günaydın kızlarrrr....
ben de geldim.
nilüfer sen afyondaydın di mi?
hoşgeldin canım
evet canım ben afyondayım ne oldu ???
ben de afyonluyum ve ailem orada
Günaydın kızlar. Geçen hafta hamiş olduğumu öğrendim. Foruma göz atarken sizi buldum. Nasılsınız? Umarım benim gibi yeni gebe arkadaşlar vardır , çünkü benim ilk gebeliğim sayılır. Biraz yardıma ihtiyacım var
Günaydın kızlar. Geçen hafta hamiş olduğumu öğrendim. Foruma göz atarken sizi buldum. Nasılsınız? Umarım benim gibi yeni gebe arkadaşlar vardır , çünkü benim ilk gebeliğim sayılır. Biraz yardıma ihtiyacım var
günaydın canım hoşgeldin
hamile arkadaşlar var tabiki ben onlardan biri değilim ama
ilk gebeliğim sayılır derken daha önce nasıl bi durum olmuştu ???
evet cnm yeni hamişler var. biri de benim:) tabii ki yardımcı oluruz. buradakilerin hep ilk bebişi zaten. birlikte öğreniyoruz
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
ne kadar oldu??
günaydın canım hoşgeldin ilk sayfadan hamişlerimizin listesini görebilirsin ve onlarla yardımlaşabilirisin ama bizi de es geçmezsen sevinirim bizde birer hamiş adayyız çünkü
Hoşbuldum teşekkür ederim . İlk evlendiğim yıl gebe hamile kaldım herşey yolundaydı, 9 . haftada doktora gittim kalbi durmuş dedi( sonrada kürtajla aldı. Almasalardı vücut atarmıydı bilmiyorum ama böyle kötü bir deneyim yaşadım malesef. Oyüzdende şimdi aynı korku var yine :2:
stres yapma hiç cnm. benim de 7 haftalık tam bu gün.dün hastaneye gittim . çok şükür normaldi herşey.
kötü olacak diye düşünme olumlu şeyler düşün ve güzel hayaller kur.
Aynı günmü hamiş kalmışız acaba :)) Bende iyi düşünmek istiyorum aslında ama talihsiz bir gebelik , arkasından polikistik over sendromu ve insülin direnci derken yaş 32 oldu. Artık herşey yolunda gitsin lütfen. Allahım yardımcımız olsun hepimizin
sanırım aynı gün:))
cnm hiç geç kaldım falan diye düşünme. bebişin hayırlı zamanı bekledi.sizin için şu an hayırlı zaman
her şerde bir hayır var unutma sakın.Rabbim şimdi 'OL' dedi ve şimdi oldu
Hoşbuldum teşekkür ederim . İlk evlendiğim yıl gebe hamile kaldım herşey yolundaydı, 9 . haftada doktora gittim kalbi durmuş dedi( sonrada kürtajla aldı. Almasalardı vücut atarmıydı bilmiyorum ama böyle kötü bir deneyim yaşadım malesef. Oyüzdende şimdi aynı korku var yine :2:
günaydın kızlarrr
Allah aynı sıkıntıları yaşatmasın canım
burda kendine destek bulursun canım merak etme
Karnımla kasığımın oralarda içerde sanki bir ip var biri onu asılıyo gibi bişey hissediyorum. Sendede oluyomu acaba? Birde folik asit kullanıyormusun?
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?