ediyoruz
ama en azından ilacı bıraktım vücudum kendini toparlamaya başlar diye düşünüyorm
senn durum nasıl ?

günaydın kızlar... nasılsınız bakalım... ben bugün çok heyecanlıyım.. bugün mercimeğimi göreceğim kızlar...:):) hepinizden dua bekliyorum canlarım bugün ikili testimiz var.. doktor amcamız ense kalınlığını ölçeçek ne olur hayır dualarınızı benden ve bebeğimden esirgemeyin.....

çok sevindim senn için ya
darısı tüm isteyenlerin başına
Allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin

canım benim de bebişim yok hapla korunuyorduk bıraktım 9ay biti 10.aya girdik korunmuyoruz ama hala bişi yok doktorlar 1 yıl geçtiginde hala hamile kalamazsanız diger sorunlar araştırılır diyor bakalım hala olmazsa haftaya pazartesi gidip kontrol olcam gerçi zaten kontrole gidiyorum am öyle basit şeyler hormon testi falan..... smear da yaptırdım kist felen da yok inşallah hamiş kalırız hepimiz 01.01. 2012 miladımız olsun

herkese günaydın kızlar
bi haftadır tatildeydim yoktum buralarda hemen unutulmuşum
pek sevdiremedim kendimi herhalde (((

günaydın canım niye unutalım aşk olsun şu bilgilerini ver artık listeye ekliyelim seni dee

günaydınnnn inşallah herşey yolundadır dualarım seninle ve miniğinle güzel haberlerle gel bize inşallah

günaydın kızlarr nasılsınız

günaydın sosyetem ben yoğun başladım güne sende ne var ne yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…