26 yaşında bi bebeyim benbazen işten ayrılıp evde oturmayı bile düşünüyorum biliyomusun belki o bile sebep olabilirr bende bahane çok bu arada senin yaş kaç canım :26:
canlar merhabaaaa... bugün biraz güne yoğun başladım size günaydın diyemedim :):) factorb hoşgeldin topiğimize bebişin hayırlı uğurlu olsun...
melekcim güzel bir gün olsun senin için bugün...
nilüfercim sanada merhaba canım....
canlar merhabaaaa... bugün biraz güne yoğun başladım size günaydın diyemedim :):) factorb hoşgeldin topiğimize bebişin hayırlı uğurlu olsun...
Dahaaa çok gençsin yaaa dur bakalım ben 80 liyim 32 oldum artık 2012 ye girince :)) gerçi ben geç evleneli 3 sene yeni doldu sen daha şanslısın bak erken evlenmişsin hiç yoktan. İşin stressliyse oda etken olabilir , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum
26 yaşında bir bebe miii küçülde cebime girr
merhaba ılışcannn nasılsın bitanem[/B]
merhaba canım hoşgeldiniz bebişinle beraber
evett bebeyim ben daha bebe
iyiyim valla şekerim.. dün banyoda yüzüme lifi çok sürmüşüm nasıl acıyor anlatamam... bir de bu aralar anormal dereceede iştahım açıldı... dün inanılmaz yedim hiç durmayacağım zannettim yaa :):)
iyiyim valla şekerim.. dün banyoda yüzüme lifi çok sürmüşüm nasıl acıyor anlatamam... bir de bu aralar anormal dereceede iştahım açıldı... dün inanılmaz yedim hiç durmayacağım zannettim yaa :):)
hoşbuldum canım benim... nasılsın sen nasıl gidiyor çalışmalar....
hoşbuldum canım benim... nasılsın sen nasıl gidiyor çalışmalar....
Teşekkür ederim hoşbuldumsende hamişsin galiba , ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin
beben gelsin görürüm ben seni
eeee tabiii miniğimiz büyüyo acıkman normaldir annesi daha çıkmadımı göbüşümüz yaa ben görmek istiyorummmmmm[/B]
Kızlar ilk haftalarda üstten göründümü bebiş yoksa ultrason çubuğuylamı baktı doktor?
ya daha tam çıkmadı... iyice bi belirginleşsin ekleyecem inşallah size göbüşümü.... :):) ayy dün yine bebeğimin ultrason görüntülerini izledimm.. nasıl tatlı kuzum benimmm elini havaya kaldırıp anneye merhaba diyorrrr :):)
evet canım benim doktora gittiğimde 5 haftalıktı ve üstten göründü kesem... bir hafta sonrada bebeğimin kalp atışlarını duymuştum... :):) sen ne yaptın gittin mi doktora bebeğini gördün mü??
Yok canım ben doktora gitmekten hoşlanmıyorum, erteledim biraz , haftaya bugün aldım randevuyu
factorb hoşgeldin arkadaşm ışıl ayça karnım çok ağrıyo kızlar dr muaynem daha haftaya cuma beklesemmi normalli yoksa herhangi bir doktora gitsem mi
factorb hoşgeldin arkadaşm ışıl ayça karnım çok ağrıyo kızlar dr muaynem daha haftaya cuma beklesemmi normalli yoksa herhangi bir doktora gitsem mi
nasıl bir ağrı ki canım... telaşlandırma bizi....
ama ihmal etme canım benim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?