milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy ben geldim

sonunda nefes alabildim:126::126:

ben 3 te hastaneye gidiyroum.dua edin lütfen. herşey yolunda olsun

ayyy ben geldim

sonunda nefes alabildim:126::126:

ben 3 te hastaneye gidiyroum.dua edin lütfen. herşey yolunda olsun

hoşgeldinn canım bu kadar yorma kendini sen çift canlısın artık bunu hep sölemek istemişimdir dualarımızz seninle canımm gitt güzel haberlerlee gel bize kuzumuzz nasılmışş bakalımm

hoşgeldinn canım bu kadar yorma kendini sen çift canlısın artık bunu hep sölemek istemişimdir dualarımızz seninle canımm gitt güzel haberlerlee gel bize kuzumuzz nasılmışş bakalımm

tamam gelince anlatacağım zaten çatlarım yoksa

herkesler çok yoğun galiba...kimsecikler uğramıyor.
neyse ben geldim hastaneden.herşey yolunda çok şükür.

Gunaydinnnnn ;-)

Basakcigim artik is yerinde metin yok arada telden griyorum o yüzden görusmiyrz cnm nasılsın iyisidir ins
hmm anladım cnmm hamiş mişsin hayırlı olsun tatlım Allah kucağına almayı nasip etsinnnn

çok sevindimmmmm
günaydın kızlar bugünelr biraz yoğun geç,iyo pek giremiyorum
ama yoluğunuzu çok hissediyorum
bu hatun kim yavvv yeni gördüm

ama avatarını beğendim
SENİN DE SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BALIMM GÖZDİŞ HAMİŞ ARTIKKK
hamişşş demeeeekkkk kız niya duyuru yapmıyon bizim kapıda hayır olsuna gelirdik

Canlarımmm benden de gelişmeler varrr

Doktora gittik kesemizi gördük 5+3 haftalığız :)) 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz rabbimin izniyle bakalım :)) minnağımızı gorduk denemek ama mınnacık noktaydı hehehe

Rabbim acilen sızlerede nasıp etsın ınssssssss

kız bu ay peş peşe hepsi hamiş kaldı vallah iyi çalışmış benim hatuncuklarım bidahakine kendi duyurumu yapmaya gelirim inşallah

oyy yerim ben o noktacığı hayırlı olsun canım iyi olmanıza çok sevindim allahım sağ salim tamamına erdirir inşallah gözdemm

kızlar kendinize iyi bakın sizi çok özledim beni unutmayın

unuturmuyuz kız öpücüklerini hele hiç unutamayız

bende yeniyim buralarda ya bende seni hiç görmedim sanırım

maşallah canım herşey yolunda gidiyo ne kadar güzel
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

nilüferciğim günaydın balım nasılsın?

ayy saol canım iyiyim
20 lik dişlerimi çektirmiştim onların ağrısı sızısı derken bu ay boş geçti gelecek ayı beklemeye başladım böyle
dişlerimde iyileşti bu arada çok mutluyum çok ağrı yapıyodu çünkü
sen nasılsın canım
bu aralar snn işlerinde yoğun asnırım

çok geçmiş olsun canım diş ağrısı berbattır geçen ay eşim çok çekti 20 lik 2 tane dişini çektirdi ikisi de ameliyatla alındı kemiğe bitişmiş çok ağrılar çekti bizde o ayı boş geçmiştik olsun sıkma canını iyileş öenmli olan o martta soz hız başlarsınız benim de bu hafta yoğun geçti iş gerçekten bitse bir an önce çok iyi olur :18::18:

Son düzenleme:

aynen yaa benmde ameliyatla alındı
sen iyi bilirisn o zamn baya zor oldu bu ağrıları çekmek neyseki artık iyileşiyorum çok şükür...
aynen ya bende bu haftanın bi an önce bitmesini bekliyorum neyse 2 gün daha bekliycez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…