- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
çok sevindim senn için ya
darısı tüm isteyenlerin başına
Allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin
günaydın kızlarr nasılsınız
canım benim de bebişim yok hapla korunuyorduk bıraktım 9ay biti 10.aya girdik korunmuyoruz ama hala bişi yok doktorlar 1 yıl geçtiginde hala hamile kalamazsanız diger sorunlar araştırılır diyor bakalım hala olmazsa haftaya pazartesi gidip kontrol olcam gerçi zaten kontrole gidiyorum am öyle basit şeyler hormon testi falan..... smear da yaptırdım kist felen da yok inşallah hamiş kalırızhepimiz 01.01. 2012 miladımız olsun
günaydın canım iyi sayılırım bir yandan bebiş çalışmaları bir yandan annem geçen hafta ameliyat oldu onunla ugraşıyorum canım sıkkın rahmi ve yumurtalıkları alındı
günaydın canım niye unutalım aşk olsun şu bilgilerini ver artık listeye ekliyelim seni dee
peki şimdi sen bat diyosun ya hani
bu yumurtlama günleri mi oluyor ?
günaydın canım niye unutalım aşk olsun şu bilgilerini ver artık listeye ekliyelim seni dee
peki şimdi sen bat diyosun ya hani
bu yumurtlama günleri mi oluyor ?
BAT= BEKLENEN ADET TARİHİ
kızlar bi de bişi sorcam
bu hani yumurta akı kıvamında akıntı oluyor ya
onun geldiği günler mi yumurtlama günleri oluyor
yoksa o günlerden sonraki günler mi çalışmalara başlamak lazım
bu konularda çok yeniyim henüz yaa öğrenmek istiyorum
sen ne kadar süre ilaç kullandın peki ?
BAT= BEKLENEN ADET TARİHİ
o zamn bat ım :) 21 şubat :)
canım bende ovülasyn testi aldım ilk defa kullancam ama daha gelmedi kargoda galiba çizgiler koyu oldugu sürece çalışmaya devam mı etmem lazım yani sizce hergün mü çalışalım yoksa bir gümn ar mı vereyim bir de yumurtlama kaç gün sürer sizce test güvenilir mi çokkkkkkkkkkk mu oldum nedir sürekli soru sorarakya sen bu kadar merak ediyorsun ya ovulasyon testi kullansana :):) hem yumurtlama günlerin garanti olur kaçırmazsın ama bana kalırsa adetin bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiyi deneyebilirsin... kaçırma ihtimalin sıfıra iner :):)
9 ay kadar hap kullandım evlenmeden 2 ay önce başaldım 28 nisan 2011 hapı bıraktım hala bişi yok hap kullandıgıma pişman oldum bir daha asla kullanmam hem biz futbol takımı kurcaz eşimle
canım bende ovülasyn testi aldım ilk defa kullancam ama daha gelmedi kargoda galiba çizgiler koyu oldugu sürece çalışmaya devam mı etmem lazım yani sizce hergün mü çalışalım yoksa bir gümn ar mı vereyim bir de yumurtlama kaç gün sürer sizce test güvenilir mi çokkkkkkkkkkk mu oldum nedir sürekli soru sorarak
teşekkürler canım sagol allah kimseye anasının babasının acısını yaşatmasın hiç bi evlada da acı yaşatmasınçok geçmiş olsun canım allahım daha beterınden saklasın ınşallah ve acil şifalar versin sen moralli olacaksın ki anneye moral verebilesin
o zamn bat ım :) 21 şubat :)
YAŞIN KAÇ CANIM:26:
gittigidiyordan aldım 23,90 20 ovülasyon testi 4 gebelik testi fiyatı uygun canımnerden aldın bu testi ???
YAŞIN KAÇ CANIM:26:
24 yaşındayım canımmmmm
gittigidiyordan aldım 23,90 20 ovülasyon testi 4 gebelik testi fiyatı uygun canım
neden kimse beni takmıyor bugün yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?