bişiy digil bitanem ne olcakbende bi bakiiim sağol cnm
canım ben sana bişiler sormuştum ama cvp gelmedi nie takmıyım takıl bana hayatını yaşa
canım ovülasyon testi aldım ama henüz kargoda çift çizgiler belirgin oldugu sürece çalışmamı yapmam lazım sence ara vererek mi çalışma yapalımaa ne sordun ki ben görmedim :):)
neden kimse beni takmıyor bugün yaaaa
canım bende ovülasyn testi aldım ilk defa kullancam ama daha gelmedi kargoda galiba çizgiler koyu oldugu sürece çalışmaya devam mı etmem lazım yani sizce hergün mü çalışalım yoksa bir gümn ar mı vereyim bir de yumurtlama kaç gün sürer sizce test güvenilir mi çokkkkkkkkkkk mu oldum nedir sürekli soru sorarak
yazdım sna ama görmedin beni sanırım
benim kafam dalgın ya bugün ondan görmemişim canım benim kusura bakma :):) aklım mercimeğimde hep... ayyy nasıl özledim onu görmeyi.. inşallah allahım hayırlı haberler almayı nasip eder bize :)
selamm kızlarr nasılsınızz bakalımm yoğunn bir pazartesii ekranım süreklii açık takipteyimm ama katılamıyorummharika bi haftasonuydu bahardan kalma bir hava
ışılcım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik görüşemiyoruz2 li test derkenn cinsiyetinide öğrenecekmisin bakalım :26: umarım iyidirr meleğimiz bende artık hamile olarak kontrole gitmek istiyorum doktora yumurtalık kontrolü için değill bakalım bat 16 şubat heyecanla bekliyoruz
selamm kızlarr nasılsınızz bakalımm yoğunn bir pazartesii ekranım süreklii açık takipteyimm ama katılamıyorummharika bi haftasonuydu bahardan kalma bir hava
ışılcım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik görüşemiyoruz2 li test derkenn cinsiyetinide öğrenecekmisin bakalım :26: umarım iyidirr meleğimiz bende artık hamile olarak kontrole gitmek istiyorum doktora yumurtalık kontrolü için değill bakalım bat 16 şubat heyecanla bekliyoruz
saol melekcim.. hamilelik iyi gidiyor.. mide bulantılarım iyice azaldı... ikili testte ense kalınlığını ölçecek sonrada hemen gidip kan vereceğim bakalım allahımın izni ile hayırlı haberler alalım.. bu haftada cinsiyeti belli olur mu bilmem ki pek sanmıyorum ama hayırlısı baakalım...az kaldı kuzum seninde güzel haberlerini alacağız hissediyorum :):)
ense kalınlığı neyi ifade ediyo peki ?
KOCA GÖBEKLİLERİMİZ
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937
KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
gelartik___________YAŞ/27______BAT/9-11 ŞUBAT____BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
naz034___________YAŞ/30______BAT/15 ŞUBAT______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
nannen1__________YAŞ/24______BAT/18 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
plasebo___________YAŞ/24______BAT/21 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
havi1453________YAŞ/27______BAT/29 ŞUBAT________BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/?????????_______ZAYIFLAMA DERDİNDE Eki Görüntüle 340951
kızlar ben kaçıyorum.. hepinizin dualarını bekliyorum... inşallah hayırlı haberlerle dönerim... öpüyorum hepinizi...
kızlar ben kaçıyorum.. hepinizin dualarını bekliyorum... inşallah hayırlı haberlerle dönerim... öpüyorum hepinizi...
KOCA GÖBEKLİLERİMİZ
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937
KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
gelartik___________YAŞ/27______BAT/9-11 ŞUBAT____BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
naz034___________YAŞ/30______BAT/15 ŞUBAT______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
nannen1__________YAŞ/24______BAT/18 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
plasebo___________YAŞ/24______BAT/21 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
havi1453________YAŞ/27______BAT/29 ŞUBAT________BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/?????????_______ZAYIFLAMA DERDİNDE Eki Görüntüle 340951
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?