milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Dün sabah kalktım. şöyle bir eve baktım sonra mutfağa bir geçtim geçiş o geçiş. başladım ağlamaya.ama öyle böyle değil. hıçkıra hıçkıra
Ev nasıl pis geldi gözüme nasıl dağınık geldi anlatamam.
hiç halim yok. yemek yapmaya bile dermanım yok.şikayetçi değilim kesinlikle inanılmaz mutluyum ama evi öyle görmek delirtti beni.
sonra biraz sakinleştim. eşim kahvaltı hazırladı. ben de mutfağı topladım.
sonra beni gezmeye gönderdi. kendisi de bütün evi silip süpürmüş
evim çok küçük zaten hemen halletmiş
hormonlarım çok iyi çalışıyor galiba

alemsin ayçacım yaa ne güldürdün beni heee

hamileliği adamın burnundan fitil fitil getiriyosun desene ohh olsun

Adetim geceli 2 gün oldu dün çok az kahvelikte bir akıntım geldi dedim herhlde hasta oluyorum göğüslerinde 1.5 haftadr ağrıyor biraz önce test aldim ve york anında 2. Çizgi belirdi inanılmaz bişey yaaa

Adetim geceli 2 gün oldu dün çok az kahvelikte bir akıntım geldi dedim herhlde hasta oluyorum göğüslerinde 1.5 haftadr ağrıyor biraz önce test aldim ve york anında 2. Çizgi belirdi inanılmaz bişey yaaa

Cnm bnm yaaa çok mutlu oldum. hadi bakalım hastane seni bekler o zaman. hemen kana git bakalım.
Bebişler çoğaldı
Tekrar tekrar hayırlı olsun

neeee ayy inanmıyorum yaaaaa :):):) çok sevindim..hayırlı uğurlu olsun canım benim...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :):) bu ay patlama olacak hissediyorummmm :):)

Yaaa kizlar çok teşekkür ederimm rabbim herkese nasip etsin inanılmaz br dygymus yaaa sevinçten ağlıyorum suan

Kizlaaarrrr HAMILEYIMMMMMM

:-D

ayyyy kankeytom benim yaaaaaaaaa çoooooooookkkkkkk sevindimmmmmmmm süper bi haber bu kızlar bu ay çok çalışmışsınız bu ne ya herkes birden döküldü canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim sibel de hamiş bu arada bi ben kaldımmm

neşemmm üzme kendini gülüm inşallah sende olacaksın senınde güzel haberlerini duyacagız üzme beniiii

Cnm saol btanemm sende hamis kalçan ins merak etme ana bn fazla çalışmadim bu aykizlar resmide eve gdince koyarım telden yukluyemiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…