kızlar ben şu anda herzaman ki gibi işteyim dün yine test yaptım ama sadece akşam eve gelince yapabiliyorum sabah iş yerinde olmaz......akşam 21:00 yaptım dün 13. günümdü negatif çıktı aman salla dertleri aman unut herşeyi nasıl olursa yeni bir gün dogacak bakkkkkkkkkkkkk görsen canımı sıkmıycam yinede dün çalışma yaptık
tabisiiii canoopaspass atıldııı tozlarr alındıııı çaylarr demlendii sıcakk simitleriide aldımm sizi bekliyodumkiiii ilk senn geldinnn aminnnnn inşallahh huzurluu bigünn olurr :126:
günaydın canlar..... herkese hayırlı cumalar...
burası garip bir yer...günlerdir bi şekilde sizinle iletişime geçmeye çalıştım ama kendi içinizde acaip bir grup kurmuşsunuz.yadırgamıyorum bu çok güzel.başka forumlarda benim de o şekilde kurdugum dostuklar var ama dikkatimi çekti.benim yazdığım hiç bir mesaja bi yorum yok!!!günaydın diyorum ona da cevap yok.benim mesajlarım hiç gelmiyor gibi davranıyorsunuz.foruma yeni birisi gelince biz onu tanımaya çalışırdık.ben de farklı arkadaşlıklar edineyim diye gelmiştim buraya ama neyse...amacım hiç birinizi kırmak degil.bu şekilde anlaşılmasın lütfen.inşallah burada bebek bekleyen herkes tez zamanda bebişine kavuşur.ancak ben bu forumda artık yazmayacagım.beni listeden çıkarabilirsiniz.iyi günler....
günaydınnnn... hayırlı cumalar herkeze... şu mübarek günde allahımdan dileğim bebek bekleyen herkeze sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin tez vakitte tez saatte önce karnımıza kondursun sonra kucağımıza versin inşallah...
Günaydın cicişlerrrrrrr
BU arada biz yarın kısmetse doktora gideceğiz teyzeleri bakalım kaç haftalıkmışız durum neymiş
canım hadi bakalım... :):) bu arada özel hastaneye mi gideceksin muayanehaneye mi ??
günaydın kızlaaaaar herkese hayırlı cumalar
kızlar ben şu anda herzaman ki gibi işteyim dün yine test yaptım ama sadece akşam eve gelince yapabiliyorum sabah iş yerinde olmaz......akşam 21:00 yaptım dün 13. günümdü negatif çıktı aman salla dertleri aman unut herşeyi nasıl olursa yeni bir gün dogacak bakkkkkkkkkkkkk görsen canımı sıkmıycam yinede dün çalışma yaptık
günaydın canım hayırlı cumalar sen yenisin galiba hoşgeldin bitane biskrem veriyim mi sana
myhos herkese cvp yazmışsın bi bana yok
aralıksız duruyorum resmen topikte ama ben:2::2:
bu arada hizmet hastanesının dr meltemin ssk katılım payı ile muayene ücreti ssk lıya 84 liraymıs ya anam burda doğum ne kadar acaba
ALLAH'ım..!
ALnı secdede duranLar hatırına !
Hesabı nefsine soranLar hatırına !
Gözlerini iLimLe yoranLar hatırına !
Emaneti yoLuna serenLer hatırına !
SENİ sevindiren söz hatırına !
KABE'de ağLayan göz hatırına !
MUHAMMED /S.A.V/ kokuLu GÜL hatırına !
Ya Rabbi !.. ALemi Affet !...BizLeri Affet !..Hüznüme DUA Sürdüm, GözyaşLarıma İLaç... Aşkın Ateşinden GönüL Harab BekLiyorum !!! Takdir SENİN/dir YARABB !!!
Veren Büyük OLunca Küçük Şey İstenmiyor..YA RABBİ Rızana TaLibiz, CemaLine TaLibiz, Habibinin Şefeatine Talibiz ! NaiL EyLe .YürekLerde Kim biLir ne AcıLar, ne UmutLar ve ne Kırgın HayaLLer var ' RABBİM hiçbirinizin UmutLarını soLdurmasın İnşa/ALLAH..!...Amiinnn...!!!!
HAYIRLI CUMALAR
Rabbim DUA İçin AçıLan Hayır İsteyen Tüm ELLeri ve DiLLeri Boş Çevirmesin İNŞALLAH...
