milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla canım ben kullanmadım ama çift çizgi gördüğün gün 24-36 saat aarasında yumurtlama gerçekleşiyormuş diye biliyorum :):)

yazdım sna ama görmedin beni sanırım

benim kafam dalgın ya bugün ondan görmemişim canım benim kusura bakma :):) aklım mercimeğimde hep... ayyy nasıl özledim onu görmeyi.. inşallah allahım hayırlı haberler almayı nasip eder bize :)

selamm kızlarr nasılsınızz bakalımm yoğunn bir pazartesii ekranım süreklii açık takipteyimm ama katılamıyorumm harika bi haftasonuydu bahardan kalma bir hava

ışılcım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik görüşemiyoruz 2 li test derkenn cinsiyetinide öğrenecekmisin bakalım :26: umarım iyidirr meleğimiz bende artık hamile olarak kontrole gitmek istiyorum doktora yumurtalık kontrolü için değill bakalım bat 16 şubat heyecanla bekliyoruz

benim kafam dalgın ya bugün ondan görmemişim canım benim kusura bakma :):) aklım mercimeğimde hep... ayyy nasıl özledim onu görmeyi.. inşallah allahım hayırlı haberler almayı nasip eder bize :)

inşallah güzle haberler alırsın bitanem dualarım sizinle belki cinsiyetini de gösteriri hıı ne dersin

selam canım hoşgeldin evet haftasonu çok güzeldi ama hafta başı yoğun başladı benim için de

benim de bat 15 şubat...az kaldı inşallah hayırlı haberler alacaz birbirimizden..ov testi alan arkadaşım..çift çizgi gördügün andan itibaren 12-36 saat arası çatlama oluyo..ikinci çizgi birinciden bile koyu olacak pozitif diyebilmen için.. bunu gözardı etme...

saol melekcim.. hamilelik iyi gidiyor.. mide bulantılarım iyice azaldı... ikili testte ense kalınlığını ölçecek sonrada hemen gidip kan vereceğim bakalım allahımın izni ile hayırlı haberler alalım.. bu haftada cinsiyeti belli olur mu bilmem ki pek sanmıyorum ama hayırlısı baakalım...az kaldı kuzum seninde güzel haberlerini alacağız hissediyorum :):)

ense kalınlığı neyi ifade ediyo peki ?

KOCA GÖBEKLİLERİMİZ

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937

yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO Eki Görüntüle 340937

KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944

gelartik___________YAŞ/27______BAT/9-11 ŞUBAT____BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944

naz034___________YAŞ/30______BAT/15 ŞUBAT______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944

vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944

nannen1__________YAŞ/24______BAT/18 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944

plasebo___________YAŞ/24______BAT/21 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944

MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944

havi1453________YAŞ/27______BAT/29 ŞUBAT________BEKLEMEDE Eki Görüntüle 340944

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/?????????_______ZAYIFLAMA DERDİNDE Eki Görüntüle 340951

Son düzenleme:

içinizdeki en büyük benmiyim neyim????

bu yanındaki eklentiler ne kız tıklıyom acılmıyo ben regl olcam bu arada galıba çünkü belim çok ağrıyo tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…