- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ışıl ben hayatım :):) sıfırdan tanışmış olduk :):)
burada anormal bir kağışı var... ankara valiliği bu haftayı tamamen gebelere tatil etsin istiyorum :):) akşam yine rezillik olacak eve giderken
hadi yaa ankarada kar mı var o zamn buralarada gelir kesin yarın
ama hakkaten gebeler için bazı zamanlar tatil edilmeli bencede
sen neeredesin canım :)
Canlarım şimdi hastaneden sonucumu aldım 9907 4.5 5 haftalıkmış vayyy anasını :))
Size kendi belirtilerimden bahsediyim
İlk başta iş yerınde uyuklamaya başladım ciddi ciddi uyuyodum kapı zılıne falan kalkıyodum
Sonra geçen hafta başlayan göğüs şişkinliği ve ağrısı dokunulmayacak derecede ki benım reglimden 2 gun once ya olurdu ya olmazdı ağrım
Sonra bu son 1 hafta içinde Cinsel isteksizliğimde azalış
1 hafta içerisinde ayaklarımın kesinlikle ısınamaması
Çok hafıf hafıf baş dönmeleri
Veee acayıp derecede mıde gazı ve şişkinliği
Neşemmm cnmm sende ne olur sakın üzme kendını hastanedeki hemşire ne dedi biliyomusun
Adetlerın hep duzenlıde ama 2 3 ay duzensız gıdıyorsa emın ol kı diğer hamile kalacaksın demektir dedı
Ben senden de güzel haberi alacağımızı biliyorum...
Kızlar sizleride çok seviyorum Mcxxx
günaydın kızlarrr.... :):)
Canlarım şimdi hastaneden sonucumu aldım 9907 4.5 5 haftalıkmış vayyy anasını :))
Size kendi belirtilerimden bahsediyim
İlk başta iş yerınde uyuklamaya başladım ciddi ciddi uyuyodum kapı zılıne falan kalkıyodum
Sonra geçen hafta başlayan göğüs şişkinliği ve ağrısı dokunulmayacak derecede ki benım reglimden 2 gun once ya olurdu ya olmazdı ağrım
Sonra bu son 1 hafta içinde Cinsel isteksizliğimde azalış
1 hafta içerisinde ayaklarımın kesinlikle ısınamaması
Çok hafıf hafıf baş dönmeleri
Veee acayıp derecede mıde gazı ve şişkinliği
Neşemmm cnmm sende ne olur sakın üzme kendını hastanedeki hemşire ne dedi biliyomusun
Adetlerın hep duzenlıde ama 2 3 ay duzensız gıdıyorsa emın ol kı diğer hamile kalacaksın demektir dedı
Ben senden de güzel haberi alacağımızı biliyorum...
Kızlar sizleride çok seviyorum Mcxxx
kızlar ben gece vardiyasındayım şu an 1 hafta sadece geceleri 00:00 dan snra bişeyler yazabilirim görüşemezsek ksr bakmayın
günaydın kızlarrr.... :):)
burada anormal bir kağışı var... ankara valiliği bu haftayı tamamen gebelere tatil etsin istiyorum :):) akşam yine rezillik olacak eve giderken
günaydın kızlar nasılsınız
KOCA GÖBEKLİLERİMİZ
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
gelartik___________YAŞ/27______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOOOO
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOOOO
KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER
nannen1__________YAŞ/24______BAT/18 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:
havi1453_________YAŞ/27_______BAT/29 ŞUBAT________BEKLEMEDE :97:
plasebo___________YAŞ/24______BAT/29 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:
vanillia___________YAŞ/26_______BAT/????????_______BEKLEMEDE :97:
hmfsst_____________YAŞ/21_____BAT/????????________ZAYIFLAMA DERDİNDE
bütün hamişlerimize kocaman bir maşallahhhh
Not: naz34 arkadaşımıza o gün özelden mesaj yazdım özür diledim topiğe tekrar gelebileceğini söyledim
sanıyorum gelmemeye karar verdi üzerinden baya zaman geçti çünkü
bu sebeple "topiğe katılmayanlar listeden silinecek uygulaması" kendisi için şu an itibarı ile geçerlidir...(gelmeye karar verirse yeniden ekleriz)
kızlar günaydın.. tüm hamileleri tebrik ederim.. ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdım.. bakalım deniyoruz halen.. bu arada ben yorumcu ya üyeyim.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. optum hepınızı.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
bu arada kızlarr hepinizi sevgililer günü kutlu olsunnnnn
allahım annemizi babamızı kardeşlerimizi eşlerimizi çocuklarımızı kısacası sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin
onlar en büyük mutluluk en büyük aşkkkk
hepsine bu gün birer mesaj atın onları çok sevdiğinizi söyleyinnnnn
melekcim senin batı'ın ne zaman?? ayy hadi ya kızlar inşallah sizlerde bize hayırlı haberler verirsiniz...
nasılsın taze annem benimm
canım şuan reglimnormal günüm 16 sıydı 11 inde geldii bu ay adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz ama bu 2. ay neden böyle oluyo anlamıyorum [/B]
merhaba güzelliklerrrrr...
nasılsınız..???
ayy hadi bakalım yaaa bu ayı hepiniz en iyi şekilde değerlendirin.. beslenmenize dikkat edin :):) öyle çok istiyorum ki sizlerden de bebiş haberlerini duymayı.. hep dua ediyorum kızlar hepinize....
inşallah gelecek ay bizede nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?