prenses geliyor yani. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm
adetin verdiği gerginlikten canımm soğukk ayaklarım çok üşüyo karnımda ağrıyo birazdan mesai bitiyo Allahtan gidicem eve yatıcam dinlenicem pazartesi eğer gidersem doktora aşılama yaparlar heralde direk tam 1 senem doldu çünkü benim bakalım düşünüyorum şimdilikk aptal gibiyim biraz yatıp dinlenmem lazım bu haftada çok yoğun geçti onunda etkisi var bu gerilmenin üzerinde
GEÇMİŞ OLSUN
sağol bebkimmmm aşk doldum bu araaaa
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE anlat bakalım neler var senin cepede
memnun oldum şekerim havvamQUOTE]
yaaa bnmle nie memnun olan yok bnde söyledim adımı ama yhaaa
kızlarımm selam sosyeteden taze taze haberleri size bildiriyorum 4+1 mişiz ama kesemiz gözükmedi farklı bir doktora gittim ablamlardayım ya ablam beylikdüzünde oturuyor buyukcekmecede kolon hastanesinde bir bayan doktora geldik çok tatlıydı salı günün vajinal ultrasonda gözükürmüş kese aslında bugunde görürüz ama dedi şimdi hiç alttan muayene etmeyelim dedi haftaya cumartesi kese gözükürmüş ondan sonraki haftada inşallah kalp atışları kasıklarımda ve belimdeki ağrılar için maalesef bişey olmuyomus mide yanması içinde aynı bende havadisler bu kadar hee bide unutmadan dr 4+1 diyor benim herif hala inanmıyo ŞİMDİ GERÇEKTEN BEBEK VARMI dedi kadına kadında hayırdır istemiyomusun dedi :) bu kadar işte öpüyorum sizi sonra görüşürüz
CANIM BEN 10 AYDIR KORUNMUYORUM 1 YILI GEÇİNCE HEMEN AŞILAMA MI YAPIYORLAR NE KADR SÜRÜYO YANİ SÜREKLİ DOKTORA GİTMEK Mİ GEREKİYO AŞILAMA YAPILINCA
canım benimde tam 1 yıl oldu bu ay korunmayı bıraktığım yapılabilecek diğer tedavileri gördüğüm için artık aşılama diyorum hem doktorlarda 1 sene dolmadan bi problem olarak görmüyorlar bundan sonrası aşılama sonra tüp bebek diye biliyorum ama ben doktora gitmeyeceğimm kesin kararımıı verdim oluruna bıraktım beklemeye devam
kimsecikler yok ya bugünnnn .. :44: öğlenden bitmiş yazışmalar..
yaaa bnmle nie memnun olan yok bnde söyledim adımı ama yhaaa
memnun oldum hafisecim bende melek :13:
kızlarımm selam sosyeteden taze taze haberleri size bildiriyorum 4+1 mişiz ama kesemiz gözükmedi farklı bir doktora gittim ablamlardayım ya ablam beylikdüzünde oturuyor buyukcekmecede kolon hastanesinde bir bayan doktora geldik çok tatlıydı salı günün vajinal ultrasonda gözükürmüş kese aslında bugunde görürüz ama dedi şimdi hiç alttan muayene etmeyelim dedi haftaya cumartesi kese gözükürmüş ondan sonraki haftada inşallah kalp atışları kasıklarımda ve belimdeki ağrılar için maalesef bişey olmuyomus mide yanması içinde aynı bende havadisler bu kadar hee bide unutmadan dr 4+1 diyor benim herif hala inanmıyo ŞİMDİ GERÇEKTEN BEBEK VARMI dedi kadına kadında hayırdır istemiyomusun dedi :) bu kadar işte öpüyorum sizi sonra görüşürüz
adamcağız şoktaa hala yaa sibelcimm ne mutluu sizee darısıı başımıza inşallah
günaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnnnnnsanırım yine tükanı ben açıyorum olmuyo böyle kızlarr bundan sonra yoklama alıcam mesai dediğiniz 8 de başlar bilemedin 8.30 saat 9 oldu daha kimseler teşrif etmemişş haftasonu çok güzel dinlendimm yattım uyudumm temizliğimii yaptımm kocamlaa alışverişee çıktımm o yüzden çok keyifliyim birazdan koşturmaca başlar benimkiler gelirrr genee
Günaydın kızlar...
İyi hafatlar diliyorum hepinize...
sibelll sen ne kadar ödedin hafta sonu hataneye??
herkese günaydınnnn mutlu bir hafta olsun hepimiz için
günaydın arkadaşlar
gelartık yazdıkların çok bilgilendirici olmuş aslında ama ne kadar uyguluyolar
yada hastaneye gittiğinde böyle bişey söylesen ne kadar yaparlar acaba çok merak ettim doğrusu
günaydın canım benımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?