adet ağrısı gibi ışıl ama cok canım acıyo
factorb hoşgeldin arkadaşm ışıl ayça karnım çok ağrıyo kızlar dr muaynem daha haftaya cuma beklesemmi normalli yoksa herhangi bir doktora gitsem mi
doktorunu arasana canım yaa
neşe daha benim sabit bir doktorum yokki haftaya cuma olacak inşallah
Öfff işte doktor diyince içim daralıyoçarşamba sabaha aldım randevuyu aç gidicem , çünkü sağlık ocağındaki hemşire öyle dedi. Gitmişken aç git tahlil yapılcak dedi. Hazırlıyorum kendimi psikolojik olarak şimdiden
Ya kızlar bu sağlık ocağındaki hemşire bana ilk tahliller yapılcak dedi ama daha 8. haftaya yeni girdim sizcede erken değilmi? Kafam karıştı. Sizin doktorunuz yaptımı hiçbir test 8. haftaya kadar olan sürede?
evet kan tahlilleri yapmışlardı bana.... 11-14 haftalar arasında ikilitest var.. sağlık ocağı yeterli gelmeyebilir sanıırım... kendine düzenli bir doktor edin canım benim....
canım bana hamile bi arkadaşımda aynen böyle adet sancısı gibi ağrılar yaşadığını sölemişti ilk 3 ay hamile arkadaşlarımız daha iyi bilir ama normaldir bence için rahat etmiyorsa herhangi bir hastanenin doktoruylada görüşebilirsin canım sadece bilgi almak amaçlı
ışıl;
Sen her gittiğinde tahlil yapıyor mu sana? benim aklıma takıldı açıkçası. ilk 5 haftalıkken gitmiştim .o zaman hem 4 tüp kan hem de tam idrar tahlili yaptı. 15 gün sonra gel dedi. dün gittim. sadace ultrasonla baktı. tahlil falan yapmadı. 1 ay sonra ikili test dedi o kadar:44:
canım bende ilk gittiğimde kan ve idrar testi istemişti daha sonrada ikili test yaptırdım... ama eşim doktor olduğu iiçin ayda bir folikasit ve B12 seviyemle TSH'ıma baktırıyorum o kadar canım....
sağol cnm teşekkür ederim.senin öyle bir takipşansın var demek ki. ama neyse içimi ferah tutacağım.
ya bencede takılma... benim eşim biraz pimpirikli özellikle TSH konusunda... onun için ayda bir bakıyor.. zaten tiroit sorunun yoksa gerek yok yani takibe :):):) rahat ol... ikili test zamanı biraz insan geriliyor ama benim sonucum hemen ertesi gün çıkmıştı.. normalde iki gün sonra akşam vereceklerdi ama erken çıktı... bakalım üçlü test isteyecek mi doktorum.. ama benim ki ister gibime geliyor :):):)
açıkçası ben çok rahatım. şöyle bir topikleri geziyorum da ben ne kadar rahat davranıyorum herks herşeyi çok fazla biliyor. doktorlarla çok fazla görüşüyorlar diyorum ve kendimi o zaman kötü hissediyorum
hayat normal seyrinde devam ediyor yani benim için
İnşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
sakınan göze çöp batar mantığı seninki
aslında bu mantık kimiz zaman işe yarar senin için rahatsa çok fazla kurcalamana gerek yok balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?