selam kızlar. biz İzmir'deyiz. bebişimizi de gördük çok şükür. hamilelikle ilgili herhangi bir sorunum yok. ne bulantı ne baş dönmesi :)) var mı yeni hamişler okuyamadım ama herkesin güzel haberlerini alırız inşallah en kısa sürede.
Allah'ın izniyle Pazar günü evimize taşınıyoruz ama daha koltuk falan seçmemiz gerekiyor. şimdilik bu kadar en kısa sürede görüşmek üzere.
selam kızlar. biz İzmir'deyiz. bebişimizi de gördük çok şükür. hamilelikle ilgili herhangi bir sorunum yok. ne bulantı ne baş dönmesi :)) var mı yeni hamişler okuyamadım ama herkesin güzel haberlerini alırız inşallah en kısa sürede.
Allah'ın izniyle Pazar günü evimize taşınıyoruz ama daha koltuk falan seçmemiz gerekiyor. şimdilik bu kadar en kısa sürede görüşmek üzere.
Cnm yaa bu adet düzensizliklerinde rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye biliyorum. iyi birşey yanikızlarr günaydınn çok gerginim benim beklenen kırmızılar bugünn geldii daha 5 günümm varr neden böyle oldu anlamadım :95::95:
allah allah neden böyle oldu tatlım yaa önceki ay da erken gelmişti dimi yanlış hatırlamıyorum doktora gitsen ya da mevsimsel mi kii :26::26: bir sonraki bat ni zaman:26:
Cnm yaa bu adet düzensizliklerinde rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye biliyorum. iyi birşey yanihiç gerilme.10 gün geciktikten sonra gelmesi daha büyük gerginlik. testler yapılacaktı. negatif görecektin falan filan....en azından şimdi önüne bakacaksın
Nbr bebiş nasıl sen nasılsın umarım iyisindir
iyiyim havvacım teşekkür ederim.bebişte çok iyi. Sabahları biraz zorluyor bulantı ama olsun hiç önemli değil.anne olmak kolay değil.
iyiyim havvacım teşekkür ederim.bebişte çok iyi. Sabahları biraz zorluyor bulantı ama olsun hiç önemli değil.anne olmak kolay değil.
memnun oldum şekerim havvam
BENDE MEMNUN OLDUM NEŞECİM İSMİN ÇOK GÜZELLLLLLLLLLL NBR
anlayamıyorum neden böyle oluyo benim adetlerim normalde şaşmaz bu son 2 aydır böyle ve inanılmaz bi sancıınormalde 18 bilemedin 19 unu geçmezdi ocakta 16 sında geldii bu ayda 11 inde çok acelesi varmış gibi bi sonraki yumurtlamı hesaplamada 9 mart çıkıyor canım öyle yaz sende:26: bu arada ben pazartesi doktora gidebilirim emin olmamakla beraber :26: yeni bir tedavii sürecini kaldırabilirmiyim bilmiyorum erken pes ediyorum sankii aha benim depresyon kapıda
ay canım ne kadar duygulandırdın beni anne olmak böyle bişi buarada senin ismin ne ben bilmiyorumda hani kaynaşma babında:13:
bu arada tuzlu bişiler ye içini bastırır bitanem
ayçam nasılsın fıstığım bizim çatlak sibel de gelmedi naptı acaba?:44::44::44:
hayır canım pes etmek filan yokdoktora gerekirse gidilecek düzensizlik için hemen su koyvermiycez tamam mııı
Merhaba kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. dün muayeneye gittim doktor %80 kız olduğunu söyledi:) tabi ben de heyecan yaptım:)Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.
Merhaba kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. dün muayeneye gittim doktor %80 kız olduğunu söyledi:) tabi ben de heyecan yaptım:)Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.
ben ayça cnm
Sadece yataktan kalkınca oluyor cnm.zor kalkıp hazırlanıyorum.işyerine gelene kadar sürüyor.gelince bir kahvaltı yapıyorum geçiyor.
Bir de mide boş kalınca oluyor.ara öğün yapmak gerekiyor yani. çubuk krakerle falan bastırıyorum
adetin verdiği gerginlikten canımm soğukk ayaklarım çok üşüyo karnımda ağrıyo birazdan mesai bitiyo Allahtan gidicem eve yatıcam dinlenicem pazartesi eğer gidersem doktora aşılama yaparlar heralde direk tam 1 senem doldu çünkü benim bakalım düşünüyorum şimdilikk aptal gibiyim biraz yatıp dinlenmem lazım bu haftada çok yoğun geçti onunda etkisi var bu gerilmenin üzerinde
CANIM BEN 10 AYDIR KORUNMUYORUM 1 YILI GEÇİNCE HEMEN AŞILAMA MI YAPIYORLAR NE KADR SÜRÜYO YANİ SÜREKLİ DOKTORA GİTMEK Mİ GEREKİYO AŞILAMA YAPILINCA
CANIM ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAHALLAH NAZARDAN KORUSUN KAÇ YILLIK EVLİSİN
sağol bebkimmmm aşk doldum bu araaaacanım sanada hayırlı cumalar avatarını degiştirmişsin çok güzel
ööle deme deli karıcımmm benm öğlen kalkmak gibisi yoksaol çatlak tenekem benimmm amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
görüşemiyoruz bu aralar ya senin bu işini hiç sevmedim bennn
işte arada geliyorum tatlım
hoşgeldinn başakcım daha sıkk beklerizz senidee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?