neşemmm üzme kendini gülüm inşallah sende olacaksın senınde güzel haberlerini duyacagız üzme beniiii
inşallah
Adetim geceli 2 gün oldu dün çok az kahvelikte bir akıntım geldi dedim herhlde hasta oluyorum göğüslerinde 1.5 haftadr ağrıyor biraz önce test aldim ve york anında 2. Çizgi belirdi inanılmaz bişey yaaa
ayyyy kankeytom benim yaaaaaaaaa çoooooooookkkkkkk sevindimmmmmmmm süper bi haber bu kızlar bu ay çok çalışmışsınız bu ne ya herkes birden döküldü canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim sibel de hamiş bu arada bi ben kaldımmm
Dün sabah kalktım. şöyle bir eve baktım sonra mutfağa bir geçtim geçiş o geçiş. başladım ağlamaya.ama öyle böyle değil. hıçkıra hıçkıra
Ev nasıl pis geldi gözüme nasıl dağınık geldi anlatamam.
hiç halim yok. yemek yapmaya bile dermanım yok.şikayetçi değilim kesinlikle inanılmaz mutluyum ama evi öyle görmek delirtti beni.
sonra biraz sakinleştim. eşim kahvaltı hazırladı. ben de mutfağı topladım.
sonra beni gezmeye gönderdi. kendisi de bütün evi silip süpürmüş
evim çok küçük zaten hemen halletmiş
hormonlarım çok iyi çalışıyor galiba
Kizlaaarrrr HAMILEYIMMMMMM
:-D
en yakın arkadaşım da şimdi hamilelik haberini verdi bana saat 16:00 da test sonuçlarını aldı 5 haftalıkmışş yarın eşine sevgililer günü hediyesi vericek ne güzelll
allahım çüfter mutluluk yaşattı bana bugün iyiki varsınız kızlarr
Canlarım şimdi hastaneden sonucumu aldım 9907 4.5 5 haftalıkmış vayyy anasını :))
Size kendi belirtilerimden bahsediyim
İlk başta iş yerınde uyuklamaya başladım ciddi ciddi uyuyodum kapı zılıne falan kalkıyodum
Sonra geçen hafta başlayan göğüs şişkinliği ve ağrısı dokunulmayacak derecede ki benım reglimden 2 gun once ya olurdu ya olmazdı ağrım
Sonra bu son 1 hafta içinde Cinsel isteksizliğimde azalış
1 hafta içerisinde ayaklarımın kesinlikle ısınamaması
Çok hafıf hafıf baş dönmeleri
Veee acayıp derecede mıde gazı ve şişkinliği
Neşemmm cnmm sende ne olur sakın üzme kendını hastanedeki hemşire ne dedi biliyomusun
Adetlerın hep duzenlıde ama 2 3 ay duzensız gıdıyorsa emın ol kı diğer hamile kalacaksın demektir dedı
Ben senden de güzel haberi alacağımızı biliyorum...
Kızlar sizleride çok seviyorum Mcxxx
plasebo kuzum ya özür dilerim ama adını unuttum ben daha doğurusu hatırlıyorum ama doğruluğundan emin değilim :):) bu aralar B12 ' im çok düşük :):) günaydın canım bu arada....
adım nilüfer canımmm
b12 en çok ette var o zamn sana bi mönü ızgara öneriyorum
doğru hatırlıyormuşum :):) ya et yiyorum ama benim hep düşüktü benim... ayda bir iğne yaptırıyorum :)
aman canım dikkat et kendine
senn adın neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?