milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

niye bu gün herkes erkenden kaçıyo yaaa bu bana revamııı off sırtım ağrıyooo uykum vaaaaaaarrr evimi özlediiimmmmmmmm

niye bu gün herkes erkenden kaçıyo yaaa bu bana revamııı off sırtım ağrıyooo uykum vaaaaaaarrr evimi özlediiimmmmmmmm

ne olyor gerçekten yaaa
uykum yok ama çok halsizlik ver bende de valla. yemek bile yapamıyorum artık. ne bulursam onu yiyorum. tam yemek yemem gereken dönem ama elim ayağım kalkmıyor ki
şu an vücut alışma dönemindeymiş ve otururken bile 5 kat daha fazla çalışıyormuş

aman canım dikkat et kendine sebze ye bol bol bişey yiyemiyosan da

aç durma abuk subuk şeyler yeme sakın miniğinin vitamine ihtiyacı varrrrr

bu arada ışılın göbeğini merak ediyorum artık çıkmıştır dimi yaaa eklese ne güzel olur

daha çıkmadı diyordu hatta çıkınca eklerim demişti:44:

selam kızlar. biz İzmir'deyiz. bebişimizi de gördük çok şükür. hamilelikle ilgili herhangi bir sorunum yok. ne bulantı ne baş dönmesi :)) var mı yeni hamişler okuyamadım ama herkesin güzel haberlerini alırız inşallah en kısa sürede.

Allah'ın izniyle Pazar günü evimize taşınıyoruz ama daha koltuk falan seçmemiz gerekiyor. şimdilik bu kadar en kısa sürede görüşmek üzere.

kıslar herkese günaydın bana soran olmadı ama ben söyliyim benim ismim havva

kızlarr günaydınn çok gerginim benim beklenen kırmızılar bugünn geldii daha 5 günümm varr neden böyle oldu anlamadım :95::95:

kızlarr günaydınn çok gerginim benim beklenen kırmızılar bugünn geldii daha 5 günümm varr neden böyle oldu anlamadım :95::95:

günaydın canım belkide üstüne felan görüyosundur hamiş degilsende mevsimsel degişiklikler yüzünden erken gelmiştir 2012 bitmedi üzülme bu milatta inanırsak hepimiz hamiş kalırız inşallah inanmak başarmanın yarısı..............................................

ayşecim ne çok sevindim kız sorunsuz gelmişsiniz memleketinize bebişinizi de görmüşsünüz oh ne güzell inşallah en tez zamanda düzenini kurar yerleşirsin tatlım sonra daha sık gelirsin

kıslar herkese günaydın bana soran olmadı ama ben söyliyim benim ismim havva

memnun oldum şekerim havvam

allah allah neden böyle oldu tatlım yaa önceki ay da erken gelmişti dimi yanlış hatırlamıyorum doktora gitsen ya da mevsimsel mi kii :26::26: bir sonraki bat ni zaman:26:

memnun oldum şekerim havvam

BENDE MEMNUN OLDUM NEŞECİM İSMİN ÇOK GÜZELLLLLLLLLLL NBR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…