tamam canım değiştirelim bu arada ismin neydi senin??:26::26:[/QUO
nilüfer benm adım
kızlar hepinizi öptüm ben çıkyorum dualarınızı eksik etmeyin yarın hayırlı haberleri vereceğim inşallah
nilüfer benm adım
nereeee gidiyon kıs bu satteee hıııı yarın güzel haberlerle gelll öptükkk
bende neşe canım bundan sonra adınla sesleniriz batını da değiştirdim bu arada
hadi kızlar iyi akşamlar hepinize
Gözde nin batı bugün. ne yaptı acaba:44::44:
niye bu gün herkes erkenden kaçıyo yaaa bu bana revamııı off sırtım ağrıyooo uykum vaaaaaaarrr evimi özlediiimmmmmmmm
ne olyor gerçekten yaaa
uykum yok ama çok halsizlik ver bende de valla. yemek bile yapamıyorum artık. ne bulursam onu yiyorum. tam yemek yemem gereken dönem ama elim ayağım kalkmıyor ki
şu an vücut alışma dönemindeymiş ve otururken bile 5 kat daha fazla çalışıyormuş
aman canım dikkat et kendine sebze ye bol bol bişey yiyemiyosan da
aç durma abuk subuk şeyler yeme sakın miniğinin vitamine ihtiyacı varrrrr
bu arada ışılın göbeğini merak ediyorum artık çıkmıştır dimi yaaa eklese ne güzel olur
daha çıkmadı diyordu hatta çıkınca eklerim demişti:44:
bende neşe canım bundan sonra adınla sesleniriz batını da değiştirdim bu arada
kızlarr günaydınn çok gerginim benim beklenen kırmızılar bugünn geldii daha 5 günümm varr neden böyle oldu anlamadım :95::95:
selam kızlar. biz İzmir'deyiz. bebişimizi de gördük çok şükür. hamilelikle ilgili herhangi bir sorunum yok. ne bulantı ne baş dönmesi :)) var mı yeni hamişler okuyamadım ama herkesin güzel haberlerini alırız inşallah en kısa sürede.
Allah'ın izniyle Pazar günü evimize taşınıyoruz ama daha koltuk falan seçmemiz gerekiyor. şimdilik bu kadar en kısa sürede görüşmek üzere.
kıslar herkese günaydın bana soran olmadı ama ben söyliyim benim ismim havva
kızlarr günaydınn çok gerginim benim beklenen kırmızılar bugünn geldii daha 5 günümm varr neden böyle oldu anlamadım :95::95:
bnde hafise çok memnun oldum neşe cim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?