milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

26 yaşında bi bebeyim ben bazen işten ayrılıp evde oturmayı bile düşünüyorum biliyomusun belki o bile sebep olabilirr bende bahane çok bu arada senin yaş kaç canım :26:

26 yaşında bir bebe miii küçülde cebime girr

merhaba ılışcannn nasılsın bitanem

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldiniz bebişinle beraber

24 yaşında evlendimm biraz acele ettim sankii bazen böyle söylüyorum kocam çok kızıyo

canlar merhabaaaa... bugün biraz güne yoğun başladım size günaydın diyemedim :):) factorb hoşgeldin topiğimize bebişin hayırlı uğurlu olsun...

melekcim güzel bir gün olsun senin için bugün...

günaydınn canımm benim nasılsınn hepimizz içinn güzel birgünn olsunn bebeğimizz nasıllll

26 yaşında bir bebe miii küçülde cebime girr

evett bebeyim ben daha bebe

Son düzenleme:
merhaba ılışcannn nasılsın bitanem[/B]

iyiyim valla şekerim.. dün banyoda yüzüme lifi çok sürmüşüm nasıl acıyor anlatamam... bir de bu aralar anormal dereceede iştahım açıldı... dün inanılmaz yedim hiç durmayacağım zannettim yaa :):)

merhaba canım hoşgeldiniz bebişinle beraber

hoşbuldum canım benim... nasılsın sen nasıl gidiyor çalışmalar....

Teşekkür ederim hoşbuldum sende hamişsin galiba , ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin

evett bebeyim ben daha bebe

beben gelsin görürüm ben seni

eeee tabiii miniğimiz büyüyo acıkman normaldir annesi daha çıkmadımı göbüşümüz yaa ben görmek istiyorummmmmm

yüzüde çok yanar insanın öyle yaa
benm 20 lik dişleri çektirdim ben tam en uygun haftada ağrısı filan ancak geçti ya yani bu umut yok benden yana :26:
önümüzdei aylara bakıcaz

her daim devamm canımm ara vermek yok

Teşekkür ederim hoşbuldum sende hamişsin galiba , ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin

evett hamiş o bizim dünya tatlısıı annemizz

eeee tabiii miniğimiz büyüyo acıkman normaldir annesi daha çıkmadımı göbüşümüz yaa ben görmek istiyorummmmmm[/B]

ya daha tam çıkmadı... iyice bi belirginleşsin ekleyecem inşallah size göbüşümü.... :):) ayy dün yine bebeğimin ultrason görüntülerini izledimm.. nasıl tatlı kuzum benimmm elini havaya kaldırıp anneye merhaba diyorrrr :):)

Kızlar ilk haftalarda üstten göründümü bebiş yoksa ultrason çubuğuylamı baktı doktor?

maşallah kuzumuza sağlıklı ne güzel kıpır kıpır

evet canım benim doktora gittiğimde 5 haftalıktı ve üstten göründü kesem... bir hafta sonrada bebeğimin kalp atışlarını duymuştum... :):) sen ne yaptın gittin mi doktora bebeğini gördün mü??

Yok canım ben doktora gitmekten hoşlanmıyorum, erteledim biraz , haftaya bugün aldım randevuyu

factorb hoşgeldin arkadaşm ışıl ayça karnım çok ağrıyo kızlar dr muaynem daha haftaya cuma beklesemmi normalli yoksa herhangi bir doktora gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…