milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

özellikle yapılmış bişi olduğunu sanmıyorum ben ya..
çünkü bende çok yeniyim bu forumda ama iletişime geçebildim
genede bekleriz seni buraya her zamn

günaydın canım afiyet olsun

sağoll buyrunn beraberr olsunn :))

günaydın kızlar...son 5 gün kaldı..şu zaman bi türlü gecmek bilmiyo.işyerinde de tekim.kimse gelmemiş maşallah..kar yağışı etkiledi herhalde herkesi

buralardaa aynen öylee sabahh zorr geldim wallahii :S

ya yemeyin sizde çikolata :):):)

pikiii bebişş..

çokk yanlış düşünüyosun gerçekten üzüldüm böyle düşünmene sohbete katılabilirsin bazen herkes herkese cevap veremiyor olabilir gözden kaçmış olabilir bi önceki sayfada kalmış olabilirr bunlarıı hepsi olabilirr, herkes o kadar yoğun çalışıyoki canım bazen böyle sohbet ortamımız olmuyo selam verip çıkıyoruz genelde sakınn yanlışş şeylerr düşünüpte hiçbirimizi üzme herzaman bekliyoruzz iyi dileklerinn içinde çoook teşekkür ediyorummm..:13:

günaydınnnn... hayırlı cumalar herkeze... şu mübarek günde allahımdan dileğim bebek bekleyen herkeze sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin tez vakitte tez saatte önce karnımıza kondursun sonra kucağımıza versin inşallah...

dısarıda süperrr baharı aratmayan bir hava var.. yağmurdan sonra güneş ışıl ışıl parlıyor... içime ayrı bir huzur doldu

amin cnm inşallahhhh

ayy ne kadar güzel dua ettin canımm ağzına sağlık

aminnn canım inşallah..

dısarıda süperrr baharı aratmayan bir hava var.. yağmurdan sonra güneş ışıl ışıl parlıyor... içime ayrı bir huzur doldu

burda hala karr yağıyorr havaa buzz :))

günaydın canım.... amin inşallahhhh :):)

Günaydın cicişlerrrrrrr

günaydın cici anne :):)

BU arada biz yarın kısmetse doktora gideceğiz teyzeleri bakalım kaç haftalıkmışız durum neymiş

kızlar ben şu anda herzaman ki gibi işteyim dün yine test yaptım ama sadece akşam eve gelince yapabiliyorum sabah iş yerinde olmaz......akşam 21:00 yaptım dün 13. günümdü negatif çıktı aman salla dertleri aman unut herşeyi nasıl olursa yeni bir gün dogacak bakkkkkkkkkkkkk görsen canımı sıkmıycam yinede dün çalışma yaptık

evet kızlar yarın olmaz bana ınsallah bu aksam da anneannesine söyleyeceğiz 2.torunun geldiğini yani aslında biz değil 4 yaşındaki yeğenim söylicek :) yarın özel hastaneye gideceğim muayenehaneler çok pahalı kızlar ama yarın gideceğim doktorla devam etmeyeceğim büyük ihtimalle çünkü hiç bir zaman acil durumlarda telefon ile ulaşamıyorum hizmet hastanesinde meltem hanım varmıs herkes çok beğeniyor onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…