evet simdi spor salonuna gidiyorum yarim saat icinde, durmak yokspora devam edicem.. yani eger hamis kalirsam sadece yuruyus yapicam korkarim cunku dusukten diger turlu...
bilemiyorum ne zaman baslariz, dun basliyorduk neredeyse ama ben aglayinca bozuldu butun romantik ortam :26:
bu arada folik asit vb ne zaman kullanmaya baslamak gerekir? burada sistem turkiye'deki gibi degil malesef doktor kontrolunde gitmiyor benim de tecrubem veya pek bilgim yok bu konularda.. hamis kalana kadar doktora gitmicem oncesinde (yani hazirlik asamasinda) yapilacak birsey varsa bana da bilgi verirseniz sevinirim..
amin canim...
ayy ne guzel bir histir eminim.. tedirginligini de iyi anliyorum ama yakinda goreceksin nasil olsa keseyi, sonra da bebisin 3D fotograflarini gosterirsin artik bizeartik nerede bir hamis veya bir bebek gorsem ic geciriyorum o kadar cok istiyorum ki anlatamam.. sizi de cok tebrik ederim canim darisi bizlerin basina
canım benim darısı en kısa sürede sizlere inşallah. ben de öyleydim canım iyi bilirim o duyguyu. ben eşimi 6 ayda ikna edebildim bebiş olayına ama şimdi benden heyecanlı, herkese söylemek istiyorgörsen 6 ay naz eden o değil sanki
biz eşyaların hepsini ayarladık, tırı kapattık garajına gönderdik yarın gümrük işlemlerini yaptırcaz akşama da yolcuyuz hayırlısıyla. görüşemezsek size hoş sohbetler ve bol bol güzel haberler inşallah.
canım benim darısı en kısa sürede sizlere inşallah. ben de öyleydim canım iyi bilirim o duyguyu. ben eşimi 6 ayda ikna edebildim bebiş olayına ama şimdi benden heyecanlı, herkese söylemek istiyorgörsen 6 ay naz eden o değil sanki
biz eşyaların hepsini ayarladık, tırı kapattık garajına gönderdik yarın gümrük işlemlerini yaptırcaz akşama da yolcuyuz hayırlısıyla. görüşemezsek size hoş sohbetler ve bol bol güzel haberler inşallah.
Naber sosyetemm
herkese günaydın kızlar
bi haftadır tatildeydim yoktum buralarda hemen unutulmuşum
pek sevdiremedim kendimi herhalde(((
herkese günaydın kızlar
canım nie unutalım bak ben unutmadım ne yapıyosun
çok geçmiş olsun canım valla dün benim hafta tatilimdi bende pek bakamadık şöyle bi göz gezdirdim pek bişi olmamış bende işteyim şu an biraz yogun olcam cvp yazamazsam ksr bakmane yapayım işte iz<indrydim bi haftadır
20lik dişlerimi çektirdim biraz ağrım var
dikiş filan atıldı kendimi toparlamaya çalışıyorum
buralarda ne var ne yok geçmişe pek bakamadım
çok geçmiş olsun canım valla dün benim hafta tatilimdi bende pek bakamadık şöyle bi göz gezdirdim pek bişi olmamış bende işteyim şu an biraz yogun olcam cvp yazamazsam ksr bakma
tamamdır canım sen işine bak bende buralardayım :))
canım ya çok anlayışlısın bu arada senin bebiş var mı yoksa ilk bebişide olmayanlardanmısın
günaydın kızlar... nasılsınız bakalım... ben bugün çok heyecanlıyım.. bugün mercimeğimi göreceğim kızlar...:):) hepinizden dua bekliyorum canlarım bugün ikili testimiz var.. doktor amcamız ense kalınlığını ölçeçek ne olur hayır dualarınızı benden ve bebeğimden esirgemeyin.....
canım benim de bebişim yok hapla korunuyorduk bıraktım 9ay biti 10.aya girdik korunmuyoruz ama hala bişi yok doktorlar 1 yıl geçtiginde hala hamile kalamazsanız diger sorunlar araştırılır diyor bakalım hala olmazsa haftaya pazartesi gidip kontrol olcam gerçi zaten kontrole gidiyorum am öyle basit şeyler hormon testi falan..... smear da yaptırdım kist felen da yok inşallah hamiş kalırızbenm henüz bebiş yok
bi ay olmadı daha doğum kontrolü bıraalı
bu ayda zaten bu diş problemleri yüzünden korunmaya devm ediyoruz
ama en azından ilacı bıraktım vücudum kendini toparlamaya başlar diye düşünüyorm
senn durum nasıl ?
herkese günaydın kızlar
günaydın kızlar... nasılsınız bakalım... ben bugün çok heyecanlıyım.. bugün mercimeğimi göreceğim kızlar...:):) hepinizden dua bekliyorum canlarım bugün ikili testimiz var.. doktor amcamız ense kalınlığını ölçeçek ne olur hayır dualarınızı benden ve bebeğimden esirgemeyin.....
günaydın kızlarr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?