- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
heyyyyyyy....bnm yazdıklarım gelmiyo mu yoksa siz mi görmüyorsunuz...?????
ayyy ben yeni ticker ekledim
ayrıca da yarın hastaneye gideceğiz teyzeleri.
çok güzel olmuş canım mercimeği takip ederiz en azından ne kadar büyümüş diye..
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın...
ayyy ben yeni ticker ekledim
ayrıca da yarın hastaneye gideceğiz teyzeleri.
çok tatlı olmuş :):):) özel hastaneye mi gidiyorsun canım devlete mi?? ya ben muayhaneye gidiyorum hocanın ama hastane mi daha iyi böylesi mi bilemedim :):)
inşallah cnm.önceki gittiğimde acemice davrandım doktor baktı kalktım geldim. Yarın doktorun burnundan getirmeyi düşünüyorum sorularımla
Inşallah cevap verir tabii
Evet cnm büyüyor. Akşam eşime diyorum ki cnm yaa 6+ 6 oldu ne çabuk büyüyor di mi?
Aaa gerçekten yaa ne çabuk geçiyor ne kadar kalıyor peki şimdi dedi ( 9 ay olarak düşünüyor ya o)
40 hafta doluyor.33 hafta falan kaldı dedimAdam kaldı öyle çoğu gitmiş azı kalmış cnm yaa diyor
6+6 dan 6 aylık olduğunu mu sandı allahım yaaa
iyiyim canım benim ateşler basıyor bu aralar dün gece atletle yattım gece benimki söyleniyodu :) gözdeyle hemen hemen aynı tarihlerde doğuracağız şansa bak
morwen kuzum nerelerdesin sen göremiyorum çoktan senii
bir bayram kutlama edasıylaa kutlamak istiyorum
Eki Görüntüle 347273 Eki Görüntüle 347273 Eki Görüntüle 347273 Eki Görüntüle 347273 Eki Görüntüle 347273
geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun
günaydın kızlar......
günaydın kızlar bugünelr biraz yoğun geç,iyo pek giremiyorum
ama yoluğunuzu çok hissediyorum
günaydın canlarım benim nasılsınız yine kar yağışı aman ha hamişler dikkatli olsun hamiş olmayanlarda dikkatli olsun örnek ben hamiş olduğumu bilmiyodum koştur koştur gittim bot aldım allahım içime malummu etti neydi artık
günaydınnnnnn kuzularrrrrr burda tekrar karr yağışıı başladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?