milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

e hani kimse yokki
şöyle kalabalık olunca sohbet olunca çayın kurabiyenin tadı bi başka oluyo ya
toplaşalım şu son mesai gününde

kurabiyenin yanında ben süt alayım şekerim :):) ayy aslında canım nasıl nar suyu çekiyor anlatamam :):)

evde katı meyce sıkaağın filan var mı ?
al eve hergün bişiler sık iş yerine götür küçük kapaklı termos bardaklarla miss gibi vitaminl, vitaminli içersin
hem portakal suyundada çok folik asit varmış hem bebişede faydalı olur

ışılcım mide yanman yok herhalde benim çok yanıyo gece 4 de 5 de uyanıyom yanmasına

canım miden mi yanıyo çok zor bi durum bi arkadaşım var 5 ay felen çekti bu durumu ama olsun ana olmak böyle bişi acı çeksede evladından vazgeçmez ay duygulanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :2::2::2::2:

e hani kimse yokki
şöyle kalabalık olunca sohbet olunca çayın kurabiyenin tadı bi başka oluyo ya

toplaşalım şu son mesai gününde

ben burdayım ama kimse yok anlaşılan ne dersiniz bide ben mi küseyim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım miden mi yanıyo çok zor bi durum bi arkadaşım var 5 ay felen çekti bu durumu ama olsun ana olmak böyle bişi acı çeksede evladından vazgeçmez ay duygulanıyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :2::2::2::2:

benım normaldede midem gastrit var zaten herhalde 9 ay çekeceğim napalım

ışılcım mide yanman yok herhalde benim çok yanıyo gece 4 de 5 de uyanıyom yanmasına

ilk zamanlar öyle yanmalar oluyordu ki anlatamam canım maden suyu iç yatmadan iyi geliyor.. çok şükür şimdiler de bulantımda azaldı mide yanmalarımda azaldı...
doktorum bana maden suyunu önermişti... bilgin olsun hayatım...

hanimiş benim myhoşum,plasebo,gelartık,ördegim,vanilyam,umutluay,hmfsst,nanen,naz034,serinserin wormen hadi nanaklardan öpüldünüz hatırlayamadıklarım varsa onları iki kere öptüm daha snra gelirim yine bilirsiniz ben öpüşmeyi çokkkk severim (myhoş iyi bilir)

bende seni öptümmmm

ayy bu çatlakkkk vallah

myhos yaa ben sana ne dicem:26:
ben bat tarihini yanlış söylemişim sana yaa
29 şubat olcak

kızlar hepinizi öptüm ben çıkyorum dualarınızı eksik etmeyin yarın hayırlı haberleri vereceğim inşallah

kızlar hepinizi öptüm ben çıkyorum dualarınızı eksik etmeyin yarın hayırlı haberleri vereceğim inşallah

erkencisin cnm.. hayırdır??? yarın inşallah keseyi görürsün cnm o zaman insanın içi biraz daha rahat ediyor çünkü. benimki 5+1 de göründü çok şükür. darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…