AMİN...
birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim BU GÜN
saol sara ablam sana da hayırlı cumalar
oynak gacı gene enerji depolamışsın
ayyy allah iyiliğini versin emiiii
kız o benim çok sevdiğim bi ablam yeni falan da değil hiç güleceğim yoktu mesaja bakkk
hayırlı cumalar olsun hepinize arkadaşlarrrrrrr
gönlünüzdekiler hakkınızda hayırlı olsunnn inşallahhhhhhhhhhh
Bu topiki de seviyorum burda da eğlenceli çatlak hatunlar var
eveeeeeeeeeeeeeeett yemek vakti herkese afiyet olsun
hamişler sağlıklı şeyler yiyin birazdan görüşürüzzz
aalll işte bak ardan kaçmış bu gün herkesin alınma günü galiba
anlaşıldı özel gününüz yaklaştı sizinn
günaydın canımcım günaydın nasılsın gel öpiim de barışak
günaydın kızlaaaaar herkese hayırlı cumalar
evet kızlar yarın olmaz bana ınsallah bu aksam da anneannesine söyleyeceğiz 2.torunun geldiğini yani aslında biz değil 4 yaşındaki yeğenim söylicek :) yarın özel hastaneye gideceğim muayenehaneler çok pahalı kızlar ama yarın gideceğim doktorla devam etmeyeceğim büyük ihtimalle çünkü hiç bir zaman acil durumlarda telefon ile ulaşamıyorum hizmet hastanesinde meltem hanım varmıs herkes çok beğeniyor onu düşünüyorum
afferin sana hamarat hatunum bundan sonra topiği sana emanet ediyorum ellerine sağlık
açılışşş bendendii akşamm çaylarını ve ikramlarıı sizden bekliyorum bugün aklım fikrim yemekte :89:
kadın kadının dilinden nasıl anlıyorr yaa
ALLAH'ım..!
ALnı secdede duranLar hatırına !
Hesabı nefsine soranLar hatırına !
Gözlerini iLimLe yoranLar hatırına !
Emaneti yoLuna serenLer hatırına !
SENİ sevindiren söz hatırına !
KABE'de ağLayan göz hatırına !
MUHAMMED /S.A.V/ kokuLu GÜL hatırına !
Ya Rabbi !.. ALemi Affet !...BizLeri Affet !..Hüznüme DUA Sürdüm, GözyaşLarıma İLaç... Aşkın Ateşinden GönüL Harab BekLiyorum !!! Takdir SENİN/dir YARABB !!!
Veren Büyük OLunca Küçük Şey İstenmiyor..YA RABBİ Rızana TaLibiz, CemaLine TaLibiz, Habibinin Şefeatine Talibiz ! NaiL EyLe .YürekLerde Kim biLir ne AcıLar, ne UmutLar ve ne Kırgın HayaLLer var ' RABBİM hiçbirinizin UmutLarını soLdurmasın İnşa/ALLAH..!...Amiinnn...!!!!
HAYIRLI CUMALAR
Rabbim DUA İçin AçıLan Hayır İsteyen Tüm ELLeri ve DiLLeri Boş Çevirmesin İNŞALLAH...
AMİN...
birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim BU GÜN
aminnnnnnn İnşallah.
hoşgeldinn başakcım daha sıkk beklerizz senidee
eveeeeeeeeeeeeeeett yemek vakti herkese afiyet olsun
hamişler sağlıklı şeyler yiyin birazdan görüşürüzzz
afiyett olsunnn :))
hadi barıştım gitti öptüm kocaman
yemekten geldim ben bakalım kimler var kimler yok
ben varım henüz yemeğimi yemedim
günaaydın canım sanada hayırlıı cumalarrr hoşgeldinnn bu arada.. :)
eferim çalışın bolbol
ne büyükk bi mutlulukk anacığın içinn :93:
afferin sana hamarat hatunum bundan sonra topiği sana emanet ediyorum ellerine sağlık
açılışşş bendendii akşamm çaylarını ve ikramlarıı sizden bekliyorum bugün aklım fikrim yemekte :89:
kadın kadının dilinden nasıl anlıyorr yaa
aminnnnnnn İnşallah.
hoşgeldinn başakcım daha sıkk beklerizz senidee
afiyett olsunnn :))
ben varım henüz yemeğimi yemedim canım sana afiyet olsun hadi kızlar akşam çayları ve yanında nefis cevizli kurabiyeler bendennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?