milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH NAZARDAN KORUSUN MAŞALLAHHHHHHHHHHHH SANIRIM İSMİN AYŞE DİMİ BENİM Kİ HAVVA BUGÜN ADIMI DUYMAYAN KALMADI YANİİİİİİİİ

hoşgeldin cnm:)) keyifli yorgunluklar sizi bekliyor. hadi bir an önce hazırlayın yuvanızı da katıl aramıza. beebişi de görmüşsün çok şükür. çifte mutluluk oldu. bu yıl senin yılın oldu

kızlarr günaydınn çok gerginim benim beklenen kırmızılar bugünn geldii daha 5 günümm varr neden böyle oldu anlamadım :95::95:
Cnm yaa bu adet düzensizliklerinde rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye biliyorum. iyi birşey yani hiç gerilme.10 gün geciktikten sonra gelmesi daha büyük gerginlik. testler yapılacaktı. negatif görecektin falan filan....en azından şimdi önüne bakacaksın

allah allah neden böyle oldu tatlım yaa önceki ay da erken gelmişti dimi yanlış hatırlamıyorum doktora gitsen ya da mevsimsel mi kii :26::26: bir sonraki bat ni zaman:26:

anlayamıyorum neden böyle oluyo benim adetlerim normalde şaşmaz bu son 2 aydır böyle ve inanılmaz bi sancıı normalde 18 bilemedin 19 unu geçmezdi ocakta 16 sında geldii bu ayda 11 inde çok acelesi varmış gibi bi sonraki yumurtlamı hesaplamada 9 mart çıkıyor canım öyle yaz sende:26: bu arada ben pazartesi doktora gidebilirim emin olmamakla beraber :26: yeni bir tedavii sürecini kaldırabilirmiyim bilmiyorum erken pes ediyorum sankii aha benim depresyon kapıda

haklısın canım adetin verdiği gerginlik sanırım şuan bendeki pazartesi daha iyi olucam

iyiyim havvacım teşekkür ederim.bebişte çok iyi. Sabahları biraz zorluyor bulantı ama olsun hiç önemli değil.anne olmak kolay değil.

ay canım ne kadar duygulandırdın beni anne olmak böyle bişi buarada senin ismin ne ben bilmiyorumda hani kaynaşma babında:13:

memnun oldum şekerim havvam

BENDE MEMNUN OLDUM NEŞECİM İSMİN ÇOK GÜZELLLLLLLLLLL NBR

babacım koymuş adımı bende seviyorum beni yansıtıyo ismim

hayır canım pes etmek filan yok doktora gerekirse gidilecek düzensizlik için hemen su koyvermiycez tamam mııı

ay canım ne kadar duygulandırdın beni anne olmak böyle bişi buarada senin ismin ne ben bilmiyorumda hani kaynaşma babında:13:

bu arada tuzlu bişiler ye içini bastırır bitanem

ben ayça cnm
sadece yataktan kalkınca oluyor cnm.zor kalkıp hazırlanıyorum.işyerine gelene kadar sürüyor.gelince bir kahvaltı yapıyorum geçiyor.
Bir de mide boş kalınca oluyor.ara öğün yapmak gerekiyor yani. çubuk krakerle falan bastırıyorum

ayçam nasılsın fıstığım bizim çatlak sibel de gelmedi naptı acaba?:44::44::44:

ayçam nasılsın fıstığım bizim çatlak sibel de gelmedi naptı acaba?:44::44::44:

iyiyim cnm sağol sen nasılsın bakalım
evet yaaa ne yaptı ki? hiç sormadık kaçtaydı randevusu acaba??
İnşallah çok güzel haberlerle şenlendirir burayı yine

Merhaba kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. dün muayeneye gittim doktor %80 kız olduğunu söyledi:) tabi ben de heyecan yaptım:)Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.

hayır canım pes etmek filan yok doktora gerekirse gidilecek düzensizlik için hemen su koyvermiycez tamam mııı

adetin verdiği gerginlikten canımm soğukk ayaklarım çok üşüyo karnımda ağrıyo birazdan mesai bitiyo Allahtan gidicem eve yatıcam dinlenicem pazartesi eğer gidersem doktora aşılama yaparlar heralde direk tam 1 senem doldu çünkü benim bakalım düşünüyorum şimdilikk aptal gibiyim biraz yatıp dinlenmem lazım bu haftada çok yoğun geçti onunda etkisi var bu gerilmenin üzerinde

Merhaba kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. dün muayeneye gittim doktor %80 kız olduğunu söyledi:) tabi ben de heyecan yaptım:)Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.

ne mutluu sanaa cimcimemiz geliyoo

CANIM ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN KAÇ YILLIK EVLİSİN

memnun oldum ayçacım

prenses geliyor yani. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm

canım sanada hayırlı cumalar avatarını degiştirmişsin çok güzel
sağol bebkimmmm aşk doldum bu araaaa

saol çatlak tenekem benimmm amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

görüşemiyoruz bu aralar ya senin bu işini hiç sevmedim bennn
ööle deme deli karıcımmm benm öğlen kalkmak gibisi yok

ben geliyorum da sen yoksun artıkın gelmiyosun bizimö oraya unuttun bizi

sara hatunun topikine bilem gidiyon da bi slm vermeden geçiyon bizim kapıdan

unutma biz komşuyuz

hoşgeldinn başakcım daha sıkk beklerizz senidee

işte arada geliyorum tatlım

kendi çatlak hatunlarıma anca yetişiyorum

burayı da seviyırum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…