milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sen ne kadar süre ilaç kullandın peki ?

günaydın canım iyi sayılırım bir yandan bebiş çalışmaları bir yandan annem geçen hafta ameliyat oldu onunla ugraşıyorum canım sıkkın rahmi ve yumurtalıkları alındı

çok geçmiş olsun canım allahım daha beterınden saklasın ınşallah ve acil şifalar versin sen moralli olacaksın ki anneye moral verebilesin

kızlar bi de bişi sorcam
bu hani yumurta akı kıvamında akıntı oluyor ya
onun geldiği günler mi yumurtlama günleri oluyor
yoksa o günlerden sonraki günler mi çalışmalara başlamak lazım
bu konularda çok yeniyim henüz yaa öğrenmek istiyorum

ya sen bu kadar merak ediyorsun ya ovulasyon testi kullansana :):) hem yumurtlama günlerin garanti olur kaçırmazsın ama bana kalırsa adetin bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiyi deneyebilirsin... kaçırma ihtimalin sıfıra iner :):)

sen ne kadar süre ilaç kullandın peki ?

9 ay kadar hap kullandım evlenmeden 2 ay önce başaldım 28 nisan 2011 hapı bıraktım hala bişi yok hap kullandıgıma pişman oldum bir daha asla kullanmam hem biz futbol takımı kurcaz eşimle

canım bende ovülasyn testi aldım ilk defa kullancam ama daha gelmedi kargoda galiba çizgiler koyu oldugu sürece çalışmaya devam mı etmem lazım yani sizce hergün mü çalışalım yoksa bir gümn ar mı vereyim bir de yumurtlama kaç gün sürer sizce test güvenilir mi çokkkkkkkkkkk mu oldum nedir sürekli soru sorarak

9 ay kadar hap kullandım evlenmeden 2 ay önce başaldım 28 nisan 2011 hapı bıraktım hala bişi yok hap kullandıgıma pişman oldum bir daha asla kullanmam hem biz futbol takımı kurcaz eşimle

bende 7 ay kullandım bakalım benm sonuç ne olacak

nerden aldın bu testi ???

çok geçmiş olsun canım allahım daha beterınden saklasın ınşallah ve acil şifalar versin sen moralli olacaksın ki anneye moral verebilesin
teşekkürler canım sagol allah kimseye anasının babasının acısını yaşatmasın hiç bi evlada da acı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…