milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Bende kullandım düzensiz bir şekilde ara ara folik asit ama 8. haftadan sonra bırakılıyo sanırım. Doktor bişey söyledimi bununla ilgili? Birde bi sonraki randevun ne zaman? Kesin benide o haftalarda çağıracakta yine ondan soruyorum. Ha bide ultrason çubuğuylamı baktı yoksa karındanmı? Bu haftalarda karından gözükmüyo sanırım dimi?

günaydın canlarım nasılsınız özellikle hamişler nasıl onlar bizim gurur kaynağımız

aminnnnn inşallah canım benimm kalp atışlarını duymakk müthişş bii hiss olsa gerekk :))

kızlar kendinize iyi bakın sizi çok özledim beni unutmayın

unuturmuyuz kuzucan sende kendine çok ii bakk..

günaydınnn canlarııımmmmmm

herkese günaydın arkadaşalr

günaydınn canlarım..

günaydınn canım bu arada aramıza hoşgeldinn ayağın uğurlu gelsin inşallah :))

doktor bendede fobi oldu artıkk

günaydın kızlarrr

günaydın sibelcimm

yeenikatılan arkaşım hoş geldin kötü bir deneyim geçirmisin ama herşeyi allah biilir hayırlısıyla bu gebeliğin çok güzel geçer ve sağ salim meleğini kucağına alırsın he bu arada bizede dua et kız

vanillia ve nannen1 hoşbuldum , teşekkür ederim. Ayağım çok uğurludur benim , girdiğim dükkan dolar , inşallah sizede uğur getiririm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

günaydın canlarım nasılsınız özellikle hamişler nasıl onlar bizim gurur kaynağımız

günaydınn canım bizz iyiyizzsen nasılsınn

vanillia ve nannen1 hoşbuldum , teşekkür ederim. Ayağım çok uğurludur benim , girdiğim dükkan dolar , inşallah sizede uğur getiririm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

hadii bakalımm inşallah canımm kendini biraz tanıtırmısınn bize ne kadardır evlisin hamile kalmak için herhangi bi tedavi sürecin oldumu ve ne kadar bekledinn sende bizi bilgilendirsen sevinirim

6 şubatta 3 sene bitti canım 4. seneye girdik evliliğimizde. İlk sene hamile kalmıştım kalbi durdu bebeğin , kürtajla aldılar sonrasında kilo almaya başladım, polikistik over ve insülin direnci tehşisi kondu. 3-4 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullandım ve metformin. DKH ı bırakalı 3 ay filan oldu yaklaşık ama metformine devam ettim çünkü yumurtlamayı düzenliyo , kan insülin oranını düzenliyo. İşte böyle canım. Halada kullanıyorum , bebeğin organları tamamlanıncaya kadar devam edicem sanırım onu doktorla kar zarar hesabı yaparak kararlaştırıcaz artık

Rabbim yardımcınn olsun canım bu kez gülsün yüzüne bebeğini sağ salimm kucağına almayı nasip etsin inşallah,dua et canım süreklii bu tedavii süreçlerii çok fazla yıpratıyo insanıı ilaçlardan hormonlarda dengesizleşiyo artıkk olayın psikoloji kısmına hiç girmiyim sinir sistemim yıprandı benim 1 senede ha oldu ha olucakk

Son düzenleme:

Bende polikistik over olduğu için doğal yolla hamile kalamayabilirim die düşünüyordum ama Allahım büyük. Sen tedavimi görüyorsun? Sorun ne acaba?

Bende polikistik over olduğu için doğal yolla hamile kalamayabilirim die düşünüyordum ama Allahım büyük. Sen tedavimi görüyorsun? Sorun ne acaba?

canım sözde bi sebep yok ama bekliyoruz benimde beklediğim tam 1 sene oldu klomen ve çatlatıcı iğne kullandım bende 3 4 ay sonra devam etmedim çünkü yumurtalar yeterli byüklükte ve sayıda tüpler açık eşime test yaptırdık falan herşeyy temiz önemli olan kafada büyütmemekk Rabbim biliyor doğru zamanını artık dua etmekten başka yapacak bişe olduğunu düşünmüyorum

canım ben 5 haftalıkken gitmiştim. folika asite başladık. sonra 15 gün sonra tekrar gel dedi. işte dün gittim.test, tahlil falan yapmadı bu sefer. sadece karından ultrasonla baktı. alttan muayene olmadım hiç. ilk gittiğimde de ultrasonla baktı ve göründü şimdi de.kalp atışı da duyuluyordu. kendisini de gördüm. hatta resmini bile verdi bebişimin
9 mmhenüz 1 cm bile değil çok eğlenceli oluyor.
sonrasında ikili test için gideceğim o kadar.o da sanırım 11. haftada falan oluyormuş.yaklaşık 1 ay sonra yani.
ben devlet hastanesine gidiyorum şimdilik. henüz bir doktor, hastane bulamadım

Akışına bırak canım. Bende hep dua ettim Rabbim hayırlıysa ver die. Belki senin için doğru zaman değil henüz. Kafan rahat olsun , stress yapma gerisi kendiliğinden oluyo inanki. Birde bi akrabam var onlarında bebeği olmuyordu hiçbir sorun yokken. Doktor kocasına sigarayı bıraktırdı. 3-4 ay sonra gebe kaldı. Belki sebep belki değil bilmiyorum ama paylaşiyim dedim

Anladım canım ne mutlu sana. Benim ilkinde görünmemişti üstten o yüzden ultrası-on çubuğuyla bakmıştı doktor. Sen zayıfsın herhalde ondan olabilir belki. Benim göbüşüm var biraz , zayıflasamda o hep orda

canım bende aynen öyle oldum şuanda herşey sebep olabilir diye düşünüyorum beslenmeme dikkat ediyorum çok şükür karı koca sigara kullanmıyoruz türk kahvesinin zararlı olduğunu duydum ki bayılırım hiç içmiyorum çay çok fazla tüketmiyorum daha sayamıdığım bi sürü şey belki hiçbiri sebep değil ama işte elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ..ve süreklii dua ediyorum Allahım sen bilirsin doğru zamanınıı diyorum bazen öyle şeylerle karşılaşıyorumkii vardırr bi hayırr olmamasında diyorum

Sen elinden geleni yapıyorsun o zaman canım gerisi Allahımın takdiri artık. Senin yaş kaçtı?

26 yaşında bi bebeyim ben bazen işten ayrılıp evde oturmayı bile düşünüyorum biliyomusun belki o bile sebep olabilirr bende bahane çok bu arada senin yaş kaç canım :26:

26 yaşında bi bebeyim ben bazen işten ayrılıp evde oturmayı bile düşünüyorum biliyomusun belki o bile sebep olabilirr bende bahane çok bu arada senin yaş kaç canım :26:

Dahaaa çok gençsin yaaa dur bakalım ben 80 liyim 32 oldum artık 2012 ye girince :)) gerçi ben geç evleneli 3 sene yeni doldu sen daha şanslısın bak erken evlenmişsin hiç yoktan. İşin stressliyse oda etken olabilir , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum

canlar merhabaaaa... bugün biraz güne yoğun başladım size günaydın diyemedim :):) factorb hoşgeldin topiğimize bebişin hayırlı uğurlu olsun...

melekcim güzel bir gün olsun senin için bugün...

nilüfercim sanada merhaba canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…