milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

burada anormal bir kağışı var... ankara valiliği bu haftayı tamamen gebelere tatil etsin istiyorum :):) akşam yine rezillik olacak eve giderken

bencede vaaaayy anasını kankeytom yaaaaa

inşallah allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

tam milat oldu sizler için iyiki tanıdım sizi hepinizi çok seviyorummm

günaydın kızlarrr.... :):)

günaydın tatlıııımmmm

KOCA GÖBEKLİLERİMİZ

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO

yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO

gelartik___________YAŞ/27______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOOOO

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOOOO

KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER

nannen1__________YAŞ/24______BAT/18 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:

MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:

havi1453_________YAŞ/27_______BAT/29 ŞUBAT________BEKLEMEDE :97:

plasebo___________YAŞ/24______BAT/29 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:

vanillia___________YAŞ/26_______BAT/????????_______BEKLEMEDE :97:

hmfsst_____________YAŞ/21_____BAT/????????________ZAYIFLAMA DERDİNDE

bütün hamişlerimize kocaman bir maşallahhhh

Not: naz34 arkadaşımıza o gün özelden mesaj yazdım özür diledim topiğe tekrar gelebileceğini söyledim

sanıyorum gelmemeye karar verdi üzerinden baya zaman geçti çünkü

bu sebeple "topiğe katılmayanlar listeden silinecek uygulaması" kendisi için şu an itibarı ile geçerlidir...(gelmeye karar verirse yeniden ekleriz)

Son düzenleme:
kızlar günaydın.. tüm hamileleri tebrik ederim.. ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdım.. bakalım deniyoruz halen.. bu arada ben yorumcu ya üyeyim.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. optum hepınızı.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)

bu arada kızlarr hepinizi sevgililer günü kutlu olsunnnnn

allahım annemizi babamızı kardeşlerimizi eşlerimizi çocuklarımızı kısacası sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin

onlar en büyük mutluluk en büyük aşkkkk

hepsine bu gün birer mesaj atın onları çok sevdiğinizi söyleyinnnnn

canımm önceliklee tebrikk ediyorummm çok sevindimm senin adınaa darısı başımızaa zaten şurda kaç kişi kaldıkki bu arada hemşirenin sölediklerine takıldım bu gerçekten bi belirtimidir canım ya benim adetlerim hiç şaşmaz bu 2. ayım 4 5 gün öne geliyo:26: yoksa bende marttamıı artıkk neye umut bağlayacağımı şaşırdım

kızlar ben gece vardiyasındayım şu an 1 hafta sadece geceleri 00:00 dan snra bişeyler yazabilirim görüşemezsek ksr bakmayın

senin işin zor canım be vardiyalıı :26:

günaydın kızlarrr.... :):)

günaydınn canımmm nasılsınn bakalımm?

burada anormal bir kağışı var... ankara valiliği bu haftayı tamamen gebelere tatil etsin istiyorum :):) akşam yine rezillik olacak eve giderken

canımm ordann buraya doğruu geliyomuşş karr hava gene buzz oldu burdada yarında kar yağışlı gözüküyo

günaydın kızlar nasılsınız

günaydınn canımm bizz iyiyizz sen nasılsınn

canım benim batıma 9-10 mart yazabilirsin

günaydınnnnnnnnn:26:

günaydınn canımm hepimizinn sevgililerr günü kutluu olsunn

melekcim senin batı'ın ne zaman?? ayy hadi ya kızlar inşallah sizlerde bize hayırlı haberler verirsiniz...

canım şuan reglim normal günüm 16 sıydı 11 inde geldii bu ay adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz ama bu 2. ay neden böyle oluyo anlamıyorum

merhaba güzelliklerrrrr...
nasılsınız..???

Son düzenleme:
canım şuan reglim normal günüm 16 sıydı 11 inde geldii bu ay adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz ama bu 2. ay neden böyle oluyo anlamıyorum[/B]

ayy hadi bakalım yaaa bu ayı hepiniz en iyi şekilde değerlendirin.. beslenmenize dikkat edin :):) öyle çok istiyorum ki sizlerden de bebiş haberlerini duymayı.. hep dua ediyorum kızlar hepinize....

heyyyyyyy.... bnm yazdıklarım gelmiyo mu yoksa siz mi görmüyorsunuz...?????

merhaba güzelliklerrrrr...
nasılsınız..???

merhaba canımm iyiyizz sen nasılsınn

ayy hadi bakalım yaaa bu ayı hepiniz en iyi şekilde değerlendirin.. beslenmenize dikkat edin :):) öyle çok istiyorum ki sizlerden de bebiş haberlerini duymayı.. hep dua ediyorum kızlar hepinize....

geçen ayı çok iyi değerlendirdim bende o kadar çok istiyorum herkese müjdeli haberlerimi vermeyii :106:

inşallah gelecek ay bizede nasip olur

inşallahhh canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…