kurabiyenin yanında ben süt alayım şekerim :):) ayy aslında canım nasıl nar suyu çekiyor anlatamam :):)
kurabiyenin yanında ben süt alayım şekerim :):) ayy aslında canım nasıl nar suyu çekiyor anlatamam :):)
ışılcım mide yanman yok herhalde benim çok yanıyo gece 4 de 5 de uyanıyom yanmasına
e hani kimse yokki
şöyle kalabalık olunca sohbet olunca çayın kurabiyenin tadı bi başka oluyo ya
toplaşalım şu son mesai gününde
canım miden mi yanıyo çok zor bi durum bi arkadaşım var 5 ay felen çekti bu durumu ama olsun ana olmak böyle bişi acı çeksede evladından vazgeçmez ay duygulanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :2::2::2::2:
ışılcım mide yanman yok herhalde benim çok yanıyo gece 4 de 5 de uyanıyom yanmasına
hadi barıştım gitti öptüm kocaman
yemekten geldim ben bakalım kimler var kimler yok
kızlar diyorum cevizli kurabiyeler ve çaylar bendennnnnnnnnnnnnnnnn www.dantelsandigi.com/cevizli-kurabiye-tarifi...
benım normaldede midem gastrit var zaten herhalde 9 ay çekeceğim napalım
havi gibi gel bende seni nanaklarından öpiiiimmm
ben bademli isterimmm ah nasılda canım çektiiiii
hanimiş benim myhoşum,plasebo,gelartık,ördegim,vanilyam,umutluay,hmfsst,nanen,naz034,serinserin wormen hadi nanaklardan öpüldünüz hatırlayamadıklarım varsa onları iki kere öptüm daha snra gelirim yine bilirsiniz ben öpüşmeyi çokkkk severim (myhoş iyi bilir)
hanimiş benim myhoşum,plasebo,gelartık,ördegim,vanilyam,umutluay,hmfsst,nanen,naz034,serinserin wormen hadi nanaklardan öpüldünüz hatırlayamadıklarım varsa onları iki kere öptüm daha snra gelirim yine bilirsiniz ben öpüşmeyi çokkkk severim (myhoş iyi bilir)
kızlar hepinizi öptüm ben çıkyorum dualarınızı eksik etmeyin yarın hayırlı haberleri vereceğim inşallah
myhos yaa ben sana ne dicem:26:
ben bat tarihini yanlış söylemişim sana yaa
29 şubat olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?