milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Adetim geceli 2 gün oldu dün çok az kahvelikte bir akıntım geldi dedim herhlde hasta oluyorum göğüslerinde 1.5 haftadr ağrıyor biraz önce test aldim ve york anında 2. Çizgi belirdi inanılmaz bişey yaaa

ayyyyyyyy inanmıyorummmmmmmm çok mutlu oldum gözdecim.. hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh... sonunda allah yüzünü güldürdü tamamınada erdirsin inş.

bugün pek katılamadım aranıza y
yine çok güzel haberler var ya maşallah
hayırlı uğurlu olsun canım
ilk heyecanını doya doya yaşa bakalım

hiç merak etme neşecim kalmazsın sende yakında mutlu haberleri alırsın.. koca göbekli olma yolundakilerin demir başı benim.. içimde en sona bn kalıcak gibi birşeyler var..

canımm tadınıı çıkarrr

Kizlaaarrrr HAMILEYIMMMMMM

:-D

gözümüzz aydınn olsunn şehzadeler çoğalıyormu nee topiğimizin bayanlarıı hürremii geçtilerr

hizmethastanesinde gitmek istediğim doktor meltem hanım acayıp yogunmus kızlar ya 24 subata zar zor gün aldım

en yakın arkadaşım da şimdi hamilelik haberini verdi bana saat 16:00 da test sonuçlarını aldı 5 haftalıkmışş yarın eşine sevgililer günü hediyesi vericek ne güzelll

allahım çüfter mutluluk yaşattı bana bugün iyiki varsınız kızlarr

BEBEGEM SENDE iyiki varsın

Canlarım şimdi hastaneden sonucumu aldım 9907 4.5 5 haftalıkmış vayyy anasını :))

Size kendi belirtilerimden bahsediyim

İlk başta iş yerınde uyuklamaya başladım ciddi ciddi uyuyodum kapı zılıne falan kalkıyodum

Sonra geçen hafta başlayan göğüs şişkinliği ve ağrısı dokunulmayacak derecede ki benım reglimden 2 gun once ya olurdu ya olmazdı ağrım

Sonra bu son 1 hafta içinde Cinsel isteksizliğimde azalış

1 hafta içerisinde ayaklarımın kesinlikle ısınamaması

Çok hafıf hafıf baş dönmeleri

Veee acayıp derecede mıde gazı ve şişkinliği

Neşemmm cnmm sende ne olur sakın üzme kendını hastanedeki hemşire ne dedi biliyomusun

Adetlerın hep duzenlıde ama 2 3 ay duzensız gıdıyorsa emın ol kı diğer hamile kalacaksın demektir dedı
Ben senden de güzel haberi alacağımızı biliyorum...

Kızlar sizleride çok seviyorum Mcxxx

kızlar ben gece vardiyasındayım şu an 1 hafta sadece geceleri 00:00 dan snra bişeyler yazabilirim görüşemezsek ksr bakmayın

canım yaaa çok sevindim senn için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bizim başımıza

plasebo kuzum ya özür dilerim ama adını unuttum ben daha doğurusu hatırlıyorum ama doğruluğundan emin değilim :):) bu aralar B12 ' im çok düşük :):) günaydın canım bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…