günaydın canımmmm burda sabah çok güzel yağıyordu durdu şimdi ama heryer bembeyaz çok güzelll
ya ankarada da kar yağsın istiyorum :):):)
ayyy ben geldim
sonunda nefes alabildim:126::126:
ben 3 te hastaneye gidiyroum.dua edin lütfen. herşey yolunda olsun
hoşgeldinn canım bu kadar yorma kendini sen çift canlısın artıkbunu hep sölemek istemişimdir dualarımızz seninle canımm gitt güzel haberlerlee gel bize kuzumuzz nasılmışş bakalımm
herkesler çok yoğun galiba...kimsecikler uğramıyor.
neyse ben geldim hastaneden.herşey yolunda çok şükür.
hmm anladım cnmm hamiş mişsin hayırlı olsun tatlım Allah kucağına almayı nasip etsinnnnGunaydinnnnn ;-)
Basakcigim artik is yerinde metin yok arada telden griyorum o yüzden görusmiyrz cnm nasılsın iyisidir ins
bu hatun kim yavvv yeni gördümgünaydın kızlar bugünelr biraz yoğun geç,iyo pek giremiyorum
ama yoluğunuzu çok hissediyorum
hamişşş demeeeekkkk kız niya duyuru yapmıyon bizim kapıda hayır olsuna gelirdikSENİN DE SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BALIMM GÖZDİŞ HAMİŞ ARTIKKK
hmm anladım cnmm hamiş mişsin hayırlı olsun tatlım Allah kucağına almayı nasip etsinnnn
çok sevindimmmmm
bu hatun kim yavvv yeni gördüm
ama avatarını beğendim
hamişşş demeeeekkkk kız niya duyuru yapmıyon bizim kapıda hayır olsuna gelirdik
Canlarımmm benden de gelişmeler varrr
Doktora gittik kesemizi gördük 5+3 haftalığız :)) 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz rabbimin izniyle bakalım :)) minnağımızı gorduk denemek ama mınnacık noktaydı hehehe
Rabbim acilen sızlerede nasıp etsın ınssssssss
kızlar kendinize iyi bakın sizi çok özledim beni unutmayın
hmm anladım cnmm hamiş mişsin hayırlı olsun tatlım Allah kucağına almayı nasip etsinnnn
çok sevindimmmmm
bu hatun kim yavvv yeni gördüm
ama avatarını beğendim
hamişşş demeeeekkkk kız niya duyuru yapmıyon bizim kapıda hayır olsuna gelirdik
Canlarımmm benden de gelişmeler varrr
Doktora gittik kesemizi gördük 5+3 haftalığız :)) 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz rabbimin izniyle bakalım :)) minnağımızı gorduk denemek ama mınnacık noktaydı hehehe
Rabbim acilen sızlerede nasıp etsın ınssssssss
kızlar kendinize iyi bakın sizi çok özledim beni unutmayın
nilüferciğim günaydın balım nasılsın?
ayy saol canım iyiyim
20 lik dişlerimi çektirmiştim onların ağrısı sızısı derken bu ay boş geçti gelecek ayı beklemeye başladım böyle
dişlerimde iyileşti bu arada çok mutluyum çok ağrı yapıyodu çünkü
sen nasılsın canım
bu aralar snn işlerinde yoğun asnırım
çok geçmiş olsun canım diş ağrısı berbattır geçen ay eşim çok çekti 20 lik 2 tane dişini çektirdi ikisi de ameliyatla alındı kemiğe bitişmiş çok ağrılar çekti bizde o ayı boş geçmiştik olsun sıkma canını iyileş öenmli olan o martta soz hız başlarsınız benim de bu hafta yoğun geçti iş gerçekten bitse bir an önce çok iyi olur :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?